Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mirela bine ca nu i-a dat vreo doua pe cocoasa cu geanta ca sa se invete minte. Nu e mai bine la arabi unde iti taie mana dc te prinde furand?
Ana mai bine ca i-ai scos cerceii ca cie stie... ce ai mai facut bun?
Giva distractie placuta cu surioara.
Crisu aici nu au zahar sau gluten pana la 6 luni insa sa stii ca nici eu nu tin neaparat sa il cresc dupa carte adica fara zahar , fara sare si tot asa ...ii dau ce vreau si ce cred eu ca trebuie.
Deea intru si eu sa vad pozele ca sunt curioasa ca Ioana
Hai sa va spun ce a mai facut giugiucul. I_am dat supa a papat250 apoi la 16 a papat cu scandal 230 lapte iar la 19.30 a vrut doar 130 si apoi urlate pana am venit cu un boorcan de branzica pe care l-a ras. Nu va spun ce fericire cand a vazut lingurita practic sarea din scaun. Acum vorba lui mama sa nu cumva sa nu mai vrea biberonul
Monica pupici lui DI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IRINA,nu te gandi,ca mai avea un pic si-l altoia p'ala.noroc ca am intervenit eu sa aplanez conflictul.vad ca esti happy,castiga steaua?.waw dar ce fomist ai la usa,manacal-ar mama pe el de grasanel.superbe pozele si bunicii par tare mandrii cu asa nepot.
MONI,ai trimis raceala si prin canada?ce ajutor de nadejde ai in ghita.pana cand are concediu?pupicei la pitica
MARAKI,ce mai zice angelos?si tu te uiti la meci?pai si nu am inteles ,ca-s,te duci in romannia sau nu?
ANAM,ce ti-au zis aia de la bijuterie?mai are clara colici?
va pupicesc pe toate,o noapte buna!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata, mi-am luat costumas, dar tre sa caut un maieut nu foarte decoltat ca nu e frumos sa fiu cu bidoanele pe-afara in fata preotului.
ne-am tras si poze la statuetele de ceara.

maine dim. tre sa ajung pe pestalozi, si la 14.30 am programare la coafor. sorella ramane baby-sitter.

Maraki e a 5-a oara de anul trecut de la paste, caci imediat am aflat ca sunt . si mai vine si in aug. la nunta.
Mirela , bine ca nu i-a luat geanta.
Deea sunt superbe pozele. Lasa ca nici eu n-am facut nimic. nici macar praful nu l-am sters.
Moni, Irina, Denisa, bee, Ana va . sunt tot pe fuga. mii de scuze, ca citesc pe diagonala.
noapte buna, pe maine.

va pe toate, merg in pat, ca-s rupta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA super fomistul Mi-e frica sa nu patesc si eu asa cu ea,ca suc de mere vrea si lapte ba,cateodata! Mai o saptamana si trecem la potol mai serios,ca facem 4 luni.Tu i le dai toate de cumparat? Nu-i prepari acasa nimic?
Eu nu stiu ce sa fac,sa-i dau doar piure de legume si fructe sau si cereale? Ca mie nu-mi prea pica bine cerealele si poate nici ei eventual doar orez.
MIRELA Ghita are concediu pana in 31.12.2007 sper Si sper ca pe 8 mil/luna ,ca dosarul e depus la primarie din 07.04 si n-a ajuns inca la Dir.muncii,sta la semnat pe masa primarului I-am dat de urma azi,ca ne trebuie o adeverinta si de-o saptamana tot dadeam pe telefoane si dosarul ioc!Si poftim unde e! Cica dupa sarbatori,acum nu poate omu' ca tre sa vopseasca ouale
Cat despre ajutor,sta dimineata de la 7,30 pana pe la 10 si se joaca cu printesa,o schimba sau ii incalzeste lapticul daca o apuca foamea din greseala pana vine mami.Are noroc ca de obicei dimineata e vesela si cu chef de joaca si povesti.De la 10 pana la 15 cand vin eu sta cu ea mami si daca e timp frumos si n-are alta treaba omu e trimis si la plimbare cu ea.Daca nu,recupereaza dupa ce ma intorc eu,ca azi,pe la 17 drumu' Si dupa atata plimbare a halit ca o fomista! A! Si mai are program de joaca cu ea inainte de baie de pe la 7,30 la 8,30 cand e cam maraita si cand eu bantui pe forum Asa ca l-am incaltzat! Da ce? Eu fac bani,el sa faca pe bona atunci!
Si culmea e ca nu-i trebuiau copii
Acum e topit si tot zice de Diana ca nu mi se pare ca prea judeca la trei luni?
N-am apucat sa vad inca poze,am terminat ceva pe aici, dar mai am o parte si iar incepe gatul sa ma doara

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova sa ne faci poze la maieu cu sau fara bidoane.
Monica ii dau la borcanase ca ma gandeam ca papa putin si sa nu ma apuc sa ii fac pentru doua linguritze...dar e exact invers. Am sa ma apuc sa ii fac si eu ca nu e bai mai ales acum cand sunt ai mei . Eu zic sa ii dai seara cereale in biberon sa vezi apoi ce bine doarme . Macar incearca caeva zile sa vezi cum reactioneaza si dc ii plac. Eu ii dau cereale simple adica nu cu gust de fructe sau vanilie sau ciocolata sau mai stiu eu ce , si le haleste cu placere. Ca de alea dulci sunt ferm convinsa ca le devoreaza.
Am trecut la culcare ca nu mai tine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dragute mamici,
O proaspata mamica, de-o "virsta" cu voi, a aterizat aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74106
Poate-i faceti voi o dira de firimituri sau stegulete pe marginea drumului sau alte semnale, sa va gaseasca! :)
Va pupa mama si s-aveti bebei mincaciosi si "care doarme"

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna dimineata!
Irina, m-am lamurit de ce arata Mario asa de bine! Pai la cat mananca, curand va mananca si urechile.. Simpatic dragutul! Curand il treci la cana.
NU mai stiu cine zicea de cereale in biberonul de seara! Eu i-am pus o vreme in bibe de seara si se cam foia noaptea. Cred ca sunt putin mai greu de digerat pentru ea, asa ca i le-am bagat la masa de la ora 15. Le papa bine, nu le refuza, dar trage niste basinele dupa......mama mama.
MIrela, acum m-am uitat si pe cerealele pe care le-am luat scriwe c au si zahar.. Dar le-am gustat. SI porcariile de ceaiuri de colici au mult mai mult zahar! Aici nu se simte deloc. Si laptele praf e mai dulce decat cerealele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Am dus si eu fusta de la costumas la stramtat, ca nu am soldurile pe care ei le fac.
acum pregatesc niste muzica pt. botez.
Irina stai sa-l gasesc prima data. fac poze la botez.
Pai mario mananca nu gluma. de aceea arata asa de bine. dar tu te-ai cam lenevit, de ii dai doar de la borcan. prepara-i proaspat la copil.
Moni asa e la noi in tara, dosarul lui Ghita sta pe birou la primar, al meu e pe la Bucuresti, tot aprobat si uite asa isi bat astia joc de noi.
Bee cum au iesit cozonacii???Mi-ai facut o pofta!!!
Maraki e bestial Angelo. doamne ca tot mai mare este. ce a trecut timpul. Ultima poza, in care-si tine manuta pe fata ta e mortala. imi vine sa-l pap tot.

ar trebui sa merg la coafor, dar cred ca merg inainte de botez in Alba, ca nu mai am timp. de dim. l-am lasat cu sora-mea, pana am fugit eu la croitoria mag. de unde am luat costumasul.i-a ras, s-au jucat pe urma somn. acum s-a trezit si e bine dispus, in ciuda ploii de afara.

scriu mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza mamicutze dragi
noi am trecut la marea diversificare:i-am dat copchilului vreo 6linguritze de piure de porto,banana si cereale(la borcanel)si urla sa-i mai dau.acu'face si mama niste supica,sa-i dau mai pe dupamasa.dar ma dispera ca nu face kk,de alaltaieri si se foieste si trage bashinele...
MONI,waw ce de concediu are ghita
BEE,ce matinala esti

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput