Ce ati face daca pentru o zi puteti avea un p***s
Raspunsuri - Pagina 2
nematics spune:
primul lucru pe care l-as face?
pai PISHUUUUUU
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Kittie spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Eu nu inteleg ceva: la celalalt topic spui ca esti "la capatul puterilor", iar aici....![]()
Nu pot intelege cum cineva, care tocmai a aflat ca partenera il inseala, vine si posteaza in secunda doi asa ceva
Alina
iete iubika alina ne-a luat-o inainte si are palos
si da neniculeeeee si lupta si da!
mamica de
( 13oct04 )S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
copiloi spune:
Mei, daca subiectul era la "Un ochi rade, unu plange", nici nu ma atingeam" de el....
Alina
Teodora D. spune:
quote:
Deci...ce a-ti face fetelor daca pentru o zi a-ti avea un p***s
dar de ce nu ne intrebi ce am face daca am fi barbati? de ce ai ales cuvantul acela si ai pus si 3 stelute?
e rusinos sa-l spui, nu?pai daca pui problema asa si avem doar o zi la dispozitie, trebuie sa ne gasim rapid o femeie sa vedem ce simtiti voi cand
***no,ziceti repede, unde se gasesc femei atat de disponibile?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Burtocika spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
Asi avea grija cum merg, cum ma asez pe scaun... am inteles ca oole alea trebuiesc protejate...
Da' cine-a zis ceva de oo? Ca omu'ntreba numai de p***s ...
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
iren spune:
Ah, unde eshti tu, Angelina?...Deshi e bi, nah, da ce te faci ca ea nu shtie de mine?? ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Elise spune:
N-ar merita interesul - doar sint atitea, si unele chiar conectate la cite un barbat.
Asa ca i-as pune o funditza roshie si l-as duce inapoi la sex-shop. 
Elise
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
[pai daca pui problema asa si avem doar o zi la dispozitie, trebuie sa ne gasim rapid o femeie sa vedem ce simtiti voi cand***
![]()
no,ziceti repede, unde se gasesc femei atat de disponibile?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
quote:
Zise vandal:La fel pentru barbati daca a-ti avea organul genital feminin pentru o zi.
Pai partenera e usor de gasit. Adica barbatii de o zi,ca mustele, ar cauta in acea zi o femeie,tot de o zi, cu o singura idee in cap.
si iar
si din nou
daniela_b spune:
Pai, in ziua aia nu cred ca as iesi din casa, as astepta sa-mi treaca.
Nu de altceva dar am auzit ca nu poate fi tinut in friu chiar asa de usor si n-as vrea sa nu mai pot scapa dupa aia de admiratoare.

...Ce de lucru mi-as face...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii