Mamici de martie-aprilie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
mar_apr2006 spune:
Yesssss! Da, cred ca am scapat!
La fix, ca acush umplem si pagina a 10-a si trebuie sa trecem la capitolul 64.
Laura Ioana spune:
HRISTOS A INVIAT!
Irina71 si eu m-am gandit la treaba asta cu preotul si am o presimtire ca urmatorul copilash al meu va fi baietel.
Zuzilici ai o minune de fetita, sa-ti traiasca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ciuf,Eva este o dulceata si...seamana cu Luk f. bine.Oare va semana si la...facerea de pozne?Eu zic ca DA!
Tina,iarta-ma!Nici Cristin nu mai stie ce sa zica,pt. ca de cate ori ii spun ca am mai vazut poze cu bebelul vostru,cand ii zic David,cand Mark.Imi stoarce bebita si ultimele farame de creier....Un lucru este insa sigur:e tare dragalas!Dau mieii cand ne vedem.
Aida 

si 

Sper ca ati petrecut sarbatorile intr-un mod placut si ca sunteti sanatoase/sanatosi.Noi am lenevit,am fost in vizite(unde bebita a dormit bustean,gratie schimbarii aerului)si am mancat cozonac pana la epuizare(a noastra ca el nu s-a terminat inca).
Am mai pus niste poze in contul personal,pt. ca in cel comun nu stiu sa le pun.In toate puiuta doarme,pt. ca a fost extrem de obosita dupa pregatirile de Paste...
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Irina71 spune:
Andreea, ca sa pui poze in contul comun intri pe Yahoo Photos cu ID-ul : mamici_de_martie_aprilie2006@yahoo.co.uk (daca nu stii parola spune si trimitem PM), intri la numele tau, adica la pozele bebitei tale (apropo, taaare frumusica mai e !),apoi vezi un buton galben "Add Photos" si apesi pe el, apoi "Browse" si descarci pozele de la tine din computer. Succes ! 
Io altceva vreau, si nu stiu cum sa fac : cum schimb coperta, adica prima poza din albumul cu pozele bebicului meu ? Ca aia e de cand era el mititel, acum avem poze mai frumoase si mai reprezentative ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
Catrinel_17 spune:
Nu mai pot de somn!! Nimeni nu scrie ca moare de somn, cu ce va hraniti, fetelor! Sau cum faceti?? Ca io nu mai stiu pe ce lume ma aflu!! Azi noapte la 3 eram high, nici nu stiam pe ce lume ma aflu...
Ieri am avut amindoua o zi nasoala, eu m-am trezit la 3 cu sinul drept dureros, era tare si umflat. Oana a avut colici toata ziua, nu apucam sa duc pompa la sin ca incepea sa plinga, saraca. Am tooot incercat sa ma pompez toata ziua... Stiam ca trebuia sa pun comprese calde si sa ma masez inainte de supt si comprese reci dupa aia, dar nu apucam sa fac decit faza cu compresele reci, ca Oana era megafon. Si saracutza a facut spre seara un caca imens, si s-a linistit, a dormit de la 9 pina la 3 dimineata.
Am doau intrebari la voi: poa' sa fie constipata? Moasa mi-a zis ca bebeii hraniti numai la sin, pot sa aiba scaun odata pe saptamana, daca asa le vine. Numai ca oana avea de 6 ori pe zi si deodata nu mai face decit odata la 5 zile. Si cind il face, e chinul de pe lume, si sufera, saraca, de imi rupe inima, ca nu stiu ce sa mai incerc (masaje pe burtica, sab simplex, ceiutz, supozitor (numai asta a ajutat))
Si a doua chestie, daca oana incepe sa sara peste masa de la 12 noaptea, io ce sa fac, in loc sa dorm dusa 6 ore
, trebe sa ma scol la 12 sa ma mulg??? Pai si dupa ce se hotaraste sa doarma toata noaptea, io tot ma scol de 2 ori pe noapte sa dau la pompa??
Ca ,,capraru in "mama si copilul" nu precizeaza... ![]()
Citesc acuma sa vad ce ati mai facut voi
Pupici!
Catrinel & Oana
mar_apr2006 spune:
Sper sa nu se supere nimeni daca as face o propunere?
Ma gindeam ca...din moment ce acum avem userul comun "mar_apr2006" nemoderat,ar avea cineva ceva impotriva ca urmatoarea listutza sa apara trimisa de "mar_apr"?

