Mamici de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burticute!!

Fetelor nu va plangeti de kg acumulate ca ma apuca depresia... eu am pus deja 25 de kg pana acum asa ca...sa nu vorbim acum de lucruri care o sa ne streseze suficient dupa...

Virgi ai dreptate cam aceeasi situatie.. si eu mai sper dar ..nu prea sunt sanse din cate am mai citit de ieri.Bafta multa cu Lee sa hotarati cum e mai bine pentru tine si bebe.

Diana79 super lucrusoare pentru bebe!! Dragute colegele tale cu baby showerul. Si eu i-am luat bulinei mele ceva cu gargarite, cica aduc noroc!!

Bravo Pescarush mancacios!!

VoichiV multumim de urari si de pumnii stransi, daca se intampla minunea de la voi fetelor vine.. ca sunteti asa de scumpe!!
felicitari pentru intrarea in concediu si ne bucuram mult ca ai internet acasa asa ca o sa bantui in continuare pe forum!!
Spor la colindat prin magazine!!

Zax super dragute hainutele pentru voinicel!! Sa le poarte sanatos!!

Cami 37+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ufff...Ama...saracutza de tine...alergi toata ziua ca o si tot nu gasesti...

N-ar fi mai bine oare sa mai asteptzi....La sfarsitul lui mai inceputul lui iunie(adik stiu sigur ca prinde si 1 iunie) e la Romexpo KIDEX(www.kidex.ro).Am un prieten care lucreaza la Romexpo si zice ca e destul de mare targul asta.Ma gandesc ca daca nu gasesti acum...poate cautzi si pe acolo...ca mai e doar o luna(poate nici n-o sa-l scoti afara pana atunci mai mult de 10-15 min pe zi si ai putea sa mai asteptzi un pic cu caruciorul)...zic si eu...sa te mai consolez...

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cam tarziu dar abia acum revin pe forum: Felicitari Papadie Sa fiti sanatoase amandoua.
Irina: nastere usoara, refacere rapida si sa fiti sanatosi
Pt. restul mamicilor: nastere usoara, refacere rapida si strumfei sanatosi

Sarbatori fericite
Lumina Invierii sa vina si in sufletele voastre
Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

vivi nu mai astept o luna..in plus stiu toate marcile de carucioare de la noi, am innebunit de cand tot caut..am ajuns sa le visez noaptea cu dotarile din rigoare.Maine il iau pe cel de la ABC Design, gata! Nu e asa greu, l-am ridicat eu intr-o mana acum in 9luni..o sa gasesc eu o solutie cu urcatul/coboratul scarilor..io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

a...scuze...io am intzeles ca mai cautzi si maine...ca nu te-ai hotarat inca...si d-aia iti ziceam sa nu disperi daca nu gasesti nici maine.Dar daca te-ai hotarat...foarte bine,ia-l pe acela si uita de altele.

Gata...io ma duc la culcare...ca nu sunt deloc cuminte...n-am stare sa stau in pat...

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Dragele mele, Irinel e la spital de vreo doua ore, se pare ca va mai dura un pic, sa-i tinem pumnii, eu mai ales, ca voi mai bine faceti nani sa creasca puii bine...va tin la curent, ma simt foarte importanta, trebuie sa mai anunt la doua topicuri de mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

IRINEL ITZI TZIN PUMNII!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

IRINEL nastere usoara si rapida si te astepam cu povesti

Acum m-a lovit si pe mine o intrebare....de exemplu, daca pe mine ma ia nascutul si nu mai apuc sa intru sa va spun, cum fac sa dau de stire...cred ca nu sunt singura care are nelamurirea asta

35w

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

IRINEL suntem aici, alaturi de tine!!! Bafta multa si un bebe perfect!!! Sper sa ai parte de o nastere usoara si rapida!

Sunt asa de emotionata ... Au inceput sa ne vina ingerasii pe lume

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Gata o sterg si eu in pat....ca de somn nu mai zic nimic

35w

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput