Ce ati face daca pentru o zi puteti avea un p***s
Raspunsuri - Pagina 9
ingeras26a spune:
Dragutz! sa-l am pt o zi...dar nimeni nu si-a pus intrebarea cum este? ce stie sa faca? se "comporta" cum si cand trebuie? arata bineeee? acesta amanunte sunt f importante, ca daca-mi dai unul mik si bleg, chiar si pt o zi...nu multumesc.
Daca insa e cum trebuie, nu l-as refuza, dar nu pt mai mult timp, doar asa, de curiozitate: sa fac pp, sa ma joc cu el sa vad cum e si sa ... tot ce prind, ma rog, cat pot :) ca daca-i doar o zi...dar sa nu se considere ca "am inselat" ca nu-i adevarat:))) daca se transforma
sotzul intr-o tanara domnisoara, apai atunci se schimba placa, stam frumushel
acasa!
![]()

Pupicei, Ingeras
10+
forte spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Nasol chiar si pt o zi sa am penis. Ce va e frica bre sa ziceti penis, ce-i pina pe acolo
Si bine adica o zi cu penis si asta insemna ca tre sa ramin si fara sini? Nasol momentNu de alta da' din obisnuinta mi-as pune sutien si bikini, si mi-ar strica chestia aia dantela si m-as supara rau de tot:)
In sfirsit daca as avea-o, cum in bikini nu ar incapea m-as duce la FKK la nudisti sa o etalez la soare, sa o rumenesc pina ce arde ete asha. Si mai intii o duc la epilat, tratament cosmetic, eventual masaj, masti, pearcing alea alea sa simta si ea o zi de infrumusetare.
Si bine ca intrebarea e usor plictisitoare. Nica intersant la un penis de unul singur asa. Alta era intrebarea daca am avea penisul cuiva anume pt o zi
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Amuzant mesajul tau. daca penisul este de genul masculin in limba romana, la ce cuvint te gindeai tu cind ziceai ca o duci la soare, o duci la epilat. etc. :)))
Aprilie spune:
As face SEX !
Cu cine ? Asta e deja o intrebare f. personala !
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
michelle7 spune:
eu daca as avea un penis as face pipi din picioare, mai ales in toalete publice ca sa vad cum stau cu morcovelul diversi vizati
. dupa aia as scutura-o de trei ori , nu m-as spala pe maini si as da mana cu toti dusmanii,ba pe unii i-as bate prieteneste cu palma pe obraz
Michelle
iren spune:
Dac-ash avea o sula, ash taia-o, nah!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Akuma spune:
daca as avea uhn penis, mi-as face singura oral ka cainele Dingo..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
Anda Panda spune:
eu daca as avea asa ceva pt o zi, si evident barbatii ar avea "florica" pt o zi, cred ca i-as mai f*** si eu pe ei, si la propriu si la figurat, ca sa vada si ei cum e.
na !
si acu o intrebare pt cea care a deschis subiectul: auzi, da' cum de ti-a venit ideea asta ? esti suparata pe barbati ? ti-a pus vreunul piedica ? mama lui !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
vandal spune:
quote:
Originally posted by Anda Panda
si acu o intrebare pt cea care a deschis subiectul: auzi, da' cum de ti-a venit ideea asta ? esti suparata pe barbati ? ti-a pus vreunul piedica ? mama lui !
cea care a deschis topicu' sint eu...adica barbat...
iren spune:
quote:
Originally posted by vandalquote:
Originally posted by Anda Panda
cea care a deschis topicu' sint eu...adica barbat...
Shi ce daca eshti barbat, piedica se poate aplica shi-n cazu tau
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
giulia71 spune:
aaaa, as fi un cassanova: as face fericite toate fetele tzafnoase
, apoi as trece la vaduve ca saracele sunt statute rau (ma uit la mama biata) si apoi as mai "rezolva" si cateva babe din sat (alea care au dosare mucegaite pa la arhiva cu ce faceau ele pa la tinerete) si apoi...as lua-o de la cap![]()
![]()
![]()
Sa auzim de bine ;)