In acest fel toate fetele ar avea posibilitatea sa editeze listuta daca exista info gresite sau incomplete...In acelasi timp,toata lumea ar avea o idee cum se editeaza o astfel de lista si ar vedea ca nu e complicat,cere doar multa atentie,rabdare si...timp.

salutari tuturor mamicilor,burticilor si bebeilor
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
Catrinel_17 spune:
Ciuf, ti-am vazut pozele, sa iti traiasca Eva Maria, sa iti aduca numai bucurii!! multa sanatate si laptic, ca vad ca si la refacut esti campioana!!! 
Serj, ce mai faci? tot vreau sa te sun, dar zilele astea au fost haos total....
Andreea G, deci faceti deja vizite cu Thea? Super!! O sa fie tare sociabila! 
mariana, dupa mine e OK!
Catrinel & Oana
ema.72 spune:
Catrinel si noi avem aceeasi problema cu scaunele, dupa ce o luna iesea de 8 ori/zi a urmat o perioada cand iesea o data pe zi si acum iese la trei zile cand ii pun supozitor ca nu ma lasa inima sa-l vad cum se screme. Si eu il alaptez doar la san , i-am dat si cei pe stomacul gol ( milutee-musetel, ca cele de colici contin si menta), am facut si gimnastica, presat putin pe burtica, termometrul dar nici un rezultat. O fi de la ce mananc eu dar am facut si aici diverse combinatii tot fara rezultat.
O sa ma programez la o pediatra ca a mea n-a mai dat nici un semn de viata si oricum mi-a facut impresia ca e slab pregatita in domeniu, poate asta o sa ma lumineze ce sa fac ca ma streseaza problema.
In rest tragem si noi cu recuperatul greutatii ( mai mult eu, ca pe el nu-l preocupa deloc probleme asta, sau poate de asta nu mai face kk sa atarne mai greu
)
Pupici.
Ema si Mario
mariana_1976 spune:
Irina_71,ca sa schimbi coperta albumului trebuie sa:
1.dai clik pe albumul tau si cind se deschide iti vezi toate pozele tale.Daca te uiti,in partea stinga sus exista niste link-uri verzi:
Name & Description | Cover | Privacy Settings
2.dai clik pe cover
3.dai clik pe edit cover,apoi iti alegi poza care o doresti pe coperta.
4.dai clik pe "save changes"
Nu e greu,nu-i asa?
Catrinel,
Si eu sunt moarta de somn,mai ales ca la 8 dimineata trebuie sa-i duc si pe copii mai mari la scoala,respectiv la gradinita.Eu incerc sa dorm ziua in amiaza mare cind suntem acasa doar eu si bebe...Adica dorm cu bebe in acelasi timp,cind pot!![]()
Daca nu te scoli noaptea vreo 6 ore(vai ce norocoasa esti!)bineinteles ca vei avea sinii supraplini.La inceput pot parea foarte durerosi si grei dar...daca ai putere sa astepti asa cu ei,in vreo 3-4 zile iti va scadea productia de lapte si se va adapta la noul "ritm" de somn al vostru.
Daca Oana e constipata si nu s-a rezolvat nimic cu ceiutzurile(al caror compozitite chimica nu o cunosc fiindca aici nu exista)eu ti-as sugera sa te duci la farmacie si sa ceri picaturi cu fermenti lactati pentru bebe.Daca nu exista lactobacillus reuterin in Germania,poti sa-i dai suc neindulcit de coacaze,dar nu de gata.(la noi exista in magazine pungute congelate cu fructe de padure si eu le pun la dezghetat daca fac suc din ele).Nu e nevoie decit 1 lingurita-2 de suc de coacaze de 3 ori pe zi...A,inainte sa uit:cind faci suc,nu e nevoie sa-l fierbi,nici sa-i pui zahar.I-l poti da asa proaspat,dar fara seminte!Sa vezi ce kk colorat iti face dupa acest tratament!![]()
va 
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)