Mamici de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

zax, multumesc frumos . tin la data asta de dupa 2 mai pt. ca pe 1 Mai imi sosesc niste injectii care trebuie administrate lui bebe in primele ore de la nastere. Daca se va naste mai devreme ar fi pacat atat pentru el cat si pentru efortul depus de a face rost de aceste imunoglobuline.

Gabi, ai dreptate. Odiseea se apropie de sfarsit...dar incepe alta , mult mai lunga si cred ca mult mai placuta .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

CARMINA, pai tot am intrebat de tine pe aici .Felicitari si sa-ti traiasca bebelul

ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Alia, multumesc pentru urari. Nu am "disparut" de mult. Luni am fost un pic la plimbare si am ajuns pe la magazinul BArza, de unde era si firesc, am cumparat cateva chestii. Numai ca acea plimbare, cam lunga, m-a pus pur si simplu la pat. Si am stat asa pana azi, ca imi era teama sa nu se intample ceva din inconstienta mea. Sigur nu ar mai fi nici o problema cu bebe daca s-ar naste acum dar vreau sa-i fac acest vaccin.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmina felicitari pentru voinicelul Mihnea! Daca stai linistita si nu mai faci escapade sunt convinsa ca voinicelul va astepta pana la data la care trebuie! Menajeaza-te si lasa-te rasfatata, ca nu mai e mult!

Azi am fost la Cora pentru cumparaturile de Pasti. Am nu merit super lejer; am cumparat si pentru Catalin cate ceva: am gasit cearceaf de frotir (dintr-ala cu elastic), am luat si cosmetice de la Bubchen, Cocolino pt rufe de bb, pompa de san de la Avent....si as mai fi luat eu multe dar un anume tatic dadea semne de disperare .

Inca ceva: pacatoasa de mine a reusit sa spovedeasca in sfarsit; iar maine la impartasanie...URAAAAA!

Roxana 33sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetele care au mai alaptat: mai cresc sanii cand vine laptele? Eu vreau sa-mi cumpar sutien de alaptat dar nu stiu daca voi lua o marime buna....cine stie?

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carmina felicitari ptr bebe grasun si ai grija de tine! Lasa ca el e cumintel si asteapta momentul potrivit ....

Ioana multumesc ca m-ai linistit ... ma gandeam cu groaza ca n-o sa am voie o rosioara sau un frunct toata vara
Si io am sambata programare la Nayel la spital asa ca poate ne intalnim pe acolo. Mie mi-a zis sa-l sun sa-mi spuna cam la ce ora sa ma duc dar sper ca tot pe la pranz ...
Vroiam sa intreb, poate stie cineva, daca s-a reparat intre timp ecograful de la spital.

Ama sper sa-ti gasesti repede caruciorul potrivit. Daca ai de urcat 3 etaje cu el in brate trebuie musai sa te orientezi catre unul f usor.
Moua ne-a sosit ieri caruciorul si suntem f incantati de el ...

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut salut!!
Irinel, Virgi, Alia multumim frumos pentru gandurile bune!! ne-am intors de la spital unde am facut ecografie , un test non stres si profilul bio fizic. Bebe este tot fetita!!Yupiiii!!,are cam 3kg si un picut, si se pare ca totul este ok, inimioara , etc. Astea sunt vestile bune , partea care mi-a placut mie mai putin este ca bebe este cu capul in sus asa ca se pare ca o sa facem cezariana ca sansele sa se mai intoarca de acum inainte sunt minuscule... uff ... se pare ca de ce ti-e frica de asta nu scapi...atat mi-am dorit sa nu ajung la cezariana.. Acum ramane sa vedem ce zice si nenea doctorul marti cand mergem la control, probabil atunci o sa ne spuna pe cand cezariana.

Ama te rugam sa ne treci si pe noi cu 3064.5 gr la 37 saptamani fix!! Multumim frumos!!

Amonar eu m-am interesat de sutien de alaptat pentru dupa nastere si se recomanda in general sa il iei cu un nr mai mare decat ai acum.

Cami 37+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput