Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 7
danangie spune:
NUSHA ups....ce figura au facut..........si ups ce curaj au avut sa va zica asa.........
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
nushulica spune:
quote:
Originally posted by danangie
NUSHA ups....ce figura au facut..........si ups ce curaj au avut sa va zica asa.........
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
nushulica spune:
nu inteleg de ce nu imi apare mesajul...ziceam ca e nasol intr-adevar dar de acu nu o sa mai accept invitatii la ei ci doar daca vor veni ei la noi
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Darria spune:
Cam liniste pe aici, ma asteptam sa fie mai active miresicile dar poate isi revin dupa zilele de Paste
In cazul in care nu mai pot intra eu sau tu, Lula pe forum pana duminica iti transmit acum urarile mele.
Iti doresc sa ai o nunta asa cum visezi si sa fiti fericiti pana la adanci batranete impreuna cu strumfelul vostru
Oricum o sa fii o supermiresica ca esti si mamica cu burtica
CASA DE PIATRA!
Pt. prima data in viata aceste zile de sarbatoare, de nefacut nimic, de stat lelea au trecut cam greu, abia astept sa se termine cu sarbatorile.
Va doresc o saptamana cat mai placuta
kriss79 spune:
Hristos A Inviat!!
ce mai fac miresicile? Daria, bine ai revenit, ne-ai lipsit!!
Lula>Cum stai cu emotiile? esti pe ultima suta de metri..
Nusa> naspa tare faza. Viitorii nostri fini sunt ok pana acum. Mai naspa e cu nasii nostri, nu prea tinem legatura si imi pare rau..
Eu azi am avut liber si m-am relaxat din plin, am fost si la Hadambu.
De maine la munci..da` vine acusi 1 mai si iar e weekend prelungit!
Va pup!
Va doresc o seara frumoasa!(e super afara!)
Cristina S.
SunSmile spune:
Nusha cam nasoala faza, dar demonstrati-le ca voi sunteti cu capul pe umeri! Si cu bunsimt!
Darriuta hai ca mai e putin si timpul nu o sa ti se mai para nicicum...pt ca o sa va tineti minunea in brate!
Lulla..urarile ti le fac atunci, desi ma gandesc la tine de la bun inceput!
Ralu...aia este tunsoarea rasei lui. Nici mie nu mi-a placut, dar acum e si mai frumos. Si oricum murea de cald si cine sunt eu sa-mi chinui copilu? Dar asta e...nu-ti place de el...ii transmit si nu o sa te mai iubeasca! Suntem supi ca ne-ai zis asa!
Pup la fete si spor la pregatiri!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nusha cam nasoala faza, dar demonstrati-le ca voi sunteti cu capul pe umeri! Si cu bunsimt!
Darriuta hai ca mai e putin si timpul nu o sa ti se mai para nicicum...pt ca o sa va tineti minunea in brate!
Lulla..urarile ti le fac atunci, desi ma gandesc la tine de la bun inceput!
Ralu...aia este tunsoarea rasei lui. Nici mie nu mi-a placut, dar acum e si mai frumos. Si oricum murea de cald si cine sunt eu sa-mi chinui copilu? Dar asta e...nu-ti place de el...ii transmit si nu o sa te mai iubeasca! Suntem supi ca ne-ai zis asa!
Pup la fete si spor la pregatiri!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
sunsmileasta ca sa nu mai fii suparata pe ralu si sa mai intri si pe la noi
in legatura cu finii nostri asa e ai dreptate dar nici nu pot sa fiu tot timpul la dispozitia lor (cum a fost pana acum)si ei sa ma ia peste picior
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
SunSmile spune:
Hehe Nusha, multumesc! Nu ma supar eu asa usor!
Cat despre fini....poate ca ar merita sa le spuneti ca a fost deranjanta "faza". E mai corect si mai construcitiv sa va spuneti "in fatza" lucrurile nu tocmai normale. Ajuta la pastrarea unei bune relatii, ulterior! Succes !
Si o sa intru, evident! Eu va citesc zilnic, dar m-am gandit sa las loc miresicilor, care vaz ca-s cam lenese!
Hai pup la fete!
p.s. un mrrrrr si un pup pt Ralu!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
ralnied1 spune:
mrrrrrrrrr si de la mine pt tunsulica.... da' tot la parerea mea raman. Si nu mai fiti supy, ca si iubi al meu cand se tunde, imi trebuie vreo 2-3 zile sa il iubesc din nou ca inainte...
Adevarul e ca mie imi placea mai mult flocos... da' lasa ca se face el baiat mare si o sa se tunda smechereste, cum vor vrea muschii lui... sa va faca in ciuda...sic! Pupici multi pe boticul mic si pe ochisori (ca numai pe astea le-am mai recunoscut din vechea mea iubire!)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Neata
O zi frumoasa si plina de soare, va doresc! Spor la pregatiri miresici!
Pup
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven