Pentru Papusica...partea a doua

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Fetelor, am vorbit cu Veronicai si m-a rugat sa va transmit ce a rezolvat la tribunal,pentru ca ea vine la servici abia luni.Toata infatisarea a durat doar un minut,au fost intrebate partile daca vor sa continue demersurile,ei au fost de acord,iar judecatorul i-a informat ca vor primi hotararea de divort in cateva zile.Cert e, ca a fost usor si rapid pentru Veronicai,martorii ne fiind audiati,dar oricum ea o sa va explice mai in detaliu cum a decurs totul,eu v-am spus doar in mare si daca am omis ceva imi cer scuze.

Sa auzim numai de bine!

Haida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bine ca s-a terminat! Multumim Nati.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Dragele mele,
Dupa cum va spus si Nati, totul a fost atat de simplu incat nu imi vine nici mie sa cred.
Am ajuns acolo pe la 08.30 si am asteptat pana la 10.20 pana ne-a venit randul. Am intrat (bineinteles ca scorpia era in urma noastra) ne-a intrebat daca suntem de acord sa continuam actiunea, am raspuns amandoi DA, iar judecatorul a spus ca este gata, in cateva zile primim hotararea acasa. GATA.
Nu imi vine sa cred, ma simt ciudat pentru ca imi dau seama ca, INTRADEVAR s-a terminat. Imi vine sa plang si sa zambesc in acelasi timp. Simt o mareeeeeeeeeeeee greutate in suflet.
Sotul meu (de faptul ex sotul) arata nasol. Eu cand l-am cunoscut arata neglijent, avea mustata si era ca un taranel care nu prea se ingrijea (asa lasa impresia). In timpul relatiei noastre am reusit sa il schimb, a dat mustata jos si arata foarte bine asa, si i-am schimbat cat de cat garderoba. Acum arata la fel ca la inceput, cu mustata, imbracat neglijent, avea o geaca veche pe el (eu geaca aceea o stiam ca este de stat ptin curte?????). M-am simit aiurea cand l-am vazut asa.
Am fost curioasa cum voi reactiona cand il voi revedea. Nu am simtit emotii si nici nu mi-a sarit inima din piept, doar eram bucuroasa ca il vad.
El se uita la mine pe furis (m-am vopsit roscata si el nu ma stie asa) si mi-a spus ca arat bine. Am vorbit pana pe la ora 10 si cand s-a terminat totul m-a pupat pe gura si a plecat.
Sunt complet ravasita, nici nu stiu ce sa mai cred despre sentimentele mele. Simt o apasare in suflet imensa. Si mai este si ciclul asta care nu vrea sa vina. Mi-am facut programare la doctor, dar abia dupa Paste, pana atunci imi mai fac un test sa vad ce fel iese.
Ultima mea problema mai este acum, ca nu m-a intrebat acolo daca imi iau numele de fata inapoi. I-am lasat lui adresa mea actuala si l-am rugat sa vorbeasca cu avocatul lui sa ii spuna sa scrie acolo ca imi vreau numele inapoi si sa-mi trimeata hotararea la mine acasa la mama.
SIMT O MULTIME DE SENTIMENTE CONFUZE. Nu imi vine sa cred ca s-a terminat si ca acum, chiar l-am pierdut .
Nu stiu ce simt, nu stiu ce ma asteapta, nu stiu ce am de gand!!!
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si sper sa nu ma uitati nici de acum incolo.
Am sa va tin la curent, cand imi va veni ciclul si cand se va incheia si voi primi si hotararea.
VA PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Veronica, e normal sa te simti asa, doar ati fost impreuna. Dar sa vezi ce bine o sa-ti fie dupa cateva saptamani! Iti doresc multa fericire si un barbat care sa te merite. Bine ai venit in noua ta viata. Si poate nu mai postezi la ...Papusica, doar nu mai esti, nu? Mai vorbim.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Chiar asa Veronica: bine ai venit in noua ta viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Draga Veronica,

las' c-o sa fie bine si pentru tine! In curand, vei vedea c-o sa te simti mai bine. Ramai alaturi de noi si scrie-ne.

Traim o singura data si sta in puterea noastra sa ne facem viata frumoasa. Sigur exista cineva pe lumea asta care sa-ti ofere fericire. E doar o chestiune de timp sa-l gasesti. Intre timp, tu ajuta-l sa te gaseasca...Dragostea vine, doar daca esti dispusa s-o primesti.

catalina si o mamica fericita

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Si eu am trecut printr-un divort si stiu prea bine ce simti acum. Dar nu ai de ales. Indiferent ce ai face, drumul merge inainte si nu inapoi. Da, ai sa mai suferi si ai sa mai plangi, dar in fiecare zi mai putin. Pana va trece. Depinde numai de tine daca iti vei prelungi sau nu suferinta. Esti tanara, esti frumoasa, nu ai pierdut nimic si viata ta de-abia acum incepe.
Ai grija de tine si tine-ne la curent cu ce faci, cum te mai simti. Si spune-ne cand vei intalni, in sfarsit, barbatul vietii tale.

Cu mult drag,

Mihaela

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Sper din toata inima ca Dumnezeu sa fie alaturi de mine, sa imi ia greutatea asta care ma apasa.
Sunt foarte confuza, ma incearca prea multe sentimente pe care nu stiu cum sa le infrunt, nici cum sa le alung din inima mea si din sufletul meu.
Ce aiurita este viata asta, am facut o nunta impreuna cu ATATA IUBIRE , ne-am rasfatat, ne-am alintat, eram numai uniti asa de mult , ca sa ajundeam UNDE..............la divort .
Simt ca o data cu el a plecat si jumatate din inima mea .
Stiu ce, poate nu era omnul cel mai potrivit sa-mi petrec restul zilelor, dar eu IL IUBESC, si nu am ce face.
Imi ramane doar sa astept sa ma vindec si sa am puterea sa merg mai departe FARA EL.
DOAMNE TE ROG SA FII ALATURI DE MINE SI SA IMI DAI PUTEREA NECESARA SA DEPASESC ACEAST IMPAS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Vorba fetelor, acum ca s-a terminat totul, incearca sa-ti vezi de viata ta si va iesi in curand soarele si pe strada ta.
Ai grija de tine, nu te neglija si vei vedea ca in curand te vei simti mult mai bine. Am inteles ca deja ai facut un pas...te-ai vopsit roscat...foarte bine...tine-o tot asa.
Si poate pui si o poza de-a ta in album, sa te admiram si noi.

Multa sanatate iti doresc si putere sa treci peste toate greutatile

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Ai rabdare, draga mea, a trecut doar o singura zi de la divort. Va mai dura pana nu te va mai durea. De fapt, nici nu cred ca il mai iubesti ci este doar depresia prin care trece oricine in urma unui divort. Sper din rasputeri sa ai forta sa nu-l cauti si sa nu-l suni. Gata! El nu mai exista! El, barbatul de care te-ai indragostit, nu mai exista de multa vreme. In fond tu pe acela il iubesti, nu?

Arhistefy

Mergi la inceput