Bebelusi de martie-aprilie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana71 spune:
Buna,
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit zilele astea un anisor: David,Martijn, Mihai Cosmin, Antonia Maria, Vlad George, Bogdan, Letitia Medeea, Andreea Maria!
La multi ani copilasilor care astazi implinesc un anisor: Adela Maria, Rares Ionut, Radu Victor,Alexander Christian, Alexander Paul, Matei!
Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, destepti si frumosi si sa le aduceti parintilor vostri numai bucurii!
Nu am mai apucat sa intru zilele astea pentru ca am fost foarte ocupata.
Daria, mult succes la emisiune! O sa fac tot posibilul sa va urmaresc!
Carmendutza, imi pare tare rau pentru ca ati ajuns la spital, dar sunt sigura ca a fost cea mai buna alegere in situatia in care a fost Rares. Sper ca acum sunteti bine! Mai da-ne vesti despre voi!
Adseana, ma bucur ca sunteti mai bine! Am admirat pozele voastre. Alexandra e o scumpete cu rochita ei eleganta. Am avut o strangere de inima cand i-am vazut sosetica aia pe mana (si mi-am adus aminte si de aventura noastra cu perfuziile). Multa sanatate!
Andruzza, felicitari pentru slabit!
Mamacita, multumim pentru felicitare! Si succes cu intarcatul!
Gegea, eu ii pun Evei o caciulita gen bascuta si ne luptam tot drumul cu ea (ea vrea s-o scoata, eu insist s-o tina). O singura caciula o suporta fara comentarii, dar e de iarna (groasa). Asa ca incerc s-o conving sa accepte si alte variante!
De vreo 2 zile a inceput si Eva sa iasa afara (mai are vreo 3 cojite, dar alea cred ca vor cadea singure peste vreo saptamana pentru ca au fost bubite foarte mari). Oricum are 3 saptamani de la prima eruptie. Eu sunt cam racita, sper sa nu le-o dau si lor.
Va pup si va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi, liniste in suflet si numai bucurii!
andrruzza spune:
La multi ani Radu,Matei,Adela, Rares Alexander Christian,Alexander Paul! 

Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, norocosi, sa aveti viata frumoasa! Petrecere frumoasa!
Sarbatori frumoase va dorim, multa sanatate si numai bucurii! Paste fericit!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adseana spune:
Fie ca Sarbatoarea Invierii Domnului Nostru Iisus sa va aduca in suflete multa bucurie, pace si linsite.Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi sufletelor voastre!
PASTE FERICIT! HRISTOS A INVIAT!
si o felicitare pentru voi...cu drag...
http://www.hallmark.com/ECardWeb/ECV.jsp?a=2130031834597M111390321Y
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
gegea spune:
www.gfxworld.info/felicitari/card21/EASTER%20ROSE.jpg" target="_blank">Pentru dragele mele prietene si pentru cei mai frumosi copilasi
"BUCURIA vine din lucruri marunte,
LINISTEA vine din suflet,
CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre!"
Paste fericit!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
gegea spune:
La multi ani, Adela Maria, Ionut Rares, Matei, Raduc, Alexander Christian, Alexander Paul!
Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi! 
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
ligia13 spune:
Astazi e zi mare. Puiul meu a implinit un an. Intr-adevar parca nu-mi vine sa cred si pe tot parcursul zilei mi-au trecut tot felul de ganduri si amintiri.
Nu am sarbatorit, doar a primit pupici peste pupici si telefoane de cu urari. Am fost la mama sa facem partial din pregatiri. Radu s-a jucat afara in iarba si a fost f cuminte.
ionela, adseana, nino, mamacita, daria, adrianafedorca, Ana71, gegea va multumesc ca v-ati intrerupt din pregatiri sa urati puiutului meu .
Va pup pe toata si sper sa mai apuc sa intru zilele astea!
Fie ca sarbatorile de Paste sa va aduca multa LUMINA in suflet si in casa.
Invierea Domnului sa va gaseasca sanatosi, voiosi si cu masa inbelsugata.
Fug ca Radu e terminat de oboseala, azi a dormit doar o data si mai simt si ceva miros pe la funduletul lui![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
carmenduta2003 spune:
Buna seara tuturor.
Sunt restanta cu urari pentru multi prichindei: ALEXANDRA, DAVID, MARTIJN,MIHAI COSMIN, ANTONIA MARIA, VLAD GEORGE, BOGDAN, LETITIA MEDEEA, ANDREEA MARIA, ADELA MARIA, RARES IONUT, RADU VICTOR, ALEXANDER CHRISTIAN, ALEXANDER PAUL, MATEI. LA MULTI ANI, COPII FRUMOSI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA FITI IUBITI SI FERICITI!!!
Noi am avut iar probleme, Rares a vacut o viroza, joi seara a facut febra 39,7. de azi-noapte nu a mai avut deloc febra. L-am dus la un medic pediatru si ne-a recomandat sa-i dam Oscilococcinum, Vitamina C, un spray pentru nasuc si cam atat, avand in vedere ca oricum lua si Eritromicina. Sper ca acum s-a terminat tot raul si ca se va insanatosi. Imi pare asa de rau ca nu pot sa-l scot afara, acum, cand este o vreme foarte frumoasa...
Adseana, voi sunteti mai bine? Sper sa aiba efect tratamentul naturist. 
Gabrianah, sanatate multa si copilasilor tai. Sa dea domnul sa se faca bine si sa nu se mai imbolnaveasca mult timp de-acum incolo.
Oanamaria, am inteles ca si voi aveti problele, iar, sanatate multa si voua. Off, ce de copilasi bolnaviori.
Ana, Eva a trecut de varicela? Sunteti bine? A scapat fara semne?
Zuzu, multa sanatate si tie, sa ai puterea sa treci peste perioada asta mai dificila din punct de vedere fizic.
Andruzza, bravo pentru kilogramele pierdute. Esti o campioana... Spor inainte.
Mai am multe poze de vazut, mesajele din zilele astea le-am citit cam in dunga, sper sa recuperez dupa ce se face bine Rares.
In final, doresc sa va urez tuturor UN PASTE LINISTIT, PLIN DE INTELEGERE, CREDINTA SI IUBIRE. HRISTOS A INVIAT!
Poze Rares
Varsta Rares
carmenduta2003 spune:
Am uitat ce mai vroiam sa spun, neuronul 
Mamacita, mult succes la intarcat, sa treci cat mai repede peste perioada asta dificila, atat fizic cat si emotional. Pupici lui Alexut intarcatul. ![]()
Daria, bafta multa la emisiune, o sa incerc sa urmaresc si eu emisiunea. Si drum bun!
Poze Rares
Varsta Rares
adrianafedorca spune:
am terminat cu gatitul, maine mai am doar garnitura la fripura, si salata de facut dar asta e floare la ureke pe langa ce a fost azi,
acum ne pregatim sa mergem la Inviere
cezar doarme , daca ar stii el ce il asteapta maine...
mamacita de tuns o sa incerc sa-l tund acasa cu masina de tuns, sper sa stea , daca nu mergem la ciufulici
mi-am adus aminte ca m-ai intrebat cu hainutele daca le-am mai comandat, da l-eam comandat , majoritatea au ramas mici deja ...
gat aam fugit la biserica
va pup si sper sa am timp maine sa intru
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
andrruzza spune:
Hristos a inviat!
La multi ani Cezar! 

Sa cresti mare, frumos, sanatos, norocos, sa ai viata frumoasa!
adriana
Petrecere frumoasa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"