Bebelusi de martie-aprilie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

La multi ani, Alexut!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, norocos, sa ai o viata senina si sa le aduci parintilor tai numai bucurii! Mamacita, sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii!

Am intrat doar ca sa-i urez Alexutului, revin mai tarziu pentru ca Eva ma bodogane (pe limba ei) sa iesim mai repede afara.

Rrox, bine ai revenit! Si sanatate fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Gabrianah offff...iar febra...imi pare asa de rau sa aud ca aveti in continuare probleme de sanatate...chiar ca s-au tinut lant si la voi. si sa va faceti repede=repede bine.

Rrox bine ati revenit din excursie.Sa ne povesteti cum a fost!Si multa sanatate minunilor tale, ca am inteles ca si ele sunt un pic bolnavioare...

Adriana am vazut pozele si de la petrecerea voastra si de la cea a Biancai.Sunteti niste scumpi toti.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Alexandru! Sa cresti mare si frumos, destept , norocos si sanatos! Parintii tai sa se bucure de tine si sa-i bucuri toata viatza!
mamacita

Ionela, andira multumim de urari!
rrox, bine ai revenit! Sanatate printeselor! Plecam si noi joi!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

andira, multumesc frumos pentru mesaj

roxx, bine ai revenit! Sanatate multa fetelor! Ce sa-ti spun despre regim! Nu tin un regim anume, mananc sanatos as spune. Fara sa ma infometez, fara sa ma chinui. Nu mananc prajit, gras, paine(foarte rar am mancat cate 1-2 felii de graham), fara dulciuri. Foarte rar cartofi fierti, orez pilaf, lactate(astea nu-mi plac). Nu combin carnea cu cartofi, orez sau paine. Nu mananc dupa ora 18, daca mi-e totusi foame, mananc fructe. Incerc sa manac de 3 ori pe zi, daca am timp mai adaug 1-2 gustari intre mese, de obicei fructe. Beau seara o cana de ceai verde, dar nu zilnic, de 2-3 ori/saptamana; in rest cat mai multa apa plata. Carne doar de pui si vitel, fiarta sau gratar, in general fiarta ca de la gratar afum toata casa. Peste am mancat doar de cateva ori, as manca zilnic daca mi l-ar prepara altcineva. Legume cat mai multe, spanac si fasole verde din conserva am mancat la greu, acum mananc zilnic salata verde. Carne consum zilnic cam 250-300 gr. Oua fierte cam 4/saptamana. Cam asta-i tot. In aproape 4 luni am scapat de 14 kg, nu-i o slabire spectaculoasa, dar e sanatoasa. Nu-mi plac dietele stricte, cand tre' sa mananci anumite alimente la fiecare masa, mi-ar tre' o gramada de timp sa ma organizez. Daca mergi la restaurant, poti manca un gratar cu salata, fara sa te uiti pe pereti ca la ora x ar tre' sa manaci o frunza de ceapaMici abateri am mai avut si eu, un snitel, o felie de tort la ziua lui Rares, acum de sarbatori am mancat 4 zile fara restrictii(n-am pus deloc pe mine). Chiar daca mai "scapi" in bunatati, ideea e sa iti formezi un stil de a te alimenta si in mare, sa-l respecti, pe termen lung. Sa stii ca e greu o saptamana, o luna, apoi te obisnuiesti si uiti ca de fapt esti la regim.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Asha, deci gata, Radu e dezmotat si tuns. Are mama un cheliutza acuma!

Sa va zic despre ziua de ieri!
Dupa o noapte in care Radu ne-a dat trezirea din ora in ora am plecat la mama f de dim astfel incat sa apucam sa pregatim pana vin invitatii .
Pe la 9 am ajuns, pe la 10 Radu se juca cu un balon, s-a dezechilibrat a cazut cu mana pe usa de la soba de teracota. Ma rog l-am prins dar tot a apucat sa se atinga!
A urmat vreo ora si jumate de cosmar in care a urlat aproape continuu. Nu s-a ars tare, dar remediile noastre nu dadeau rezultate. S-a linistit cand ne-am amintit sa punem miere si in final a adormit in carucior rapus de oboseala.
Au venit invitatii, el a dormit in continuare.
Ideile mele de aranjat gustarile nu prea a mai fost timp sa le pun in aplicare, dar in final, am pus pe toata lumea la treaba (invitati au fost doar cei din familie de-aia ne-am permis) si a iesit ffff bine. A fost buna dispozitie, Radu cand s-a trezit uitase de arsura si a fost f cuminte si a stat la taierea motului ca un adevarat barbat , de asemenea a stat fara sa plinga , la tuns. Eu l-am tinut, sora-mea facea teatru de papusi ca sa distreze copilul si nepoata-mea il tundea cu masina.
Tortul adus de nasa a fost acceptabil ca aspect insa extrem de gustos. Tiramisu, yam-yam!
Radu a ales : tel mobil , o linguritza si mingiutza. A mai ales apoi un inel de tinichea de la nepotu-meu dar l-a lasat inapoi , apoi efectiv a dat tava la o parte.
Am ajuns aseara acasa extrem de obositi toti. Dar multumiti ca am avut o petrecere reusita!

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Mai intai de toate sa spunem si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor din zilele astea...sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, intelepti si norocosi!
LA MULTI ANI, Mihai Cosmin, Antonia Maria, Leti, Raducu, Matei, Cezarica, Alexut!!!

Apoi sa va zic tuturor Hristos a inviat!

Am sa justific absenta mea din ultimele zile prin lipsa timpului. Slava Domnului, Rares nu a facut rujeola. Astazi sunt 11 zile de cand a avut contact cu baietelul respectiv. Perioada de incubatie e 10-12 zile. Inca sunt in alerta dar sper din toata inima sa nu faca. Mamacita multumesc frumos pentru raspuns si scuza-mi exprimarea, nu mai stiu ce am vrut sa zic prin acel "daca citesti" caci stiu ca ne citesti. Cum a fost dezmotarea? Ce ati pus pe tava? Asteptam cu interes povestea si pozele de la eveniment...
Gabrianah multumesc frumos de telefon, mi-a facut mare placere sa te aud. Spor la mutat. Si multa sanatate lui Gabriel, dar ce-i cu atatea boli pe el, mititetul. Parc nu mai termina cu febra...cum sunt rezultatele ultimelor analize?
Eu nu l-am vaccinat pe Rares anti-rujeola. Ne-am asumat riscul. In final am vorbit cu o pediatra din Ro care mi-a zis ca rujeola indusa de vaccin (asa cum a facut Danut)nu este atat de contagioasa si ca nu e obligatoriu ca Rares sa o faca. Mai mult decat atat, daca a luat boala si-i fac vaccin in perioada de incubatie, oricum va face boala, intr-o forma care depinde de organismul lui deci pentru ce sa-l mai intep?
Rox, abia astept pozele din Turcia. Eu nu mai stiu ce sa zic, daca a fost diagnostic gresit sau nu, dar boala a evoluat ca la carte cu exceptia debutului care dupa parerea mea (dar eu nu sunt medic, doar presupun) a fost influentat de antibioticul prescris aiurea.

Trimit acum raspunsul asta ca sa nu-l pierd.

Mergi la inceput

Ligia, sa pui poze cu tunsulica! arsura lui Raducu, sper sa treaca repede!

Daria, tare rau imi pare ca nu v-am vazut la Teo! Abia astept sa ne povestesti! L-ati luat si pe Brien, nu?

Adseana, ce mai face Alexandra?

A propos de crese/gradinite. Ieri am avut show cu educatoarea lui Rares. Pe la 14 ma duc in vizita neanuntata sa vad ce face feciorul. Era in patut, plans, cica dormea (asa mi-a zis cand am intrat). Cand m-a vazut, s-a lipit de mine de numai puteam sa-l dezlipesc si asa cum ne iubeam noi doi, detecteaza nasul meu miros de cacuta! Pai cum sa doarma copilul cu kaki la fundulet. Iau si-l schimb, apoi trec la interogat educatoarea care imi raspunde plina de inocenta ca l-a schimbat inainte de a-l pune in patut. La 17:45 cand ma duc sa-l iau acasa copilul iar dormea (dupa parerea lor). Intru in dormitor, pas-pas...Rares, intors cu funduletul in sus, tragea din suzeta de mama focului cu ochisorii mari cat cepele si cu cearsaful ud de cat plansese. Eu n-am cuvinte sa va spun ce furie m-a cuprins...il iau in brate si ce-mi miroase nasul? Kaki la fundulet!!! Dar asta n-a fost tot. Nu stiu cum imi cad ochii pe un paianjan agatat de perete la vreo 2-3 metri de patucul lui Rares!!! Acum va puteti imagina si voi ce le-am mai spurcat pe respectivele, pacat ca nu le pot spune in engleza sau flamanda tot ce le spun in romaneste.

Mergi la inceput

Am pus si eu noi.
Duminica, am serbat Pastele si primul anisor! Pozele sunt in albumul Paste&1an. In celalt album 1AN sunt poze facute chiar de ziua lui (pe 14)acasa, la cresa si iar acasa.

As mai avea eu de scris...sper sa mai gasesc ceva timp mai spre dupa-amiaza.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

La multi ani Alexandru!Iar pentru Mamacita!

Ligia pt.manuta lui Raducu;bine ca s-a terminat totul cu bine!
Oanamaria poate nu stau bine cu mirosul doamnele educatoare;au meritat sapuneala;

Teodora si Antonia

Mergi la inceput

Dragele mele , am si eu nevoie de ajutor!

Radu acolo unde s-a ars (in palma) a facut o bashica cam cat buricul degetului mic!
Sotul zice ca sa o intepam cu acul sa iasa lichidul. Eu sunt o fricoasa si nu stiu ce sa fac.
Voi cum faceti?
Daca il las asha nu se vindeca? sau e pericol sa se sparga singura si atunci se duce pielea aia si o sa ramana rana?
Cu ce sa-l ung?

Poze cu noi

Mergi la inceput