Cluj rulz! -47

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, Simon e in suferinte mari! Acum aproape o ora cand m-am dus sa-i dau nurofen tocmai se trezea de febra si ceva dureri, ca tare s-a mai agitat; pana acum cateva minute nu am reusit sa-l linistesc; si acum se agita prin somn desi a scazut febra (habar nu am cat are! nu-l mai chinui cu luatul...oricum e mare, dar important e ca ceda la nurofen!)
Cred ca ne asteapta o noapte lunga! (ingros si eu randurile celor care nu au dormit noaptea pe motive de boli! )
Abia astept sa-l duc maine la pediatru ca sa ne depisteze cauza.
Asa ca va spun somn usor! Mai pove maine!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Hihihihihihihihihihi!
Trebuie sa va spun una!
Acum mi-am terminat treaba despre care va vorbeam! Intre timp Simon nu a mai facut febra, nu s-a mai agitat, dar de 10 min s-a trezit si fiindca nu a vrut sa stea singur iar eu nu am terminat treaba, l-am adus la noi in pat; taica-su incearca sa-l adoarma, dar intre timp atipeste el si sforaie discret; Simon rade in hohot cand il aude! Bai, sa-l vedeti in ce fel rade!!! Eu fac pe mine cand il aud! Adi s-a prins de faza, iar acum ii face intentionat. E comedie de-a dreptul!
Gata! Fug si eu la somn (dupa ce-mi adorm puiu!).
si somn usor in continuare!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va dau buna bimineata!

Buna dimineata gagici!
Sa aveti o zi minunata!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Doamne da sa ne tina vremea asta! Ce minunatie iar la mine la servici e asa liniste si se aud pasarile din copacii din curtea spitatului CFR, miroase discret a iarba si flori ...

Am ajuns si noi aseara de la turul mamelor, am venit cu pachete ca in studentie! Am stat si noi ca tot poporul la iarba si la aer, am si dormit afara. Zanul meu a facut o super pasca in timp ce eu faceam mancarea, doar ca a uitat sa unga forma si s-o dea cu faina deci dumneaei pasca nu poate fi mancata decat din castron! Dar e bunaaaa ...

Flavia felicitari pt bebe din burtica, sa ai o sarcina usoara si o nastere ca la carte!

Mariana ce limbarnita ai, se vede ca ti-a lipsit forumul. Bine ai revenit la baza, pupam papadiile amandoua! N-am uitat de mester, inca n-am ajuns acolo!!

V-as zice cate o vorba la fiecare dar inca sunt amortita de vacanta si de vreme si nu ma pot aduna, dar sa stiti ca aveti un gand bun de la mine oricand!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Mariana ti-am trimis un PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, gasca !!
Mariana, sanatate multa micutului Simon, sper sa aduci vesti bune de la pediatru, si sa treaca repejor Spune-mi te rog, tu cand apuci sa te odihnesti?? ca dupa cum deduc eu, nu dormi prea mult, somn care ma gandesc ca mie nu mi-ar ajunge... as fi mahmura tot timpu' Oricum, multumim de "limbarita" ta, ca ne mai inveselesti (apropo de sforait-idem si la noi)
Svety, voi pe unde umblati??? Haide cu noutati de pe meleaguri pitoresti!!!
Azi avem in program asa: plimbare cu , , si neaparat ... apoi dupa ce iese tati de la servici, dam o fuga pana la tara la bunica mea
V-as mai pove despre ce face si cate face Stefania, dar nu stiu cum sa ma exprim ca sa intelegeti exact, asa ca o sa revin cand am o leaca mai multa "limbarita" (ce imi place termenul)

Va pup si va doresc o zi superba!!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor.
Mi-ati lipsit mult de tot, mai ales ca am aproape 2 luni fara sa vorbesc cu voi.Acum am rezolvat problemele.
Promit sa revin cu detalii.
De azi am INTERNEEEEETTTTT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

MARIANA, as lua pozele de la voi de-acasa (pana ajung in zona centrala cu doua cosulete cu bebei dupa mine, vine Craciunul ). Multa sanatate lui Simon (poate face febra si de la dintisori).

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana bine ai revenit!

Flavia felicitari, sarcina usoara si un bebe2 sanatos!

Roxa multumesc de raspuns.Sper sa fie de bine.

Tatiana
eram atat de absorbita de razvan incat nu vedema pe nimeni.Scuze.

Pe cine trebe sa trec pe lista?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

un salut scurt si plin de elan fetelor!

vreau sa va mai intreb daca aveti idee de cum pot pune un filmulet pe webshots, parca svety pusese, ca sa nu ma apuc de cautat daca pot primi "mura in gura".
si inca ceva, mariana ce i-ai dat lui stefan de pofta de mincare in final, ca ana-banana nu vrea numai lapte si sore e tare ingrijorata. eu am zis ca va mai intreb si pe voi poate veniti cu idei noi.

PS bucurati-va de zilele cu soare ca se prognozeaza o vara ploioasa.

v-am zimbit

Mergi la inceput