Mamici de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
shoricutza spune:
Gabi io zic ca poti sa alegi pe cineva de aici care sa anunte ... ii dai un telefon sau un mesaj ceva, cum iti este mai usor, si o rogi sa ne dea de veste ... ce zici?
Ioana, sa inteleg ca nu vrei sa te intalnesti si cu mine sambata la Nayel ... bine, bine ....![]()
io
33+ cu
Ana
ama_kaly spune:
Gabi imi puteti da mesaj mie, sau oricarei alte fete de pe forum sa anunte! Nr de tel il pun in mailul comun, la mamici_de_mai_iunie2006@yahoo.com.Aveti parola, deci puteti intra in mail.La fel, le puteti pune si voi acolo sa avem una nr alteia sa ne anuntam.Si eu vreau nr voastre..in fond si eu trebuie sa anunt pe cineva cand nasc, sa scrie pe forum!![]()
IRINEL NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!

Asteptam vesti despre tine si bebe!!!
io
38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe
arleena spune:
nici eu nu m-am hotarat cu carutul dar adevarul e ca nu prea am avut vreme sa umblu sa caut dar ma gandeam la un marsupiu pana e targul babyexpo la cluj in 26-28 mai, voi ce ziceti?care a folosit marsupiu?cam de la ce varsta se poate folosi?/ca am inteles ca nu numai dupa ce are vreo 3-4 luni, asa o fi??io cred ca asa mi-ar fi mult mai usor sa-l car asa.....
37+
ama_kaly spune:
Gata, am pus nr de tel in mailul nostru comun, mamici_de_mai_iunie2006@yahoo.com!
fdoina te rugam sa ne tii la curent cu vesti legate de Irinel si bebele ei!
IRINEL SUNTEM ALATURI DE TINE!!!
Nici n-am somn cand ma gandesc ca acum se naste bebelusul lui Irinel..
io
38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe
Diana79 spune:
IRINEL TINEM PUMNII SA FIE BINE. CURAJJ....

POATE AI SI NASCUT PANA ACUM DAR EU AM FOST ASA DE BUSY LA MUNCA CA NU AM PUTUT INTRA. DAR LASA CA VOI STA PE FAZA SA AFLU CA A VENIT BEBELUSUL.
SANATATE MULTA TZIE SI BEBELUSHULUI.
Diana 32+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
ciuf spune:
Irinel, curaj mult, nastere usoara si un bb sanatos. Mi-ai luat-o inainte cu o zi. O sa vezi ce usor e la a doua nastere.
Pup
Ciuf (39+5) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
DianaR spune:
Iuhu, Irinel, vine bebe 2! Super, tinem pumnii, nastere usoara si bebic sanatos!
Virgi, multumesc ca ai intrebat de mine, fac bine merci. Burtica creste, imi pare mai mica decat la prima sarcina dar parca nici nu m-am ingrasat asa mult, asta ochiometric, ca pe cantar am pus 16 kg...
Raalucutza, bine ai revenit! Oho, esti curajoasa, sa mergi atata cu masina... Cu avionul de ce nu vrei sa vii? E mult mai comod... si e permisa calatoria cu avionul chiar si in trim III...
Flory, vad ca mai sunt bebelusi care tin la silueta pe aici, nu doar Timea mea... 
Sunt ocupata pana peste cap, curatenie, pregatiri de pasti, plimbare cu piticul meu (cate 4 ore pe zii
) deci va dati seama ca mi-e greu sa scriu... Ultimul capitol nici n-am apucat sa citesc...
Va pup!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (35+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
inaioana spune:
Doina, multumim frumos pentru vesti!
Chiar ca esti persoana importanta acum.
Stai aici pe metereze si da-ne de stire imediat orice detaliu! Tu esti sora lui Irinel?
Irinel...tinem pumnii strans de tot!

Shori, cum sa nu vreau sa ma intalnesc cu tine???
sambata facem intalnire serioasa oricum se pare, suntem deja patru : eu, tu, Dolce si alia..cine se mai inscrie?![]()
Ama, imi pare rau pentur experienta cu Prisma, am scris doar la cateva minute de tine (de fapt chiar m-am straduit sa te prind pana pleci, nu iti aparuse inca ultimul mesaj cum ca ai plecat deja)...
Ioana
37 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Diana, pupicei si de la noi si ...mai usor cu treaba ca si tu ai deja ceva burtica dar totusi nu e suficient de mare ca sa-ti spui ca nu conteaza daca nasti! Eeeee! Mai bine treci mai des pe aici pe la barfe ca asta nu te solicita fizic!![]()

Ioana
37 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Carmenbr spune:
Fetelor,
A NASCUT IRINEL!!!
Am vorbit acum 2 minute cu George, sotul ei, doar ce ajunsese acasa. Tot ce stiu va spun si voua. Mi-a spus ca a nascut natural cu epidurala, si totul e bine! Ghiciti cine s-a nascut?!
BINE-AI VENIT PE LUME MARIA! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurie parintilor tai!
Maria a avut 3,950 kg. Maine seara Irina vine acasa, dar sa mai asteptam putin pana isi intra in ritm si sigur va veni sa povesteasca. Nu stiu mai multe detalii, George era obosit si trebuia sa se ocupe si de Danut!
FELICITARI IRINEL!
LA MULTI ANI MARIA!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!