Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IRINA,Ce branzica ii dai lui mario?
GIOVA,VAD ca ai intrat tare in febra pregatirilorsa va zic alta faza tare cu doctorii de aici:ma duc ieri la gine pt probleme si planning si se uitau crucis la mine,ca pna nu imi vine ciclul,nu ma controleaza si nu vad nici o metoda contraceptiva.ca cine m-a trimis,ca nu se poate ,bla,bla,bla.am ramas masca,mai Ales ca stiu ca exista pastile care se iau si in timpul alaptarii.
dar trec peste si ii zic ca totusi am pb,ca ma doare.ea nu si nu,ca nu tre sa ma controleze ea,ca e de la epiziotomie ca e inca proaspata.
intr-un final imi zice in sila,hai urca-te pe masa sa vad.isi arunca un ochi de departe,fara tuseu,si zice da,este de la epiziotomie.tratament cu ovule 10 zile(blastoestimulina)si la revedere

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Buna fetelor,
si eu sunt o manmica de "februarie".
Nu prea stiu cum sa ma inscriu in clubul vostru, asa ca am scris aici.
Am nascut-o pe printesa mea Briana,in maternitatea din Brasov pe 8 februarie 2006, la 34 saptamani, APGAR 9, cu 2600 gr si 40 cm.
DPN ar fi trebuit sa fie 18 martie 2006.
Acum avem 10 saptamani, am depasit multe probleme - apneea de prematuritate, infectia cu Stafilococ ( culeasa de amandoua din maternitate )etc., si avem 5150 gr si 55 cm.
SUNTEM MARI !!!!!!!
Eu am avut de la bun inceput foarte putin laptic( cu toate stradaniile, muls mult - pt ca pana pe la 2 sapt nu avea puterea sa suga, medicatie homeopata, ceaiuri, leacuri babesti), dar mancam bine acum felul 1 la tzitzi, iar felul 2 din sticluta.
Acum va pupacim dulce pe toate si toti
si va uram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bine ai venit Briana !!!

Imi pare rau ca ati avut probleme cu stafilocoacele...ooofff...
Nici lenesica mea nu a vrut sa pape la inceput .. si apoi s-a saturat de chinuiala....a zis ca e mai usor cu biberontzul. Ea papa bebelac acum. Cum ti-ai dat seama ca ati cules stafilococ? Se manifesta cumva? Ca noi am fost la maternitate cu o luna inaintea voastra, si eu nu stiu sa fi luat nimic.

Moaca asta a mea ... tocmai a papat niste banana pisata...si s-a saturat sa tot dea din gurita cu lingurita, asa ca i-am pus banana in laptic. Nu stiu daca am facut bine, cert e ca asa cu placere l-a papaaaat. Acum sta in patuc si gangureste ca o turturica

Pupicei la toate fetele...eu nu va numesc, ca sigur uit pe cineva

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput