Drilling ovarian

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.
Kathy nu ma supar si stiu cum este cu aceste atentii. Eu anul trecut am dat la doctor 3.000.000 iar la anestezist 1.500.000. Depinde de spital si o sa afli de la celelalte paciente cam cat se da. Nu cred ca trebuie sa-i spui sa verifice trompele ca oricum la aceasta operatie asta se si urmareste sa vada daca trompele sunt permeabile si ovarele sa fie fara chisturi. Bafta si sa auzim numai de bine.
Va pe toate.
Corina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corami spune:

Salut, fetelor!
Pe langa subiect:
Cred ca ar trebui sa trec si pe la subiectul aspirantelor optimiste, dar din putinul pe care am reusit sa-l citesc mi s-au parut discutiile f. avansate (Dumnezeule, au ajuns deja la cap. 198!)
Revenind:
Anya (esti tiza mea - si pe mine tot Corina ma cheama), sa te auda Doamne-Doamne si sa ne dea tuturor bebicii pe care ii asteptam de atata timp... Oricum, incerc pe cat posibil sa-mi mentin optimismul (chiar daca mai apar si crize, nu vreau sa-mi pierd increderea!)
Mi-ai dat de gandit cat priveste intubarea, pt. ca nici probleme de respiratie nu am si nici nu am fumat niciodata! Dar cine stie! Oricum, nu vreau sa o sperii pe Katthy, e neplacuta senzatia / durerea, dar nu e de nesuportat, iar cat priveste intubajul, dupa o pastiluta de gat e mult mai bine.
Asa ca, tinand cont de scopul final, sunt convinsa ca vei trece usor peste operatie, Katthy! Noi iti trimitem multi pupici si iti tinem pumnii!
Cat priveste cotizatia, eu am avut un doctor de exceptie, care niciodata nu a vrut sa ia nimic, dar in general in ian. 2006 la Giulesti "pretul" era de 3 mil pt. dr. si 1 mil / 1,5 mil. pt. anestezist. Eu am dat 1,5 mil. pt. anestezist si 200.000 infirmierei de la reanimare care vroia musai la o ora dupa operatie sa ma duca in salon in picioare (cica ma sprijinea ea!) pt. ca nu mai aveau paturi libere. Dupa ce i-am dat banii, uimitor, a gasit un carucior totusi! In rest, se mai cotizeaza pt. clisma (daca e necesara si daca o solicita dr.), pt. spalatura vaginala (eu am dat cate 50.000 pt. fiecare). Oricum, e bine sa ai ceva bani la tine (chiar si de cate 10 mii si 50 mii) si te vei orienta acolo.

Bafta multa si curaj!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, Corami, Katthy, Anya, multam de sustinere Gata, am scapat de laparo...
Totul a decurs bine, am facut operatia marti, deja dupa-amiaza mergeam la toaleta pe picioarele mele, iar a doua zi la pranz eram acasa. Cel mai rau mi-a fost in noaptea de dupa operatie cand am avut stari de greata de la anestezie, plus durerile de umeri, piept si gat, parca eram calcata de tren dar acum gata, greul a trecut. Din pacate la mine dr-ii au gasit endometrioza, localizata pe ovarul stang, vezica si putin pe uter. Nu era foarte multa, dar era ceva, au curatat/cauterizat tot ce au vazut, iar acum sunt ca noua pentru cateva luni, pana incepe sa se refaca.

Si eu am avut neplaceri de la intubare, sonda aia mi-a iritat rau gatul si m-a durut vreo 2 zile, dar acum a trecut...nu va speriati, e greu doar in prima zi. Nu-i deloc o joaca, dar recuperarea e RAPIDA!

Aveti grija de voi si multa BAFTA!

PS Anya, nu am platit spitalizare...doar ce am cotizat pe la dr-i/asistente

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Amely ma bucur ca ti-ai revenit si imi pare rau pt. diagnostic, dar, vorba fetelor, bine ca nu a fost f. extinsa. Cat priveste tratamentul numai tu poti decide...... mai ales ca asta inseamna o pauza de 6 luni la . Eu iti tin pumnii.
Sigur fetele "veterane" iti vor da ceva mai multe sfaturi.
Ayna se pare ca nivel de "boala atentiilor" este repartizata uniform in tara. Una peste alta doctorita mea chiar merita. E un medic de nota 10 care se implica f. mult, un bun profesionist (am comparat cu cele povestite de fete aici pe forum).
Corami simt o umbra de tristete. Te inteleg perfect.
Eu imi doresc un de vreo 3 ani dar am vrut intai sa termin facultatea, sa-mi gasesc un loc de munca stabil (unde sa ma pot intoarce), sa treaca cele 3 luni de munca pt. a ma incadra in cele 10 luni de cotizatie, am descoperit ca nu am imunitate pt. rubeola asa ca vaccin si 3 luni pauza.....si... di iulie anul trecut incerc pt si deocamdata ......
In decembrie am fost prima data la dr. (HSG, prima monitorizare) pauza 2 luni (implorand natura) apoi din feb. 3 luni monitorizare, 2 cu stimulare si acelasi rezultat: foliculii se dezvolta bine, endometru bun, pregnyl dar fara ovutatie. Se pare ca a mea corticula ovariana este ingrosata si fac pentru asta drilling-ul ovarian.
Nu-ti mai povestesc cate lacrimi am varsat ultimile luni. Emotiile nu erau dac vin rushii ci daca ovulez.
Asa ca nu este nimic de facut decat sa mergi inainte cu rabdare si incredere.
DD are acolo sus un pt. fiecare dintre noi. Il vom primi si ne vom bucura pt. el inzecit.
Vai.. cat am scris. Cred ca simteam nevoia sa ma descarc. Dupa ce spun ce am pe suflet ma simt mai bine.
Maine ma duc la dr. sa stabilesc cand ma internez.
Oare ce imi mai gaseste?

Va pup dulce si chiar daca au venit azi rushii va ofer un dans

katthy

Mergi la inceput

Amely ma bucur ca ai scapat cu bine si sa dea domnul sa fie cu dupa operatie.
corami ma bucur ca avem acelasi nume.
Va pup si sa ne in continuare.
Corina

Mergi la inceput

Multam, scumpelor, si eu am sperante de bebe acum. Sunt alaturi de voi pana trecem toate la mamici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetelor am niste emotii de groaza. M-am internat luni, am facut analizele, maine laparo cu drillig ovarian. Am inimioara cat un purice. Nu mi-e frica de interventie cat mai ales de rezultat.

Cand imi revin va dau de veste.

Va pup pe toate.

katthy

Mergi la inceput

Katthy, multa, multa BAFTA, draga mea! va fi bine, stiu eu!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Salutare sa aveti o zi superba

Katthy ma pentru tine sa fie totul bine. Asteptam vesti si insanatosire grabnica.

si multi pentru tine.

Corina

Mergi la inceput

Amely, Ayna multumesc dragelor pt. incurajari.
Eu sunt bine mai ales fizic. Nu credeam ca in trei zile dupa laparo poti fi OK pe picioarele tale. Despre ce mi s-a gasit am scris la endometru.......

Pupici pe burtici. Sa ne vedem .

katthy

Mergi la inceput