Nunta in Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Darria

HRISTOS A INVIAT!

ADEVARAT A INVIAT!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Paste Fericit!
Hristos a Inviat!
Va doresc tuturor o sarbatoare plina de lumina sufleteasca si bucurii!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ADEVARAT A INVIAT!!

Paste fericit fetelor! Prima zi de Paste a fost minunta!!! Am fost si la Inviere!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hristos a inviat!
Multi pupici si succes la pregatiri, miresicilor!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!
Ce faceti miresici???haideti ca incepe sezonul...navaliti
noi am avut o mica altercatie cu viitorii nostri fini acu de paste ...au facut ei o faza nasoala tare ...sper sa fi fost de vina mancarea multa de la paste ca altfell...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am aparut si eu pe aici, asa ca va spun cu efect intarziat
Hristos a inviat!

PS--Nusha, care e faza facuta de fini??? Oricum, vorba ta, sper sa fi fost doar mancarea prea consistenta de vina...
--SunSmile, ti-ai batut joc de Alex, de-a dreptul! Sunt supy! E ciudat rau de tot asa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

faza cu finii e de rasul lumii dar asta e va spun si voua sa va minunati: va zic chiar de la inceput ca nici de nu am fi asa nasi si fini tot nu ar fi trebuit sa procedeze asa deci nu am luat in considerare relatia noastra....asa deci duminica ma suna finul si ne ureaza toate cele si ne invita pe la ei...initial i-am invitat noi dar au zis ca nu pot veni si noi avem avantaj ca avem masina...ok...am acceptat si le-am zis ca in 2 ore suntem gata ii sunam sa ne explice unde tre sa ajungem ca nu am mai fost la ea pana acum si cand i-am sunatfina mi-a zis ca nu putem veni acum ca ei au alti musafiri si doar cand or pleca aia mai tarziu daca mai vrem sa mai venim si noi...hai ganditi si voi eu nu va mai zic concluzia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Nusha, zau ca e rasul lumii!...
Pai eu cred ca in momentul asta, voi erati mai importanti decat orice alt musafir... Parerea mea... Si... pana la urma, v-ati mai dus sau nu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

oare cum sa ne mai ducem??1mai ales ca mihai s-a si enervat un pic ...si era si normal...acu nu zic ce imporatnta aveam noi fata de ceilalti musafiri dar daca ne-au invitat....doar nu i-am rugat eu sa-i vizitez

Mergi la inceput