sarcina, bebele si animalele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

hai fetelor ca de la ciini am transformat si topicul asta in toxoplasmosa

De la motan toxo se ia doar din excrementele motanului, de aceea curatim ladita cu manusi sau gasim alt voluntar in casa ,

eu cu motan de cind ma stiu in casa, au fost trei la rind cite vreo 4 ani si tot cu toxo ambii indici negativ - cum va place,

da oriucum sunt medici cu tot felul de opinii asupra animalelor in casa - unii foarte conservatori considera ca nici urma de animal in casa sa nu fie, altii ca ar putea fi doar sa respectam citeva reguli - s-apoi chiar nu-mi imaginez ce ar avea infertilitatea cu motanul meu - toxo nu am, el cred ca tot nu o are - da chiar s-o aiba - daca nu curat eu din urma lui, nu doarme cu mine, cu mama, in brate nu-i place, mai mult tolanit la soare - atunci ce ar avea el cu fertilitatea mea - nu stiu cred ca au dr. vreo explicatie plauzibila - vad ce spune dr. meu - da cred ca imi va spune ca de obicei ,, cum doriti...daca doriti,, - hai ca imi amintesc de ce dr. tont am si ca nu-mi pot gasi unul cit de cit ... si ma inervez ... da caut eu gasesc pina la urma

Tac, Aliona calm calm si iar calm

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Hai fetelor , ca poate latra soacra intr-una dar nu musca...A mea a fost chiar draguta, mi-a pregatit mancarea de Paste fara ca eu sa-i cer!!
Cat despre catel, am fost la masa de amiaza la socri, dar catelul l-am lasat acasa pentru a evita discutiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daca animalutul este sanatos, monitorizat de veterinar, are vacccinul si deparazitarile la timp atunci nu reprezinta nici un pericol pt. mamica sau bebe.

Eu am catelusa si in cateva saptamani si bebe. Nu am decat sa o tund "oitza cheala"(ca sa evit cantitatea mare de par - e cockeritza) si sa-i mai fac o data deparazitarile: intern si extern chiar daca au fost facute la timp(se mai fac o data cu 2 saptamani inainte de nastere) - asta mi-a spus medicul ei. In rest va avea acces la bebelus fara probleme.

"Cum o sa fie cu un bebe mic in casa si un catel???" Simplu: regulile de igiena respectate si atat. O sa fie atat de frumos, sa vezi ce buni prieteni vor fi.

Acum 3 ani, nepotica noastra a venit direct din maternitate si a stat la noi o luna - in acest timp nu a avut nici o problema din cauza catelusei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Eu sunt ferm convinsa ca bebelusul si catelul vor fi cei mai buni prieteni. Cel mai bun exemplu este al fratelui meu care are un dog de bordeaux de 50 kg si un baietel de 1 an si 11 luni. Trebuie sa va spun ca bebele a invatat sa mearga tinandu-se de coada cainelui...iar cu rotorbilul a trecut de zeci de ori peste picioarele bietului caine care a invatat sa se fereasca din fata "bestiutei" care-l chinuie pana nu mai poate...si el saracu nu zice nici macar ham...

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Eu nu cred ca un caine sau o pisica sunt o piedica in dorinta sau realizarea visului de a avea un copil. E foarte bine sa fie un sufletel prin preajma noastra. Si eu am un caine - un saint bernard de doi ani carui ii caut acum o fetita pentru imperechere. Il iubesc si nu as renunta la el pt. nimic in lume.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput