Bebelusi de martie-aprilie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Binenteles ca mie mi s-a bulit net-ul, si am stat 2 zile numai cu ochii in televizor...

La Multi Ani pt toti copiii ce au facut zilele acestea 1 anisor, si mamici si pitici, si Hristos A Inviat!!
Pupici speciali pt Radu, Matei si Cezar!
Poze n-am apucat sa vad, dar recuperez

Mamacita, petrecere frumoasa si distractie cat cuprinde!!

Daria, abia astept sa va vad!

Rrox, bine ai revenit, astept detalii!!

Mergi la inceput

Mamacita, mi-ai bagat un ardei : sunt calare pe Crazytoys, abia astept sa vad broasca si felinarul, si ce mai gasesc de achizitionat!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

La multi ani fericiti cu multa sanatate pentru Radu, Matei si Cezar!

adrianafedorca am vazut pozele, sinteti frumosi de tot ! m-am bucurat sa le vad si pe pe anka si bia, si sper sa treaca si pe la noi la intoarcerea acasa !

nu am mai avut timp de scris pe forum, vineri dupamasa am fost la control pentur otita, totul a fost super, asa de mult m-am bucurat, visam la excursia de a doua zi in olanda, insa dupamasa gabriel a facut febra 39( noi inca mai luam amoxi), asa ca ne-am hotarit sa nu mai mergem..si bine am facut ca saracutul tot weekedul a fost cu 40. ii scade dupa nurofen/paracet, dar se trezeste arzind.am fost si la urgente la orl, dar e bine cu urechiusele. azi mdineata am fost la pediatru si i-a luat singe din degetel, se pare ca e doar un virus.
i-a luat proba din nasuc si ureche, cam intr-o saptamina avem rezultatul
incerc sa nu ma ingrijorez prea tare , dar mi-i tare mila de el, cum parca se tin lant bolile astea :(

va pup acum, ma duc ca s-a trezit

rrox, bine au venit si sanatate la fetite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am reusit sa pun cateva pozici de la petrecerea Biei, restul le pune anca cand ajunge acasa, adica sambata

gabrianah multumim ,ii zic maine sa va viziteze, ei pleaca vineri dimineata, multa sanatate

merg si eu la nani ca maine ma asteapta o zi grea

noapte buna

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

din nou
Am reusit sa citesc cat de cat ce ati scris.

Adseana Multa sanatate micutei zambarete, sper sa dea rezultatele scontate tratamentul homeopat.

Andruzza Felicitari!! Eu n-am reusit in viata mea sa tin regim mai mult de doua luni jumatate... cam asta mi-e maximul de vointa cand vine vorba de bunatati. Eu as vrea detalii despre regimul tau, de data asta chiar ma apuc si eu
Poti sa-i faci vaccin antihepatita A, se numeste Havrix junior daca imi aduc eu bine aminte. Se face o doza dupa 1 an si rapel la 6-12 luni distanta. I-am facut si eu Mariucai, nu de alta, dar eu am avut-o si pe asta...

Carmen Imi pare rau ca ati ajuns si voi la spital. Tin pumnii sa fie sanatos tun frumosul tau de acum incolo!

Oanamaria Si eu cred ca-i gresit diagnosticul. E mult prea mica probabilitatea sa faca rujeola acolo si inca vaccinat fiind. Oricum tin pumnii sa nu se abata si vreo eruptie peste Rares!

Ocrainic e inca prea devreme sa-l dezobisnuiesti de degetel. Nu uita chiar daca nu e accesibil o perioada, are nevoie de el, e ceva instictiv inca. Eu am dezobisnuit-o pe Mariuca pe la 2 ani si ceva, a mers repede, cu metoda bandajatului. frumosului si multa putere tie, sa faci fata serviciului asta acaparator.

Mamacita am murit de ras cand am citit cum bea Alexut laptele Si mai te plangi de varsta, esti inca sugar! Multa sanatate si tie, sa dea roade tratamentul.

Adriana Mariuca a mers ultimii doi ani la o gradinita particulara, pe strada Dristor, chiar langa rond. Noi am fost multumiti de ea. Costa cam 100 Euro pe luna, program scurt, optional lung, mai plateai ceva. E o vila cu curte. Directoarea era si medic si psiholog specializat pe copii, imi placea cum si ce se intampla acolo. Acum tocmai a vandut gradinita proprietarei vilei, ea zice ca nu se schimba nimic, dar nu poti fi sigura. Merita sa arunci un ochi. Se numeste Amaretto, aveau si un site cam neupdatat. Daca mai vrei detalii da-mi un pm. Primesc copii incepand cu 2 ani si jumatate, si mai devreme daca sunt obisnuiti cu olita si se adapteaza.

Teodora Ma bucur sa te vad din nou pe forum! Am vazut-o pe Antonia in poze, e o frumusete cu ochii imensi!

Zuzu Multi , sper ca te simti bine! Ce cuminte e Bubu! Auzi, se scoala la 10!!!

Andira eu la prima cezariana m-am recuperat extrem de greu, abia dupa o saptamana puteam sa ma ridic singura din pat. Fara ajutor nu as fi reusit sa fac mai nimic. La a doua a fost mult mai rapida recuperarea, m-am descurcat binisor. Calmantele din primele doua- trei zile sunt esentiale, daca le ai si te mobilizezi sa te misti, e OK de obicei. printeselor!

Mamanati si CatXo si Elibui nu ne mai zic nimic? Ce va fac burticile?

Gabrianah Multa sanatate lui Gabriel! Micutul prin cate tot trece!

tuturor! Scuze, as fi vrut sa scriu fiecareia dintre voi cateva cuvinte, dar sunt moarta de oboseala. Abia am culcat fetele si trebuie sa ma apuc de calcat uniforma Mariucai pentru maine. I-am spalat-o cand am venit si doar nu era s-o calc de Pasti! Si ma astept si sa se trezeasca Ioana cat de curand, ca asta e modelul din ultimele nopti...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna tuturor! Christos a inviat!

Noroc cu Rrox ca mi-a facut un "rezumat" prin raspunsurile ei ca nu am reusit sa citesc nimic din urma,pe parcursul zilei daca voi reusi!
La multi ani bebelusilor care au implinit un an in ultima saptamana! La multi ani ALEX! Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai noroc in viata!

Am reusit sa vad totusi pozicile Adrianei, foarte frumoase! Si Cezar si Bia sunt dragalasi!

Noi suntem bine, ne-am distrat foarte bine, am fost foarte plimbareti, Stefan s-a adaptat foarte bine, a inceput sa cam refuze mancarea "bebeleasca" asa ca incet,incet trebuie sa ma adaptez! I-am dat capsuni si din fericire n-a patit nimic, le mananca cu asa o pofta! Se inroseste tot la gurita, imi vine sa-l mananc! Este foarte vesel in schimb ma ingrijoreaza ceva. Doarme foarte mult. Ori ca l-am cam obosit noi in ultimele zile,ori nu stiu ce se intampla, dar doarme si cate 3 ore, chiar si mai mult, el care de abia dormea cate o ora jumate pe zi. In rest ne jucam toata ziua, ne ascundem prin casa si el ne cauta, sau se ascunde el si rade in hohote si eu bineinteles ca nu-l gasesc , iesim foarte mult afara....si cam atat, revin dupa ce ma mai pun la curent cu ce s-a mai intamplat pe aici. Sper ca sunteti bine si mamici si bebici!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Alexandru!
Sa cresti mare, sanatos, frumos, norocos, sa ai viata frumoasa!
mamacita Petrecere frumoasa!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Alexandru - Mamacita. Sanatate, fericire si mult noroc in viata.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

La Multi Ani, Alexut!!! Sa fii fericit, sa-i faci fericiti si pe parintii tai, si sa ai parte de toate bucuriile vietii!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI ALEX!

Sa cresti mare, frumos, sanatos, norocos, si sa fii mereu centrul universului parintilor tai.Iar lor, sa le dea Dumnezeu viata lunga si plina de sanatate sa te poata creste.
Mamacita

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput