Mamici de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

quote:
Originally posted by gabi25

CARMEN descrii exact ceea ce patesc eu....numai ca la mine e cam de mult faza cu amortitul. Si am plin de perne si pernute pe langa mine si pe sub mine....asta e.

34w4d

Si eu m-am cam resemnat cu situatia asta ...oricum nu mai avem mult asa ca asta e ... Totul e pentru o cauza nobila !

salutari !

Carmen 31+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Papadie, sa-ti traiasca Pescarushu'!!!

Fetelor, iar am fost la bam boo, a patra oara.. evident ca nu au paturici, m-au mai si minciunit in fata, ca au verificat si ca la depozit nu mai e nici una pe stoc.. Nu mai ajunge nimeni in pipera?? eu m-as duce, da n-am masina si am si servici in timpul saptamanii...

tot mi-am luat ceva, niste perdele superbe, alb cu albastru, dintr=o panza extrem de fina. am pus poze mai jos:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/luana7312/album?.dir=4637

tot de acolo am luat si un cos pentru rufe murdare de bbe, cu un kermit nostim, vezi poze. va plac achizitiile?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

--------------------------------------------------------------------------------

VOICHIV AMA
VA multumesc ! Carutul este fabricat in Italia si NU are miner reversibil AMA dar am vazut unul, tot acolo, care avea miner reversibil
AMA vad ca mai ai chef de colindat....AMR 8 ZILE ai uitat ?

ROXANA si eu am facut alergie de la jhonson...pe la 6 luni de sarcina si de atunci am folosit uleiul de masline combinat cu crema de galbenele
Si cu Garmastan ma dau de vreo doua saptamini dar uit sa-mi dau in fiecare zi tu de unde stii ca trebuie de doua ori pe zi ?

IOANA ce ai facut la doctor ?

Dolce

Dolce

Mergi la inceput

FLORICICA GALBENA FELICITARIMAIA SOFIA SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Fetelor, prietena mea, care a nascut cu Nayel, la cfr 2, in octombrie, mi-a promis, si s-a tinut de cuvant, ca imi va da un docoment ajutator, cu lucrurile pe care ar fi vrut ea sa le stie la momentul respectiv. ei bine, am docomentu', nu stiu cum l-as putea pune aici ca link, doar sa il copiez intr-un mesaj. da ca sa nu insir aici aiurea, spuneti-mi, cateva dintre voi, ca merita, ca va intereseaza si acushica il pun, bine?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

LUANA super camera cu tot cu pedele
Pe mine ma intereseaza dacumentul pt ca voi naste la cf2

GABI ai grija de tine si stai cumintica bine ca acum esti bine cum spui si tu mai avem putin si ne vom tine comorile in brate

CARMEN felicitari pt cele 29 de sapt si 1500g SI la mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

dolce cred ca l-ai vazut pe cel de la Disney in Carrefour.Era pe un crem parca..
Da, am un chef de umblat..pacat ca obosesc repede si ma dor picioarele cum merg putin mai mult ca as umbla prin magazine de dimineata pana seara..si prin parcuri! Sper sa nu nasc pana duminica sa prind Pastele acasa, sa nu-l fac in spital!N-am ajuns in magazinul Barza ca a inceput ploaia si ne-am intors acasa.Am fost in magazinul ala mare de langa Muncii..care e foarte scump si n-aveau nici carucior de la ABC Design.Iar carutul de la Loris care e acum in Cora la 4mil acolo era 6,5mil!
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

AMA era albastru cu galben tzipatooor

Dolce

Mergi la inceput

Luana super achizitiile! Iar cosul de rufe e mortal, de unde l-ai luat, din Bamboo? Cat ai dat pe el?io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

dolce e clar, nu vorbim de acelasi carucior.Ala care l-am vazut eu era chiar dragut..dar de firma Disney nu stiu nimic..io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput