Mamici de sept-oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
MamiLili spune:
Gety, ce informatii ai despre cursurile prenatale de la "Cuza"? Am citit ca se ocupa de ele o doamna pe nume Surubaru Zaronia. In ce constau? Cat costa? Nu vreau sa te bombardez cu intrebari, mai bine zi tu ce stii despre asta. Multumesc!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
14 sapt
Ignatica spune:
Ionica si la mine bebe e mai activ dimineata si seara, apare si pe la pranz sporadic , dar eu zic ca e normal asa. Din cate am citi eu, ei dorm mult in burtica, iar unele miscari pe care le fac, noi nu le percepem deocamdata.
Eloise incearca sa te odihnesti si sa te imbarbatezi ca totul va fi bine.
Pupici la burtici.
Va doresc Sarbatori Fericite.
Ignatica
21+
Cecilia C spune:
Hey, Cricor da-ne o veste cand poti, cum a fost la test si cat de repede iti da rezultatul?
Abia astept sa ne spui ca totul e bine si ca ti-ai facut griji degeaba.
Try ai fost la doctor cu Alex? ce are? 
Pupici la toate burticile
si mai e din meci????? cine a castigat???
18+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Noi suntem inca la Roman v-am citit,dar abea acum am reusit sa scriu.Imi pare nespus de rau ptr Alesi sper ca Domunul sa-i dea putere sa treaca cu bine peste pierdere.
De noi va spunem ca suntem bine,nu am mai vomitat si mancam orice (nu am mai incercat laptele,inca mi-e frica).Am inceput sa iau materna am si pus vreo 2,5 kg si nu stiu sigur de miscari simt doar niste arsuri,mama imi spune cica alea ar fii.Azi facem 17 saptamani.Ne e dor de taticu,care a plecat luni acasa si sta singurel cu Igoras.
Va pupic si aveti grija de voi si de bebei.
IO
17
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Cecilia C spune:
Ignatica mersi frumos
si Bravo Steaua!!!!!
Pupici
18+sapt
Poze
poze bebe
Cecilia C spune:
Ionica
si ma bucur ca esti din nou cu noi
O sa vezi ca asa o sa fie si al tau si toti bebeii de altfel..uita-te la restul copilasilor, toti sunt niste frumusei, manca-i-ar mamele lor , ha ha ![]()
fetele care a-ti fost la teste si ecografii, dati-ne un semn de viata....ca eu deja am emotii si ma rog azi in Joia Mare ca toti bebelusii sa fie bine
Ionica, cat e ora la voi???? fata de Canada ce diferenta e???? asa ca fapt divers, ha ha ti-ai pus poza in album sa-ti admiram burtica....
18+sapt
Poze
poze bebe
pufymic spune:
Va pup fetelor cu bebici in burtici si sa aveti o noapte somnoroasa!
Sper sa primim vesti bune de la Cricor....
Pupici!
Ioana
(18+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru