Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

plan B... cam greu... ca ar trb sa ramanem tot in zona. felicia zicea de bilele de la mall... tati de dimineatA zicea de balonul din herastrau...

io prefer plan B cu soare... la inmh asa spun, ca o sa fie innorat, dar nu ploua

ai mai trimis tu mail roisinu?? ca io n-am primit?!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Emma e mai bine, ieri a mai mincat ceva...niste supita si capsuni si un pic de placinta cu mere. Ieri dimineata am fortat-o sa inghita ceva ca avea deja 2 zile de cind nu mincase nimic. Pe la prinz la somnic a facut iar febra si azi noapte la fel. Nu va zic ca mi-am pus paie in cap iar si a dormit fata cu noi in pat. Eheheh, pa si pusi, cred, cu somnul la ea in camera. Cu Diana ma duc azi din nou la dr (l-as fi trimis pe ta-su sa o ia de par pe dr ca nu le trece boala la nici una, dar e ocupat tare) ca mi s-a terminat si medicamentul si vad ca bubitele se insira si la fundulet. Imi vine sa ma iau pur si simplu de par. As lasa-o in funduletul gol, dar deja acum vreo 2 zile facuse pipi pe jos de 2 ori in juma de ora, plus, cum prinde locul liber, se scarpina. Am observat ca intre picior si pasa e mai tare, acolo unde e diaperul, dar nu am ce sa fac. Azi ma infiintez la dr. din nou.

Cristina, tu nu ai idee ce usurare e sa ai un copil care nu face mofturi la mincare. Diana e un copil de genul asta. Nu stiu daca am urlat de 5 ori in 11 luni la ea sa manince. De fapt, ea cere papa. Cum ne vede mincind, cum vrea si ea. Am trecut-o pe lapte de vaca integral si ii place la nebunie ca la ala praf incepuse sa faca figuri. M-a distrat ieri o faza. Pregatisem laptele (numai de vaca, fara sa adaug si praf) si i-am dus biberonul la gura. Instinctiv a vrut sa il scuipe, dar a dat de gustul laptelui si l-a hapait, ba chiar urla sa ii mai dau. Ieri nu a vrut si pace sa manince din mincarea ei (fructe cu cereale) ca minca sor-sa placinta cu mere (la asta Diana deschidea imediat gura:))si pina nu a terminat Emma de mincat si am ascuns farfuria, nu a vrut mincarea ei sub nici o forma.

Diana e rotofeie, dar si eu am fost aproape obeza cind am fost mica si iata-ma acum:) ...semi-. Nu imi fac probleme, pentru ca are numai aproape 11 kile si arata f. bine, mai ales ca e un pic mai inaltuta ca Emma. A trebuit sa ii cumpar aproape tot pentru vara, ca hainele Emmei nu ii vin pentru ca erau de 12 luni, iar mindra mica la 11 luni poarta haine de 18 luni. Ieri si-a facut ta-su cruce cind a vazut-o pe Diana ca maninca fara strimbaturi spanac cu piine. Ne innebuneste cu mersul in picioare de minuta. Tot ieri a facut si pasi singurica de la canapea spre mine sau dinspre ta-su spre mine. Cei mai multi au fost vreo 7, dar, daca sint mai aproape, plonjeeaza pe mine:).

Eu mai am sapt. viitoare de scoala si intru in vacanta. Nu imi vine sa cred....uraaa. Pe 4 iunie avem petrecerea Dianei, pe 14 plecam in Romania si ajungem pe 15. Eu ma duc direct la Iasi cu fetele, pe 29 ajunge Alex, vine la Iasi pe 30 si sta pina pe 1 iulie, pe 2 plecam la Bucuresti (poate reusim sa ne intilnim pe 2 ca in alta zi nu mai pot) cind o sa ne vedem si cu nasii Emmei, pe 3 la Ploiesti (o singura zi), pe 4 plecam la mare si stam pina pe 9, eu si fetele pe 10-11 la Iasi, ta-su la Ploiesti si pe 12 la Bucuresti-plecare. Cam asta e programul nostru. Destul de haotic, dar asta e. Am fi vrut sa mergem si la munte, dar nu mai avem cind. Poate o sa ma duc numai eu cu fetele pe la Durau pe undeva.

Va invidiez ca va intilniti, dar nu mai e mult si poate ne vedem si noi:).

Aaaa, pe 2 iulie o sa ajungem undeva la prinz ca o sa plecam cu trenul de dimineata de la Iasi. Deci poate reusim sa organizam intilnirea atunci sau mai tirziu, ca stiu ca majoritatea copiilor fac nani la ora aia. Deci, cum doriti, ca daca e sa ne intilnim mai tirziu, noi o sa mergem la nasii Dianei intre timp. Deci voi hotariti, dar sa imi spuneti si mie:).

Si Emmei ii e "frica" de vrajitoare si fantome. Se prosteste asa de simpatic. Cind e afara se duce si le cauta, chiar in parc se juca cu 2 fetite si le fraierise si pe alea sa mearga sa le caute. Nu e genul de frica sa fie terifiata, ca se uita la poze si carti si vrajitoare si fantome si nu are nimic:).

Eu zic sar-na ca am scapat de biberon destul de devreme (la un an si 4 luni) si ca nu am avut nevoie nici de canita cu cioculet. Vad ca si Diana bea din pahar normal ca un om mare. Ma uit la baiatul nanei Dianei care are 5 ani si tot mai bea laptele de seara din biberon. De suzeta am scapat cu o luna de a naste-o pe Diana, cind i-am lua-o pur si simplu si i-am zis ca a mincat-o catelul vecinei. Intr-o zi ii bagam din greseala ei suzeta Dianei in gura si s-a uitat Emma asa de urit la mine:)).

Va pup si intilnire frumoasa!! Sa puneti si poze. Pun si eu acum niste poze recente, ca am fost plecata cu fetele simbata si duminica (tati a fost la pescuit) la nana Dianei si m-am "distrabalat" cu Diana de git care nu vrea la NIMENI. Emma e fost f. OK, nici nu am stiut de grija ei.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Poze http://community.webshots.com/album/548990031MDnTPj/4 si pag 6,7,8

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ma doare capul de nu mai pot! Nici n-am citit tot, doar in diagonala, si raaaaaarrrr!!!
Sunt foarte aglomerata la birou, am un deadline tampit care nu imi da pace, luni am ajuns acasa la 9, noroc de barbatu-miu care e si tata si mama la copil in caz de nevoie!
Noi nu putem sa fim la intalneala, aveam deja stabilit program cu nasii si copiii, mai precis Ovidiu cu ei, ca eu am program de gatit si calcat, si tanti vine la curatenie, duminica avem o invitatie la o aniversare, si pe bune ca daca nu gatesc si calc sambata, gata, m-am terminat, nu mai avem cu ce sa ne imbracam, e nenorocire! Am un mare munte care creste in fiecare zi, si ale naibii toate trebuie calcate, de-alea mai de s eintind pe tine, noi n-avem!
Asa ca la urmatoarea cu placere, o sa fim nelipsiti!
Eu as fi preferat dupa-amiaza - NU SE POATE MODIFICA ORA MAI?? Mai spre 5, asa? Mihaela, tare as vrea sa va vad si eu, daca nu se schimba intalnirea, nu ne faceti o vizita? Daca Ovi are interviu la 3, cu fetele ce faci? Hai ca o invit pe Silvi la un nani la noi
Liliac - cu ScoobyDoo ? solutia este exterminarea.
Noi ne-am cumparat o caterinca din aia de Eboda de 3 milioane, am incarcat tolba cu desene de la Hornoiu, am pus brandu' la muncit si pe Dc+, si avem acuma o colectie de toata frumusetea de filme clasica, la care casca fata okii de numa-numa! Oricum casca okii la TV, acuma macar sa vada ceva educativ! Nu un caine tembel, las, si pe stapanul lui si mai tembel si mai las!
Hai ca va pup ca a facut barbatu-miu masa, si apoi ma duc la calcat rufe!
PUP GRAS!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuliana, sanatate multa+multa printzeselor.
Of, ce greu e cand sunt bolnaviori...

Cristina, care va sa zica Iuliana pe 2 iulie propune intalnirea.... dar noi vom fi la mare .

Irinuca... vreau sa vad poze cu burtica !!!!!!!!!!

De acord cu Anka: fara CARTOON NETWORK !
Au cele mai tampite desene.
Si Oana are ceva probleme cu fantomele de la Scooby Doo, ca sa nu va mai spun de diverse "perle" din vocabular adunate de acolo: SUNT TICALOASA, HAIMANA... etc.

Si noi ne-am axat tot pe desene si filmulete la calculator.
Ceva noutati, fetelor, la capitolul asta ?
Sunt mare amatoare de noutati, ca Oana se plictiseste repede.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Buna fetele!
Ma tot chinui de cateva zile sa scriu un mesaj dar cad rupta de oboseala seara. In schimb am aruncat un ochi pe aici.

Iuliana multa sanatate fetelor, si eu zic ca si roisin ca ar fi bine sa le mai vada si alt medic.
Deci pe 2 iulie veti fi aici. Si eu as vrea tare mult sa ajung sa va vedem.

Carmen, multa sanatate lui Alex!
La fel si lui Sasha si lui Raduc daca mai sunt bolnaviori.

Iuliana76 zicem si noi cu intarziere La multi Ani frumoasei Emma, sa va traiasca si sa va bucurati de printesele voastre!

Roisin am ramas uimita ce-au crescut si ce s-au schimbat fetele, Ina are fata de fetita, nu de bebe.

Cristina bravo pt. suzi si pampers. Astea da realizari! Noi mai suntem codasi la pampersul de noapte. Faza cu vreau laptic de la mami am patit-o si eu. Da Alexandra a venit direct si mi-a ridicat tricoul ca vrea si ea tzitzi.

Liliac, nu te necaji draguta, sunt atatia oameni rai si ignoranti, voi sa fiti sanatosi. Pupici lui Ghiberdica ghidusa. Pe mine o vecina a avut nerusinarea sa ma faca iepuroaica. Imi venea sa o pocnesc, abia m-am abtinut sa-i vorbesc linistita. I-am zis ca sunt un om bogat sufleteste.

Danuta si eu zic sa nu renunti la alaptat, eu am facut eforturi disperate sa le dau la astia mici cat de mult si tot regretam ca nu le-am dat suficient. E greu, dar o sa-ti para rau dc renunti. Ai grija de tine! Pupam fetele.

Mihaela si eu as vrea tare mult sa ajungem la intalnire sa va vedem, dar nu stiu dc vom putea.

Noi suntem toti cam bolnaviori, de vreo 2-3 zile Gabita e tare infundat pe nas, nu mi-a dormit vreo 2 nopti ca ma capiase. Mihaita vad ca e mai rezistent si nu e asa rau.
Alexandra, ca de vinerea trecuta e cu noi tuseste si ea ca un magarus,eu la fel sunt racita si de-aia ziceam ca nu stim dc putem ajunge la intalnire.
E prima data cand racesc astia mici de cand s-au nascut si am fost cam speriata. Febra n-au facut, dar mi-a fost teama.

Da sa va mai zic despre noi. Alexandra a facut progrese considerabile in relatia cu fratiorii, se mangaie, pupa, joaca impreuna,e o placere sa-i vezi. Are grija de ei, le da sa pape, ii sterge la fundulet cu servetele, la baita n-a mai lasat-o ca si-asa nu stau astia mici cuminti.

Vorbeste destul de bine, se chinuie sa-l zica pe s si e tare haioasa. Ne-a zapacit cu intrebarile si spre uimirea mea de cele mai multe ori intelege explicatiile. Sa vedeti faza, ca am ramas masca. Am fost la ginecolog sa-mi pun si eu steriletul si am luat-o cu mine, baietii au ramas cu soacra mea acasa. Am lasat-o pe un scaun in cabiet sa ma astepte. Nu credeam ca va vedea si pricepe ceva. Acasa intrebari: mami de ce te-a suit dotora pe masa? Mami, eu nu am sange la tzatza(asa ii zice ea ) tu dc ai? Te-ai taiat? Imi venea sa-mi dau pumni in cap, plus ca are un talent de a povesti la toata lumea. Asa ca...aveti grija.

In rest e un copil intelegator, m-am chinuit sa-i explic ca n-are voie margarina desi e innebunita dupa ea (soacra-mea i-a dat, in ciuda protestelor mele). Intr-un final zicea asa haioasa: Nu e voie mami, face rau la burtica.

Baietii sunt si ei tare incantati de ea, o apuca de fata, o trag de par, rad si vorbesc cu ea.

Va las acum, am maimutica cocotata pe mine si nu ma lasa sa scriu si e cam tarziu.

Pupici si multa, multa sanatate! E cumplit sa fie copilasii bolnavi.

Maine pun niste poze cu toti trei.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eiii, se pare ca incep deja pregatirile de concedii. Pai Iuliana si cu dana_ene se vor duce la mare in aceeasi perioada cu noi!!! Mai fetelor, cred ca din motive de neprezentat la intalnirile de la bucuresti, eu zic sa ne facem intalnirea noastra . Ca si noi, de pe 1 iulie suntem la mareeeee!

Flori Sa nu zici ca-s toti 3 acasa!!! Moama, ce curaj!! Pupilai la cavaleri sa treaca raceala asta. O fi din cauza vremii, ca sunt asa variatii mari de temperatura, fir-ar sa fie!!!

anka Pai am vrea sa eliminam Scooby din schema dar deocamdata n-avem cu ce inlocui. Tot ne propunem de la luna la luna sa luam un dvd dar intotdeauna se gaseste un alt loc pt bani

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Unde va duceti la mare...in ce statiune. Noi inca nu ne-am hotarit si nici bilete/inchiriat ceva nu ne-am luat pentru ca nu stim unde sa mergem:((.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

da' nu se pune mai, voi vreti intalnire la mare??? parca vad ca juma de gasca os a fie pe litoral...

liliac, de ce nu inlocuiesti catoons cu minimax?? nu prindeti?? io chiar vreaus a sterg cartoons, sa nu mai dea de el cand umbla cu telecomanda... nu de alta, da' a prins un episod cu fetitele powerpuf sau cum naiba le zice, si-mi era ca se arunca de pe masa! noi suntem la nodi, mimo, si restul companiei.
daca n-ar avea reclame la toate chipsurile si prostiile posibile ar fi un post perfect.]

flori, am zis ca mor de ras... mai mai, da' cum copiii astia nu uita repede, iti doresc sa n-o intrebe nimeni ce face mami .

si pt ca nu prea am acum mult timp, sa incepem sa ne laudam:
www.youtube.com/watch?v=EIJvBuq9uPQ" target="_blank">prima convorbire telefonica
www.dropshots.com/hornoiuc" target="_blank">prima baita in cada a fetei poze
poze cu copii cuminti ....

ps. maine ramane in parc.. ceva optiuni pt planul B???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Lili, da, cu toti trei. Nu va spun cum au fost primele zile, mi s-a parut cumplit, desi nu eram singura. Acum pot spune ca ne-am obisnuit, da e tare frumos. Am ceva filmulete pe care trebe sa le incarc sa vedeti ce nazdravani suntem.

Pana atunci daca vreti sa vedeti ceva poze:
http://community.webshots.com/photo/550227018/2550420660079451598MBKqId

Pupici si un wkd frumos! Si intalneala placuta pt fetele care merg (noi mai mult ca sigur nu venim)

Flori

Mergi la inceput