Mamici de martie-aprilie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Cosmina lapticul trebuie sa fie caldut.Il poti proba picurand putin pe partea interna a incheieturii mainii.Unde porti ceasul sau bratara.Trebuie sa fie caldutz.Multi .Si alte intrebari daca mai ai iti raspund cu mare placere daca stiu

Tina si David
Poze cu David
Eu si Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ileana/Oslo, in primul rind si eu imi cer scuze pentru diagnosticul gresit pus pe listuta.

Citind din intimplare forumul "Nasterea unei stele",am observat ca cineva scrisese la subiectul "circulara de cordon" pe 18/04/2006 ora 09:38:27 ca la mamicile de martie aprilie au fost 3 tragedii din cauza circularei de cordon...

Eu nu inteleg cum a putut sa scrie asa ceva( pers.nu e de la noi de pe listutza oricum)din moment ce Tina a postat capitolul 62 pe 17.04.2006 si acolo NU APAREA fetita Ilenei cu circulara de cordon...

In orice caz,eu si Aida am inceput sa actualizam listuta de pe 21/04 si nici in listuta actualizata de Zuzilici pe 13/04 nu aparea circulara de cordon...

Poate chiar eu am fost cea care a copiat gresit...si sunt tare suparata pe mine daca asa a fost,fiindca eu mai vorbisem cu Ileana si la alta tema aici pe forum si stiam ca nu era de vina circulara de cordon...

Mariana

mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Hai sa vedem daca mar_apr2006 mai e inca moderat!

Irina_71,
Multumim mult de tot pentru contributia cu mesaje!

Ileana si eu am o sensibilitate in partea superioara a operatiei.(operatia mea este facuta pe orizontala dar cred ca a ta e pe verticala? Aici la cezarienele de urgenta se face numai pe verticala...)
Am citit ca este normal sa simtim asa la inceput...

Cosmina,bine ai revenit!Nici mie nu mi-a prea placut sa alaptez in public,desi aici,in Suedia este ceva foarte normal
Eu ii dadeam biberon cu ceea ce ma "mulgeam" sau cu formula cind ieseam afara...Biberonul il puneam in carut linga bebe,invelit in patura din sacul de dormit al copilului ca sa ramina caldut ca aici e tare frig iernile!

Ce bine-mi pare sa vad ca lista de gravidute se subtiaza din ce in ce!!

Va

Mariana

mama Monicai(1998),a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

am intrat sa va zic ca... n-am nascut

de parca nu-mi erau de ajuns toate bubele, acu' ma chinuie si arsurile gastrice iau Tums la greu, sunt cu fructe mmmmmmmm...

40+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ei Aida_o cat am vrut noi berbecute se pare ca tot de tauroaice am avut parte. Mult nu mai e ai sa vezi c-o sa vina si printesa ta si-ai sa crezi ca l-ai apucat pe Dumnezeu de picior. Eu inca mai am impresia ca-l tin de cate ori imi privesc printesa. Parutica i-a facut-o mama mea si ar fi fost in stare sa-i faca intreaga garderoba daca ar fi putut.
Mariana 1976 doar o precizare scurta pe fetita mea o cheama Isabella Maria si pe cea a lui Ciuf o cheama Eva Maria.
Tina e superb David. Cred ca deja poarta hainute pentru de 3-6 luni, nu-i asa?
Andreea sincera sa fiu nici eu nu stiu de unde a iesit fatuca mea asa de bucalata la cate kg. am luat eu in timpul sarcinii (10-11 kg).
Dragelor sa stiti ca indiferent cat de mult a durat toata nastera printesei (pe care am s-o descriu cand am sa am mai mult timp) a meritat tot efortul si timpul, cu varf si indesat. Si faptul ca am nascut vineri la 4:27 dimineata si-am fost acasa sambata pe la ora 11 dimineata.
V-am pupat pe toate acum si promit sa intru cat de des putem.

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Zuzilici, eu stiu ca asa va fi, da' acum sunt in perioada cind vad numai virful burtii si altceva nu ma mai intereseaza, decit sa nasc :)

Miine dimineata merg la doctor, asa ca sa nu ma dati disparuta daca nu mai scriu pe-aici. Oricum, trebuie s-o mai raresc putin cu scrisul, daca vreau sa am liniste-n casa (sotul ma acuza ca nu am grija de mine si stau toata ziua pe forum. Auzi, ce tupeu Cu toate stim ca nu-i asa :P)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Zuzilici, e tare scumpa micuta ta. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Sa pui mai multe poze.
Olgutta, asteptam poze si cu mandretea ta.
Aida, mama, dar cat te mai lasa astia sa astepti? Sa ne dai de stire ce faci maine la doctor.
Tina, e asa de frumos David!!! E o amestecatura tare reusita a voastra.
Fetelor, eu astept sa vina laptele. Ma cam dor ganglionii de sub axila, mi s-au inflamat. Azi am fost tare speriata ca micuta nu mi-a facut pipi, iar cauza a fost deshidratarea. Am imprumutat o pompa Medela care este super buna, eu aveam una ieftioara gen coarne care ma cam chinuie si nici nu e prea eficienta si am vazut cam cat colostru scot. Zici ca e suc de portocale asa arata. Concluzia: trebuie sa suplimentez papica ca sa nu mi se deshidrateze micuta.
Vreau sa va spun ca sunt topita dupa ea, o pup toata ziua si ii multumesc bunului Dzeu pentru ce cadou frumos mi-a facut. Pe zi ce trece se face mai frumusica. Na, imi laud puiul ca o cioara ce sunt.
Zuzilici, Olgutta, Irinel, ati vazut ce iepurasi bogati am avut?
Fetelor, am pus poze cu micuta Eva dar se pare ca sunt gata de vazut intr-o juma de ora.
S-a nascut la ora 12:40 cu dr. Lerch Andrea, scorul l-a avut 8 in primul minut de viata, si 9 dupa 5 min. Piciorusele si manutele i-au fost cam vinetii si a fost ajutata de aspirator sa iasa.
Va pup

Ciuf (39+5) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ciuf, ma bucur ca ai nascut repede. Sa iti traiasca micuta, sa fie sanatoasa si fericita. tu sa te refaci rapid, sa vina laptic mult si ea sa fie mancacioasa si sa te lase sa dormi sa te refaci.

Zuzilici, Olguta sa va traiasca fetitele, sa va aduca numai bucurii. Refacere rapida si laptic mult si bun.

Se pare cam nascut toate la interval scurt una fata de alta si toate fetite :-) Acum e randul Aidei! Nastere usoara Aida si rapida. bebelina sanatoasa si mancacioasa!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Ciuf,
Nici nu ma mir cum de esti atit de fericita, pai cum sa nu fii? Sa-ti traiasca frumusica, am vazut pozele
Astia de-aici au zis ca ma lasa pina in sapt 41, si abia atunci induc nasterea. Asta ar insemna sa ma lase pina duminica/luni.
Apropos de pompa Medela, si eu am auzit ca-s bune. Tu te referi la pompa manuala, sau cea electrica? Zi-mi si mie, ca fac studiu de piata

Irinel,
Multumesc, sa dea Dumnezeu!

Miine, cum ajung acasa de la doctor, va spun ce s-a decis la controlul medical. Mi-e deja groaza de tuseul vaginal Dar ce sa fac... daca e musai, cu placere. Deja ma vad contorsionindu-ma pe patul ala, de dureri. Beah.

Azi am vrut sa incerc sa nu mai beau asa de multa apa ziua, ca poate-asa nu ma mai trezesc la fiecare 2 ore din noapte pt pipi. N-am putut sa rabd, mi-e sete de zici ca traversez deshertul.

Pup fetele, ma duc la culcare.

40+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

N-am putut sa ma duc la nani fara sa mai incerc un mesaj din contul comun, poate-poate am scapat de moderare. Ia sa vedem.

Mergi la inceput