Mamici de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irinel - off, imi pare tare rau ca ai probleme cu baietelul. eu ii doresc multa sanatate si tie multa putere sa poti avea grija si de el si de burtica.

Diana79 - foarte dragute rochitelele bebelinei tale. sa le poarte cu placere mica printesa.

DianaR - tu ce mai faci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ama nu te plange prea tare de cele 20 kg luate pana acum Doar ata iti zic: sunt mai scunda cu vreo 4 cm decat tine si am luat pana acum 20 kg (vineri intru in sapt 34!!!). Nu va mai stresati! Dupa nastere incepem sa schimbam retete si metode de slabit.
In legatura cu sterilizatul, m-am mai informat pe ici pe colo si se pare ca e k daca sterilizez chiar si pompa cu solutia aia pe care am cumparat-o de la Chicco. Ma derutase faptul ca la instructiunile pompei scria ca trebuiesc recipiente Avent

Carmina
- voi naste cu dr Bucur Cezara. Am fost asistata de ea prin CMU dar nasterea va avea loc la Giulesti.

Virgi
- poate ca daca as fi facut mai des eco nu m-as fi panicat asa...Dar eu nu am fost la consult din 7 martie; abia marti sunt programata. Sper ca de acum incolo sa fiu programata mai des ca sa nu stau cu sufletul la gura. Bine ca am incredere in dr, ca altfel....

Roxana 33sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

AMA eu CRED ca pentru PRISMA poti lua maxi taxi de la Casa Presei, intrarea in parc, acolo am vazut eu microbuze care merg in partea aia...
Si mai poti lua si autobuz dar trebuie sa traversezi, prin pasaj, si acolo este statie, sunt curse speciale care merg la Peris si la Snagov si cred ca au statie si la Prisma
Sper ca ti-am fost de ajutor
Esti foarte frumoasa in poze si sincer nu se vad cela 20 de kg... sa ma vezi pe mine... tot 20 am luat si cred ca dak ma vad cei de circ ma angajeaza pe loc pe post de hipopotam

MARY seti SUPERBA cu burtik desenata ! Vreau si ioooo...

IRINEL sanatate lui Daniel sa ii treaca febra cit mai repede !
Si tu mai ai putin si scapi de durerile de spate, greul a trecut...

CARMINA si io am facut gusa si par pe burta...dar mi-am imaginat ca l-am avut si nu l-am vazut...
Felicitari pt BB grasut!

DIANA foarte frumoase lucrusoarele de fetita, rochitele sunt SUPER !

ROXANA nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, BB a crescut si nu mai are lok sa-si faca de cap prin burtik ta

ZAX simbata ma uit de cos si te anunt luni cind ma intorc de la tara... dar tu mai ai timp am vazut ca ai DPN in iunie

IOANA poate ne vedem simbata

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

...cu gusha si kile si hipopotamii trebuie sa va dau dreptate, stiu cum e... da cu parul pe burta nu va faceti grija, e acelasi, doar ca atunci cand se misca bebe cred ca activeaza terminatiile din piele si se zburleste parul. si eu sunt un mic (MARE) arici.

am luat hotararea solemna sa nu sterilizez nimic! mama mi-a spus ca ea n-a avut niciodata elanuri de-astea (bunica-mea se juca de-a sterilizat toata casa..); am trecut si pe la socrii ieri, sa scapam de deplasarea de paste si i-am spus soacrei mele ce intentionez, iar ea mi-a spus ca ...sunt o fata desteapta!! tare mi-a placut! asa ca nu sterilizare, nu incalzit lapte. nici monica, tipa cu docomentu, nu a sterilizat, imi spunea ca mai baga in sterilizator un biberon sin cinci, cand o vedea soacra-sa (nu e genul prea docil, pur si simplu nu mai avea nervi pentru o discutie pe tema asta)
a, si nu calc.
sunt convinsa ca vor fi o multitudine de alte lucruri de facut, nu mi-e teama de plictis....

fetele care sterilizeaza, incalzesc si calca, sa nu va suparati pe mine, eu nu spun ca e mai bine asa sau altfel, doar ca asta e alegerea mea. uite, eu voi pierde mai mult timp ucigand babe in parc, alea cu "sfaturi pretioase". asa, nr babelor se va imputina (nu-s numai ele, din pacate, sunt multe nebune de varsta noastra, de-alea cu mania caciulilor!), iar voi va veti putea plimba linistite prin oras, cu bebei, nesfatuite..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Irinel, multa sanatate piticului.

Sunt obosita!!!!! Nu am dormit toata noaptea....nu stiu de ce....Imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm.

Luana, eu am sterilizat hainutele lui Andrei pana la 4 luni dar nu am exagerat. Adica spalat, calcat ceva normal....numai ca le spalam separat si cu apa fierbinte. Biberoanele in schimb i le-am fiert bine la inceput (pana la 6 luni). Dar el a mancat numai la biberon.....

Roxana, cum au spus si fetele, stai linistita. Bebe deja e mare si nu mai are loc sa faca tumbe...

Ama, nu ne uita si pe noi cu listuta: 1500 gr la 31 sapt. DPN:21.06.2006

Pupici,

Flory 31+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Florypop si Dolce multumesc pentru grija! M-am mai linistit; in dimineata asta a facut ceva miscare prin burtica si chiar mi-am luat o piatra dupa suflet.

Luana - nici eu nu voi steriliza hainute ci doar biberoane, tetine, pompa etc. Asta ca sa fiu cu sufletul linistit!

Dimineata ma uitam in camera lui Catalin si-mi luceau ochii la toate "comorile" pe care le-am strans cu atata sarguinta. Abia astept sa vina si sa ne umple casa!

Roxana 33sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Fetelor sunt tare trista: de cateva zile bb Catalin se misca cam lenes. Inainte era muuuult mai viguros, iar acum abia daca il simt din cand in cand ca se infoaie sau se mai misca de colo colo.....Oare a patit ceva sau nu mai are loc ?

Roxana 33sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Nu trebuie sa -ti faci griji, important e ca-l simti!
S-ar putea sa nu mai aiba loc.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irinel

Fetele n-am nascut, da nici n -am apucat sa va citesc azi. Piticul meu de 3 zile face febra, si ieri si azi-noapte a avut febra serioasa. Asa ca azi am fost la doctor, cica ar fi o bronsita, ne-a dat antibiotic. Sunt obosita rau ca nu am dormit prea bine noaptea cu febra lui, asa ca nu cred sa apuc nici sa citesc tot ce ati scris, daramite sa si raspund. Scuze. Iar durerile mele de sold cica sunt destul de comune pe final de sarcina, sunt din cauza greutatii suplimentare pe care o port si o sa scap de ele doar cand nasc (incurajator, nu?)/

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 39+ saptamani

Multa sanatate si !

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, deci ma bazez pe tine cu deratizarea babelor din parc, ok? Vreau la sfarsitul anului cand ajung in bucuresti de tot sa nu ma streseze nimeni la plimbarile mele cu copiii. Te rog ca toata vara sa mergi prin cat mai multe parcuri si sa asasinezi cat mai multi "binevoitori".

Roxana, poti sa oparesti biberoanele 3 minute inainte de prima folosire. Apoi sa folosesti cu incredere solutia de sterilizat. Cica asa e procedura. Aia de la Avent evident ca recomanda sterilizatoarele lor...

Diana, foarte frumoase lucrusoarele. Abia astept sa le vad pe bebelina!

Dolce, pai poate ne vedem, eu nu iti pot spune de acum o ora exacta dar cam tot asa vin acolo, pe la 12.30-13.

Carmina si Ama..nu va e jena sa va cochetariti atata cu grasimea cand sunt fete care cu adevarat s-au ingrasat serios si au de ce sa se planga? Eu cu 27 de kg la Katja ce naiba sa mai zic? Aveam 72kg la 1.65...Eeeeee! De fapt voi doar vreti sa auziti cat sunteti de frumusele, "vai, draga, dar nu se vede deloc ca te-ai fi ingrasat un gram!"...

Mary, ai o burtica superba!

Irinel, sunt alaturi de tine in privintza racelii baietelului..uf..noi suntem racite amandoua , eu si Katja , doar ca fara febra. Tusim si avem muci, a venit de la gradi cu un virus interesant cred. Si cel mai teama imi e sa nu tusesc pe masa de operatie si sa ma taie ala in zig-zag... Mi-a dat niste sirop, sa vedem. Tu ai grija mare sa nu cumva sa te molipsesti, asta e important, iar despre el..incearca sa iei partea buna a lucrurilor : asa isi construieste sistemul imunitar! Multa sanatate!

Unde a disparut Cristina? Nu a mai scris de mult
...
CRISTINAAAAAAA!!!!

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Sunt foarte obosita, ieri am stat pana la ora 22 la serviciu, dar de azi sunt libera.
Onitza e la tara cu ai mei , e racita si a facut febra mare , sambata plecam si noi ,sper sa fie bine!

Nu stiu daca mai intru ca am program de spalat, calcat , facut curatenie, facut cozonaci.....

Va doresc Paste Fericit ,sa fitzi sanatoase, iubie si sa avetzi parte numai de zile frumoase!

Album Oana

Mergi la inceput