Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 7
reby spune:
carmen: multe sanatate pentru Alex;
Ramine stabilit pentru simbata 0ra 10,00 in Tineretului, locul indicat pe harta? E cam la jumatate pina in Palatul Copiilor?
iuliana 76: daca vreti sa mergeti, astept un semn;
Toate bune,
Reby si David
cristinamh spune:
reby, cred ca asta va fi ora... am lansat sondaj pe mail...
...
lista: roisin, iuliana76, felicia0606, irinuca (10:30), tigresa (ora 10.30), mih (
daca tati e liber), mihaela_s, reby, cristinamh(10:30)
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
irinuca spune:
Venim si noi!!!!
Eu cu ditamai burtoiul si cu Radulescu(tata n'avem ca e la serviciu).
Eu as vota cu 10.30.Locul l-am priceput.
Ne prezentam la datorie!
Irinuca 28+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
iuliana spune:
Sint tare suparata. Fetele imi sint bolnavioare. Diana are nu stiu ce la pasarica (cica un fungus)...am fost de 2 ori la dr, mi-a dat medicament, dar vad ca nu ii trece si sint deja 7 zile. Emma are febra mare de duminica...a avut si 40.6 C. Am fost si cu ea la dr. si cica s-ar putea sa aiba ceva la stomac, dar eu nu vad nimic, ca face caca mai mult decit normal. Imi tot spune ca o doare capul. Mi-a vomat si de 3 ori, temperatura ii scade cu medicament, dar revine la 5-6 ore. Arde pur si simplu. Aseara a avut 39.6. Nu maninca nimic, bea numai apa sau lapte. Pai ajunge schelet ca si asa are numai 13.100 kg.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
iuliana76 spune:
Multumim pentru urari. Pentru ca motul/turta i-am facut-o pe 2 aprilie, acum am serbat in familie, am avut un mic tort si a suflat Andreea in lumanarea Emmei ca Emma vroia sa puna mana pe flacara.
Iuliana, multa sanatate fetelor.
Anca, sanatate pentru Sasha. Petrecere frumoasa la nunta.
Dana, multa sanatate, ai grija de tine, asculta ce-ti spun fetele. Sa-ti spun ce fac eu, la fiecare baie imi palpez sanii iar cat am alaptat mi i-am masat in fiecare zi. Asta din cauza ca am intalnit o persoana (acum 4 ani) care a facut mastita si a ajuns la operatie si pentru ca cunosc cateva persoane care au cancer la san, 4 peste 45 de ani si una la 25 ani. Asa ca sunt speriata de bombe.
Carmen, sper sa-i treaca "bubulita". Au avut si fetele mele acum o luna cate o piscatura, a Andreei s-a retras imediat pe cand a Emmei s-a facut mare si rosie. I-a trecut dupa vre-o 2 saptamani dar locul e rosu si acum.
Cristina, felicitari pentru suzy si pampers. Stim cum e sa nu poti face nimic, sa nu poti iesi din camera.
Liliac, nu te mai necaji pentru orice. Exista multi intepati, snobi si alte specii pe lumea asta.
Mihaela, ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin. Ca Silvia s-a comportat si Andreea.
Am vazut si eu zilele astea ceva poze, ale Danei, Cristinei, Iulianei, Roisinului, niste filmultete de ale Iulianei si Cristinei. Am tot intrat pe net sa recuperez, ca ramasesem in urma la vizualizarea pozelor.
Am petrecut bine de Pasti la ai mei, a fost frumos, am fost si la tara la mamaia mea. De 1 mai am fost la curte la un prieten, am facut un gratar acolo si fetele au stat toata ziua in aer liber.
Vinerea asta am fost cu ele la gradina Zoologica. Daca o intrebi pe Andreea ce a vazut acolo zice ursu, leul si "nasu mare" adica elefantul. A fost destul de incantata doar ca s-a speriat de leu care tot ragea de se auzea din orice colt te-ai fi aflat al gradinii zoologice.
Sambata am fost la o nunta iar duminica am motait toata ziua cu fetele pe langa mine ca nu ma lasau sa dorm.
Vrem sa ne laudam: am facut poze cu jucatori ai echipei Dinamo, tati e dinamovist asa ca si fetele sunt educate la fel. Andreea cel putin a fost la multe meciuri pe stadionul Dinamo. Sambata, inainte de Pasti am fost la Cluj si acolo avea meci Dinamo. Dimineata, cat a avut Roli treaba la servici noi ne-am plimbat prin parcul din fata hotelului. Spre incantarea noastra acolo si-au facut plimbarea si jucatorii echipei Dinamo. Asa ca am pozat fetele cu Zicu, Danciulescu, Moti si altii. As fi vrut sa fie si Niculescu dar acesta era suspendat si n-a facut deplasarea.
O sa pun pozele in album.
In rest, fetele sunt bine. Andreea vorbeste multe dar in public e cam rusinoasa. Emma (care a facut primii pasi de la 11 luni spre deosebire de soara ei care a fost mai lenesa) acum merge binisor si nu mai vrea in carut deloc. Ma terorizeaza ca vrea sa mearga doar pe jos si trebuie sa am grija de 2 copii acum. Cand era in carut era mai simplu, o lasam cateva secunde singura sa pot alerga dupa Andreea. Nu o pot lasa ca se impiedica destul de des mai ales ca nu e obisnuita sa mearga cu pantofi, in casa merge numai desculta.
Cu invatatul eu nu prea o stresez pe Andree ca nu prea vrea. Se plictiseste repede si incepe sa faca misto. Adica orice altceva decat o pun eu sa repete dupa mine.
Cam atat, daca am uitat ceva scriu data viitoare.
Iuliana
mihaela_s spune:
iuliana, sanatate multa fetelor, doamne ce rau e cand sunt bolnaviori copilasii!
cristina si restul fetelor cu intalnirea, ovi re interviul la 15.30, imi par rau ca va anunt asa tarziu, azi l-a sunatt si pe el...daca intalnirea ramane pt 10.30, incercam si noi sa ajungem, dar cum vom pleca din SM vineri dupamasa, trebuie sa oprim undeva pe drum, probabil in zona brasovului sau dupa, unde gasim ceva pensiune/motel sa ne primeasca asa tarziu. Speram sa ajungem in buc pe la 11, insa nu stiu cat dureaza pana strabatem bucurestiul pana in parc, anul trecut a durat o ora! 
In tot cazul, cristina eu am nr. tau de tf., daca a ramas acelasi si te sun sambata la ora intalnirii daca nu ajungem, ca sa nu ne asteptati(tf meu e acelasi). Desi tare mult mi-as dori sa va vad si sa va cunosc pe cele pe care nu va stiu.
Pupi, eu mai citesc aici maine seara, apoi vineri nu mai am timp.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
liliac1 spune:
iuliana Multa sanatate fetelor. Offf, e un moment atat de greu pentru tine, dar speram sa treceti si peste asta cu bine.
Hai sa va spun ultima noatra "performanta". Andra a invatat sa-si dea pantalonii si kiloteii jos singura si sa se aseze la olita!
Sunt tare mandra de chestia asta, mai ales ca fii-mea era tare lenesa. Nu cred ca e cazul sa amintesc ca pana aproape de 2 ani io sau altcineva ii tinea biberonul ![]()
Hai sa va povestesc ca e tare haios...
In sfarsit de vreo 2 sapt am ajuns sa dormim iar separat. Fiecare in camera ei
. Eiii, intr-o dimi (pe la 8:30) aud lip-lip pe hol...deschid un oki (din pat vad o bucata de hol) si-o vad de mandra mea care se indrepta spre mine. Gresit!!! A trantit fata usa de la baie, si-a luat olita (care era in cada!!!!) iar lip-lip pe hol, si-a dus-o in camera ei...liniste...iar lip-lip la baie (de data asta cu pantalonii in vine)...se aude harshti-harshti (rupea hartia!!)...iar lip-lip la ea in camera...dupa ceva vreme apare zana in usa mea si ma pandea sa vada ce fac. Io, smechera o pandeam pe ea! pana la urma mi s-a facut mila si-am chemat-o: hai, mami, vino sa-ti ridic pantalonii! Vine fata si imi zice: "Nu, mami, ia hartia asta si sterge-ma ca am facut treaba mare!!!"
Mai, nu-mi venea sa cred!! Nu era copilul meu mic si alintat si neputincios!! Sau...era o mare mincinoasa!!! M-am dus in cercetari si am descoperit ca...avea dreptate!
Am avut apoi lectie de dirigentie cum ca NU trebuie dusa olita in camera ci trebuie sa stea in baie!!! Sa vedem daca o tine, nu de alta dar cu fluctuatiile noatre, ba acasa ba la bunici (care sunt niste servitori pt ea!) mai uita din bunele obiceiuri...
Si inca ceva...nu stiu ai vostri cum sunt dar eu ma ingrozesc de dependenta asta de Scooby-Doo. Peste tot sunt numai fantome fluturas, fantome de catran si altfel de fantome...iar eu sunt o mumie iar tat-su e o stafie!! ![]()
Culmea e ca nu se sperie de ele, din contra ii sunt prietene. Sa ma alarmez, oare??
hai, va pupilesc si sa aveti o zi minunata, sufleteste macar, ca vremea de afara e cam nashpa.
Liliana&
Andra-Maria
Andra - Mai 2006
cristinamh spune:
irinuca, pe unde umblii mei?? esti acasa?? gata???
mihaela, din experienta celorlalte intalniri, ne vom strange greu si ne vom lungi... asa ca macar pe la 12-13 daca mai ajungeti, tot ne gasiti de-acolo. vii cu amandoua mandrele?
iuliana, sper sa se termine repede cu bolitul. si stai linistita, recupereaza emma. nu te mai uitat atat de des la cantar, ca fetele arata f bine. stiu ca tie i8ti plac "pufosi si rotunzi", dar io raman la ideea ca e mai greu pt copil daca indeplineste conditiile astea... prefer doua betze iesind din fusta...
uf, si a picat chestia asta fix inainte sa veniti in tara 
... cand e sosirea?? si... cat stati la ploiesti??
liliac, io zic ca e mai bine sa nu se sperie... de ce sa stie copilul de frica unor aratari, care, sa fim seriosi... le-a vazut cineva?? uite alex, vecinul nostru, l-a speriat bunica-sa cu bau-bau. nu se mai ducea copilul daca era camera mai intunecoasa... caci cretina aia nu stia cum sa-l faca sa nu-i umble in camara! de parca de blocat usa n-a auzit.
si dai si plangi, noroc ca a inceput sa vorbeasca si i-a exlicat lu mami de ce nu se mai duce sa-si ia olitza de la baie... cu chiu cu vai l-a lamurit ca la ei acasa nu exista BAU BAU, el e doar la mamaie acasa.. asta pt ca varianata cu nu exista bau-nau n-a mers
.
da' macar daca va trece prin cap sa va costumati de haloween, stiti ce costume sa alegeti...
ah, si pt ca supa mea e pe foc, andrei pe olitza, sa va mai zic cate ceva...
andrei a vrut sa suga. a venit intr-o seara langa mine si cerea "ptic"=laptic. am vrut sa ma duc la frigi, dar a zis nu, si mi=a aratat sanul... mi-0a ridicat tricoul... si dupa ce l-am intrebat daca vrea si el sa suga laptic de-al lui iris... s-a intins... a tras un pic, dar nu i=a placut, a zis "cah" si asta a fost. dar ma si intrebam cand o sa vina momentul!
io lesin de ras acum! ascult itsy bitsy... si discutia e despre numarul ideal de copii... si uite suna o tipa.. ca nr ideal e cati are ea!! 12!! si mai vrea, ca tocmai a pierdut unul... cel mai mare are 15 ani, cel mai mic un an...
si o intreaba nuria... cum ii creste... "dumnezeu are grija"... ce le da sa manance... "dumnezeu se ingrijeste"... ce faceti ca parinti pt ei... "ne rugam la dumnezeu"...
oi fi eu atee, dar nici chiar asa!!
gata, mi s-a terminat pauza!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
roisin spune:
Bre, io nush' de ce n-am primit pe mail nimic legat de ora, inteleg ca nu mai e 11, e 10:30, vaz ca nu-s nici in lista de participanti, ati primit mesaju' ala al meu cu iesplicatiile si telefonu' macar? Daca nu, sa mai dau o data, cine stie pe un' s-o fi infundat teava ca vad ca gmailu' imi cam trage tepe de-o vreme... ![]()
Iuliana, pupici la fetite si multa sanatate, sper sa-si revina Emma si sa inceapa sa manance. Io as mai insista pe la doftori, daca se plange de dureri de cap inseamna ca nu-i numa' o banala indigestie. Un car de pupici, sa va faceti bine repede. 
Iuliana76, sunteti fantastici, io ma tot minunez cata energie aveti, bravo, bravo, bravo!
Si la noi e cam la fel situatia, zic saru-mana ca a crescut si Ina, ca merge cat de cat, ca e in stare sa roada un biscuit, cand le vaz ca se mai si joaca impreuna (ma rog, mai degraba "una langa alta") iar ma infoi ca un curcan si ma bucur ca am deja fete mari. ![]()
Liliana, ma tot tin sa-ti zic, parintii aia sau sunt complet talambi, sau au scos o perla fara sa-si dea seama ce zic (se mai intampla, eu sunt mare maestru international la gafe nevinovate). In orice caz, nu pune la inima, sunt oameni carora pur si simplu le place sa intepe aiurea. Asta nu inseamna ca n-ai voie sa le dai la schimb o muscatura... ![]()
Cat despre prietenia Andrei cu fantomele... cu cat e mai putin speriabila, cu atat mai bine. Miruna mea se infioara cand aude de fantome (se semi-sperie, e mai degraba intrigata), n-am idee de unde stie de ele, posibil tot de la Scooby Doo. Iar eu ma chinui sa-i explic ca nu toate fantomele sunt rele, ca nu toti lupii sunt nasoi, etc etc... 
Cristina, felicitari si de la noi pentru scapatul de suzi, eu inca nu mi-am luat inima in dinti s-o fac si p-asta, dar am testat terenul si cred ca vom avea ceva munca de convingere de dus cu mandra. Daca mai astept un pic, poate scapam pe amandoua suzetele odata! ![]()
Va pupacesc si ne vedem sambata. Daca e sa fie vreme nasparlie, avem un plan B?