Mamici de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
papadie spune:
Duducelor, Pescarushu e bien merci. Ieri papat tzatzica si evident io trasei o ragada de toata frumusetea...parca ma vaz iar mulgandu-ma ca Fulga. A inceput sa ia in greutate si sa 'sara' peste greutatea de la nastere. E haioasa si disperata cand simte sanul...nu stie cum sa apuce mai mult![]()
-------------------
Despre cezariana. S-a rupt apa la 2 noaptea da cu frumosu
Asa incat o moasa plictisita mi-a zis ca scap pipi:P Si am tot scapat la fiecare contractie 'pipi' pin la 7 dimineata cand a venit dr si s-a crizat de ceea ce se intimpla (eram in salonul de gravide cu risk). A zis ca daca e dilatatie mika mai pastram bb in burta...De unde, aveam dilatatie babana, bb era cu capul in sus, uterul se stramba si el asa ca am luat iar tocolitice sa opreasca contractiile si am intrat in cezariana. Cezariana este peste cea veche, este f estetica in sensul am la ora asta o dungulita (mi-a scos ieri firele si-am urlat ed-am innebunit. A zis moasa ca in viata ei nu s-a chinuit 10 minute sa scoata niste ate. Cica am fost cususta cu simtzu raspunderii
). Spre deosebire de prima cezariana acum primele 4 zile am jelit de durere (mergeam OK, coboram din pat OK dar de cate ori o faceam aveam o arsura cam cinci minute la operatie in partea dreapta de simteam ca un bar intreg isi stinge tigarile pe mine dupa care fluturam pe holuri). In a cincea zi mi-a mai trecut, in a 6-a am plekat din spital si voiam la magazin...acu st f ok atita ca ma streseaza nitel ca am ramas cu ceva usturimi usoare de la scosul atei dar oricum ma duc la moasa mea azi si rezolv problemu. Tre sa va zic ca dupa prima cezariana am zis ca mor de dureri doua luni incheiate.
Cezarienele sunt facute la modul ca taie pieile fara a taia muschii. Sectioneaza uterul, scot bebeul si pun muschii la lok. Daca aveti si alte intrebari va stau la dispozitie. Aaa cu anestezie in sira spinarii si dupa operatie pina la alaptare injectii cu diclofenac antidurere (bestiale ca au efect 24 de ore:D)
inaioana spune:
Papadie, bine ai revenit sa ne ridici moralul, mai ales noua celor pe care la paste taierea curand!![]()
Cel mai important e ca Pescarushul e fata curajoasa, puternica si constiincioasa, ca papa mult si bine, cat despre mulsul ca Fulga...asta sa fie problema ta, eu m-am muls 4 luni zilnic si apoi din cand in cand pana la 18 luni.![]()
Asteptam bineinteles pozici cu ea!
Am sa intreb de Diclofenac daca e asa shmeker, aici se dau Algocalmin si Ketonal dar au efect doar cateva ore.
In concluzie, cand nu te mulgi si nu esti cu Pescarushul, te asteptam aici la barfe si galerie, ca cel tarziu de saptamana viitoare incep nasterile.![]()

Ioana
37 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
VoichiV spune:
Buna dimineata la mamica si la burtici!
Noi ne-am trezit f vesele in dimineata aceasta pentru ca este ultima zi de servici. Intram in concediu de odihna si apoi in pre-natal si de maine incepe si la noi operatiunea "colindat prin magazine
"
Cami, felicitari pentru bebelina scumpa. Poate totusi se intoarce in ultima clipa. Noi va tinem pumnii
Carmina, felicitari pt bb grasunel
Roxana, cat era pompa chicco in carrefour?
irinel sanatate la puiut
Inaioana, sanatate tie si Katjiei
Papadie, chiar asa, vrem pozici cu minunea ta de pescarush
VoichiV
33+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
cypocs spune:
Salutare burtici,
Eu ma lupt in continuare cu clexane si de cand il fac am observat ca bebe misca mai mult.Oare de ce?Injectiile astea nimeni nu stie sa le faca desi ca sa le fac merg la un spital , aici pe aproape , dar fiecare le face cum apuca , nu cum scrie pe prospect .In fine , le fac instructia la fiecare in parte , dar degeaba .Sper ca sambata sa-mi opreasca tratamentul doctorul .
Carmina , ma bucur ca esti bine si ce bebe e in grafic .
Luana , sper sa rezolvi tu babele sfatoase .Nici eu nu prea sunt cu sterilizatul .La Mihnea nu m-am stresat cu calcatul hainutelor .Doar biberoanele .
Ioana , ia si tu propol -pur de supt sau spray ca la mine a mers.Cred ca merge si la aia mica .
ROXANA , si eu ma cam stresez cu miscarile lui bebe .E cam cumintica si a mea .Cred ca nu prea mai are loc .
Irinel , sanatate lui ala micu.
MARRY, am vazut si eu pozele tale .Haioasa burtica![]()
ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
irinaghita spune:
Salutare si multi, multi pupici 

!!!!
Mi-a fost un dor de voi, dar nu am mai mers la serviciu si nici acasa nu mai am posibilitatea ca ne-am mutat la casa in apropierea orasului si inca nu am internet
.
Felicitari Papa, sa-ti traiasca Pescarushul !!!

In rest, la noi totul e ok, suntem bine sanatosi.
Vad ca se mai apropie si alte nasteri ... Nastere usoara si bebei sanatosi!
Am apucat sa citesc si eu un pic din ce-ati mai scris, oricum mi-e imposibil sa recuperez o luna intreaga!
Va pupicesc si multa, multa sanatate!!

Irina
31+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
virgi spune:
Claudia - ba bucur ca l-ai simtit pe bb. oricum nu mai este multi pana marti. tin pumnii sa vii cu vesti bune.
Mary - frumoasa burtica. credca ne-ai facut pe toate sa zimbim.
Alia - dar tu stai in bucuresti acum..pana la nastere????
Roxana Claudia spune:
Voichiv - cand am fost la Carrefour eu cautam pompa de la Avent asa ca nu am dat prea mare importanta pretului de la pompa Chicco; insa stiu ca am exclamat ca e pe jumatatea celei de la Avent: adica pana intr-un milion. Am auzit ca este f buna. In cazul in care nu-mi luam Avent sigur optam pt Chicco.
Roxana
33sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
ama_kaly spune:
Neatza!!
Eu am nevoie de pumni stransi azi ca ma duc sa iau carucior! Si stiti doar ce alegere grea e pentru mine..
ina
ceart-o pe carmina ca ea are 62kg si se plange..eu am 75
spre 80!![]()
Insanatosire grabnica si tie si Katjei!
dolce mersi pt raspuns!
Dar ma duc cu masina pana la urma cu tata, am sunat acolo si au program pana la 20:00..asa zic ei dar eu pe la 17:00 cel tarziu vreau sa fiu acolo.Problema era daca aveau numai pana la 18:00 ca trebuia sa merg pe jos pana acolo, tata fiind la servici.
Te-am vazut in poze si nici la tine nu se vad cele 20kg! Iar legat de faza cu hipopotamul..ai fost tare de tot
Aceeasi senzatie o am si eu!
Diana foarte frumoase hainutele! Sa le poarte sanatoasa bebelusa ta!
flory acum trec! Stiu ca am mai vrut sa trec odata, dar se pare ca am uitat, scuze!
io
38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe
VoichiV spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Voichiv - cand am fost la Carrefour eu cautam pompa de la Avent asa ca nu am dat prea mare importanta pretului de la pompa Chicco; insa stiu ca am exclamat ca e pe jumatatea celei de la Avent: adica pana intr-un milion. Am auzit ca este f buna. In cazul in care nu-mi luam Avent sigur optam pt Chicco.
Roxana33sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
multumesc mult de raspuns
. Eu inca oscilez intre chicco si avent. Si din cauza pretului m-ar tenta chicco. Pe de alta parte cea de la avent mi se pare mai buna... dar om vedea pana la urmaVoichiV
33+poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
ama_kaly spune:
Pompa manuala de la Chicco am vrut sa-mi iau eu din Cora si n-am mai gasit ieri
Era 72RON! Daca mai mergeti in Cora si vedeti sa-mi spuneti si mie!
io
38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe