Bebelusi de martie-aprilie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Intru rapid sa va urez
PASTE FERICIT TUTUROR!HRISTOS A INVIAT!

Am sosit de la inviere si m-am gandit la voi ca nu am avut timp sa scriu.Maine mergem la ai mei si o sa am mai mult timp acolo sa intru pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

HRISTOS A INVIAT!

La multi ani Cezar! Sa cresti mare si frumos, destept si aratos. Sa ai mult noroc toata viatza si sa fi mereu o comoara pentru parintii tai! adrianafedorca

Si cu scuzele de rigoare aseara nu am mai revenit si am uitat sa urez celor nascuti in aceeasi zi cu Radu

LA multi ani : Rares Ionut ,Alexander Christian ,Alexander Paul ,
Matei sa cresteti mari si frumosi

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Bucuria vine din lucruri marunte , Linistea vine din suflet , Lumina vine din inima fiecaruia dintre noi

Hristos a Inviat

Paste fericit !!!

va pupam cu drag Adriana si Cezarica

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI CEZAR!

Adriana

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

La multi ani! Cezar;multa sanatate si fericire si o copilarie senina!

Teodora si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

LA MULTI ANI, CEZAR SI SA TRAIESTI CU NUMELE!!! SA FII FERICIT, SANATOS SI IUBIT!

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Cu adevarat a inviat, dragelor!

La multi ani, Cezarica!
, adriana si sa-ti traiasca puiutul!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

in primul rand vreau sa va multumesc din suflet ca ati avut putin timp sa intrati pe DC sa ne urati la multi ani, in al 2 lea rand vreau sa le multumesc fetelor care ne-au trimis mesaje pe mobil , va multuimimmmm din suflet si va iubim muuult si ne cerem scuze ca nu am raspuns la telefon sau nu am trimis mesaje dar maine toata ziua asta o sa facem

petrecerea a fost f reusita, toata lumea s-a simtit minunat, cel putin asa sper, cezar a fost tare cumintel , a plans putin la taierea motzului , cred ca l-a tras nasa un pic de motz si atunci s-a speriat, si-a revenit cand a vazut tava , bucurie mare pe el , ar fi luat totul...prima a fost seringa, mama ce m-am bucurat..., al 2 lea obiect a fost surubelinitza si banii ultimii....

acum pun pozele in album...norok cu anca...altfel ramaneam fara poze...ca eu nu stiam ce sa fac mai repede

gat anu ma mai lungesc fug sa pun pozele

va pupam

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

HRISTOS A INVIAT! LA MULTI ANI!

LA MULTI ANI Cezar,sa ramai mereu decan de inaltime ,dar sa fii si decan de inteligenta in meseria aleasa:doctor inginer,sa fii mandria si fericirea parintilor!
adriana,pupici!Auzi la ea,s-a bucurat de seringa,nu vezi ce huliti sunt doctorii si cat invata pentru niste milioane pe care un fotbalist le arunca la cersetorul din intersectie?!

Multumesc pentru urarile cu intarcatul,dar am dat-o in bara,ca aseara,la doua zile dupa ultimul alaptat,45 min a tras cu disperare de tricoul meu, a plans,,a scancit ca un catelus,s-a alintat,totul ca sa-i dau tzitzi.Cum credeti ca rezista inima mea de mama?!M-am executat si a dormit pruncul fericit,dupa ce a tras cu disperare,asta dupa ce luase deja 150ml lapte praf.Asa ca,din cand in cand,ca amintire,mai prestam.

Sanatate lui Rares,Carmen!Dar ce-i cu voi,de ati patit-o asa,la rand?Chiar ca e pacat,azi erau 20 grade si nici pic de vant,ceea ce nu prea vezi la noi!Dar vine ea si vremea zbantuielii,el sa fie sanatos!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

am pus pozele, mai am cateva si gata

noapte buna

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput