Cluj rulz! -47
Raspunsuri - Pagina 10
roxana1974 spune:
Mariana, bravos de vacanta reusita la bunici! Ii pup pe copii si ii tin pumnii lui Simon sa nu mai faca febra.
Oana, nu stiu faza cu filmul, iar despre mancare, oare Anei nu-i place supica de legume cu multa smantanica sa para alba, asa ca lapticul si sa-i una si sare si lamaie, ca sa aiba gust bun-bun ? Si legumele poate sa i le sfarme bine, ca oate nu vrea sa le simta...asa...grunjoase? Ma intreb si eu...si iaurt cu fructe, chit ca nu- asa de sanatos, dar e bun la gust si e..mancare...
Stanca, mai zi-ne si tu de tine si de Razvi...ce mai faceti?
Serbanica zice "buni" si in sfarsit vrea sa numere pana la 5 si spune "tzintzi"... si stie literele A, B si C...buna-sa oricum face numai cand vrea si ce vrea el...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
codruta_grg spune:
Mariana, le-am luat in timp util pozele . Mai am vreo 5 de scos . Am vorbit cu Ina zilele trecute. cand dam intalneala? Vineri sau sambata se poate? Ca maine am lipsa sot de acasa.
Gata, l-am vazut pe Stefan castigator la parinticlujeni. Ce se castica, chiar?
Svety, inca nu ati venit? Eu ti-am trimis sms inapoi pe nr. de telefon de unde am primit eu mesajul, dupa aia am vazut ca al tau e altul. Oare l-a primit Mihai?
Tuchi, intra la mine pe TV si vezi adresa de pus filmele.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mariana tache spune:
Inca nu am fost la pedi. Ma duc pe la 4 ca medicul nostru e de garda, asa ca ne permitem. Simon a mai facut febra dar mai mica (37.8 - axilar); e clar ca nu-i ceva grav, dar totusi ma duc la un control.
Stanca, trebuia sa treci pe lista pe Arleene si Dana (pt Dana nu mai stiu nick-ul).
Si..da, mai fetelor, mi-a lipsit mult dc-ul (adica voi), asa ca m-am imbolnavit de limbaritza pt cateva zile
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Roxana azi mi-a facut sotu' o faza nasoala si nu am chef de povestit.
Razvan e slab ca un balerin si povesteste non stop.Cand vin acasa raporteaza tot ce face cu Emilia(bona).
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by asi
Roxana azi mi-a facut sotu' o faza nasoala si nu am chef de povestit.
Razvan e slab ca un balerin si povesteste non stop.Cand vin acasa raporteaza tot ce face cu Emilia(bona).
Evenimentele importante
Razvan
Lasa, Stanca, ca stii si tu cum e, toate trec, noi avem noroc de baieti buni, cu asta ma consolez de fiecare data :) cat despre Razvi, bravos! naspa de bona ca nu poate sa calce pe bec, Razvi declara tot
olim spune:
Salutare fetelor.
Mama ce ati mai scris toate, ca imi trebuie ceva timp sa citesc tot ce ati scris.
Mariana si pe Razvi, ca era asa dulce cand am fost la voi.Astept sa vin acasa sa ne vedem iarasi cu toti piticii.
Va pup pe toate.
Creola spune:
fetelor
Incep prin am cere mii de scuze ,tuturor,deoarece nu am reusit sa va fac urarile de rigoare pt sarbatorile de Paste.
Noi nu am avut net din 8-9(nu mai retin exact)si pana azi .Am sunat baietii care ,dealtfel ma cunosc (dupa voce deja)...au venit dupa vreo 2 zile au zis ca-i de vina ba placa de retea ,ba antivirusul nostru ...a mai trecut o sapt pana l-a dus sotul la reparat,ca pana la urma sa ajungem la concluzia (in Vinerea Mare)....ca de fapt ne-au decuplat cica n-am fi platit .Sotul meu,el e mai disperat decat mine cand nu este net....(bursier inrait)...umbla luni sa caute net caffe prin oras ,cei de la firma au deschis doar azi asa ca abia de azi avem din nou net.Noi de platit ,am platit doar ca ne-a bagat printr-un fisier de nu ne gaseau ,dar cu seria si nr de chitanta de pe lunile dec si ian care rezultau neplatite ....intr-un final ne-au gasit rataciti pe acolo.In fine ,acum sunt fericita ca avem din nou net(dar credeti-ma ca am fost nervoasa rau).
Multumim frumos fetelor care ne-au felicitat pentru implnirea primului anisorMachetutza,Mariana,Corina,Nana Sim,Tuchi,Baby-Boom,
Tuchi,aceleasi ganduri si urari frumoase i le dorim si noi printesei tale ,Medeea....din pacate ,tot cu intarziere.
La multi ani si pentru Erika,
La multi ani si pentru Stefan,sa cresti mare ,sa fii sanatos,vesel ,iar parintii sa fie mandri de tine si de fratiorul tau .Felicitari ,mariana.
Am reusit sa citesc doar un capitol ,acum tre sa ies afara .revin mai tarziu sau maine.
Tuturor ,o dupa -amiaza frumoasa!
Poze
Boca Daniela spune:
fetelor!Ce dor mi-a fost de voi!
Noi am fost plecati de sarbatori la mama unde a fost super, vreme tare faina si Alex a bantuit toata ziua pe afara .Si-a plimbat roaba de jucarie de i-au sarit capacele,spre seara am facut foc de tabara si gratare.Am fost si la tara unde Alex a fost tare incantat de pisicul lui buni ,atata a fugit dupa el de bietul pisoi nu mai stia incotro s-o apuce, cand il vede pe Alex dispare automat ca stie ce urmeaza.Cand am venit acasa l-am tarat efectiv in masina pe pitic ca nu a vrut sa vina inapoi nicicum ,saracu i-am promis ca o sa-l mai ducem cat de curand si pe masina s-a mai linistit.
Mariana multa sanatate lui Simon.
Flavia felicitari pentru bb2 , o sarcina usoara si frumoasa si sa-ti dea D-zeu un copilas sanatos.
Raluca si eu sunt azi la capitolul spalat, facut mancare si curatenie,pe la amiaza am fost cu piciul in parcul de la Pritax,mama da ce s-a mai catarat,au amenajat frumos acolo.,sa ma vezi ce-am mai alergat printre topogane dupa el,de m-a ametit de cap.
Fetelor va pup pe toate si va doresc zile frumoase si sanatate !
asi spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
noi avem noroc de baieti buni, cu asta ma consolez de fiecare data :)
Mda....
Evenimentele importante
Razvan