Bebelusi de martie-aprilie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

La multi ani David,o viata plina de sanatate si bucurii.

Mama asa ma gandeam si eu dar se pare ca sunt maselute.

Zuzule sanatate si take it easy......

Sanatate celor bolnaviori ,gravidutelor noastre si sa auzim numai de bine.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Fetelor dragi, va multumesc din tot sufletul ca v-ati amintit de noi "ratacitorii", care nu am spus LA MULTI ANI atitor si atitor bebelusi!
Dar nu pot sa nu-i zic, cu iintirzire ce-i drept, multa multa sanatate si un cald La multi ani! printesei Alexandra, pe care am si admirat-o in pozicile de la ziua ei!

Noi ne-am sarbatorit azi cu multi dragi noua. Am avut o zi minunata, plina de bucurii, cadouri si ...o surpiza pt mami si tati, primii 2-3 pasi legati, singurel.

Am si eu o intrebare referitor la suptul degetelului. Pe mine una, ma cam sperie, caci deja cei doi incisivi centrali superiori sunt deformati (adica sunt mai in fata celorlalti ). Am incercat o gramada de metode, inclusiv una prin care ii bandajam degetelul, 2 luni, dar degeaba, cind am scos bandajul primul lucru a fost sa-si gaseasca din nou degetelul la supt!!! Acum, ultima gaselnita este sa-i pun sosetele pe minuta. Voi ce experiente ati avut cu asta?

Va pup tare,
Oana si David

http://community.webshots.com/user/dcrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI,dAVID,SA FII LA FEL DE FRUMOS,REZISTENT SI CUMINTE TOATA VIATA,AI NISTE PARINTI TARE FRUMOSI SI ORIGINALI!Felicitari pentru pasi si lasa-l incolo de degetel,e junkfood!ocrainic,din fericire pentru noi,pana acum,n-am avut probleme.a incercat odata,nu mai stiu,avea 6-7 luni,l-am lasat in pace,si l-a tinut o saptamana.Sa vedem dupa intarcare,sper sa nu ne faca figura.
Sa ne pui poze.
Ana,multumesc de intelegere si sfaturi;tot incerc si eu sa-i gasesc o paturica sau o jucarie favorita,dar pana una alta aia suntem noi.
dantje,ce mai faceti?
zuzo,te bagam in camasa de forta,mama,daca nu poti sta cuminteSerios,e chiar pacat,daca se si oferise sotul sa te ajute...
adseana,am vazut inca de aseara pozele,dar n-am mai apucat sa scriu ce ti-am admirat printesa in rochita ei frumoasa,cu zambetul nealterat de boala si spital,sufletul petrecerii,si te-am admirat si pe tine,cum reusesti inca sa-ti pastrezi si tu zambetul cald,matern...La tati parca se vedea o tristete+spaima,la tine mult sprijin si protectie...

N-am apucat sa va spun ca ieri am petrecut vreun sfert de ora in parcul Tabacariei,unde primaria a amenajat o tata a piticotilor.e de mult,dar n-am apucat noi a ne desfasuram...Din pacate batea vantul rau,asa ca a trebuit sa fugim la masina cu nasucul rosu.Dar a fost foarte incantat de piticii de prin iarba,de leagan(unul din modele,ca erau o groaza),si mai ales de o casuta in care a gasit un simulacru de bucatarie cu aragaz cu butoane!A fost asa incantat incat chiuia,l-am si filmat,era delicios.S-a speriat putin de calutul balansoar pe care l-am suit,asa ca n-am insistat pentru rodeoAzi a cam plouat,asa ca tot masina a fost bazaSe face si mai si tot nu apucam sa ne aerisim zilnic.Mi-era cam teama,ca erau 11 grade si batea rau vantul,dar vad ca azi era ok,in forma.Abia astept o zi de primavara adevarata,care probabil va veni la vara

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Spunem si noi "LA MULTI ANI!" (cu intarzier,ca am petrecut si noi.....deeeeeeh)Irina Ana-Maria -Andira
Alexandra -Adela 20
Ioan Rares -Oanamaria Luiza

Alexandra -Adseana
David- Ocrainic

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ce activitate slaba pe aici. Sa inteleg ca numa la Bv si la Constanta a plouat astazi si restul ati fost in parc toata ziua?

Ana71, am primit PM. DIn pacate , nu stiu de ce eu nu mai pot scrie PM. Oricum, ideea sa va duceti sa vedeti e super buna. Macar asha sti ca ai ales cu ochiul tau!

zuzu, Ana, adseana multumim de complimente!

zuzu, chiar ca meriti un pic de mustruluiala! Mai ieri te plangeai ca nu vrei la spital si acusi te-a apucat harnicia! No, gata ca te-am certat destul. pt tine si pt bubu!

Maine as incerca sa merg sa-l impartasesc pe Radu! Sa vad in ce toane se trezeste de dimineatza!

Lorelai, fetele tale sunt minunate! Niste dragalase de-ti vine sa le maninci!

adriana, deci an-k cu Bia sunt in tara? de-aia nu mai zic nimic?

ionela, ce alegeri a facut Dora! F scumpe toate, dar greu sa le descri semnificatia!

Si eu is in mare dilema, ce sa pun pe tava aia.
Azi m-am uitat pe culinar, la niste idei de aperitive. Am gasit cate ceva, pt ca nu o sa fac multe, dar as vrea sa fie mai deosebit aranjate! Acum sa vedem cata rabdare am!
Petrecerea va fi la mama, dar cam eu trebuie sa pregatesc! E bine ca macar mama sta cu Radu! Ea s-a oferit sa faca supa. Eu fac aperitivele si friptura. Tortul il aduce nasha, asha stie ea cica obiceiul! Dar cum nashele sunt sora-mea si nepoata-mea mi-am permis sa le dau cateva sugetii. Sa vedem daca si tzin cont de ele!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

David

Noi suntem cam disperati ca nu ne-au adus nici azi laptele si acum nu mai avem deloc
Maine mergem la control si cred ca luam si analiza de sange care ne spune daca e sigur sindrom sau boala celiaca.
Azi am iesit la plimbare,dar pana ne-am imbracat si cat s-a mai plans Matei a plecat soarele,dar tot a fost dragut si Matei s-a delectat cu floricelele.Am sa pun si niste pozici,dar nu acum ca ma culc!
In rest a venit cineva cu un iepuras la noi si Matei l-a chinuit de nu mai putea saracutul animalut.l-a tras de urechiuse si cand in strangea de trup...slab dar cu putere grasunl meu

noapte buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Daviduc! Sa te faci mare si voinic si felicitari pentru primii pasi legati!
, ocranic!

ligia, asa e in legatura cu ardeiul iute. Nu e singurul lucru care pare in neregula la retetele propuse, de aceea am si scris un mesaj imediat urmator celor cu retete pentru a va avertiza ca e posibil sa nu agreati anumite idei. Am ales sa postez retetele intocmai cum au fost gasite in sursa care mi le-a oferit si v-am lasat pe voi sa mai ajustati/adaugati cate ceva (ca doar de-aia suntem mamici inventive, nu?) acolo unde e cazul si daca e cazul.

Noi papam bine, slava Domnului, stam mult la aer, ne atrag in mod deosebit copilasii care au iesit la joaca si... per ansamblu, mami zice ca sunt o fetitza cuminte.
Astazi am banguit uta-uta de mai multe ori, spre deliciul urechilor noastre si ne tinem numai de preumblari peste tot... asa o curiozitate o caracterizeaza si face ordine peste tot pe unde calca, spiritul meu gospodaresc nu o incanta deloc, are mereu ceva de obiectat, mutand totul din locul ales de mine.
Nu de mult am discutat de taiatul unghiutelor si eu ma dadeam rotunda ca i le tai cand e treaza (mai greu, dar reuseam); ei bine, de vreo 7-8 zile, ma chinui sa fac acest lucru si noapte si zi, si in somn si in stare de veghe si nu mai pot. Daca doarme, se trezeste sau incordeaza manuta, iar daca e treaza, nu poate sa stea fara sa-si poata folosi ambele manute deodata (e in continua miscare, mereu cauta cate ceva sa ia in manute si sa studieze, nu ar sta o clipa sa-si mai trga si ea sufletul, sa se uite in gol sau pur si simplu sa stea si ea... of, of,of, la capitolul asta e leit taica-su) si bineinteles ca-si retrage manutele cu o forta de nedescris.
Vroiam sa va intreb daca puiutii vostri au piciorusele curbate, ca a mea e cam dezastru (sau iar is exagerata? )si inca mai trag nadejde si pun asta pe seama faptului ca au explodat intotdeauna graficele cand o cantaream.
Apoi, vreau sa va mai intreb daca ati incercat vreuna pomelo cu bebicii (chiar daca a implinit 1 anisor, pentru mine tot bebitza e si cred ca va fi ceva vreme... mai ales cat inca mai suge la tzatza mamii). Ma gandeam sa incerc maine, dar vreau si parerile voastre. Oricum, foarte mult nu ii voi da, pentru ca am observat ca in zilele in care ii dau citrice (chiar daca dimineata), doarme foarte prost noaptea, scoate vanturele si cam plange si se foieste mult.
In alta ordine de idei, ploua de cateva ore bune, sotul meu e plecat in noaptea asta la Bucuresti si sunt cu inima un pic stransa cand vad cate dezastre sunt in tara. Sper sa aiba drum bun si fara probleme. Doamne ajuta!

si la mamici si la pitici si la burtici!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI DAVID!!sa cresti mare,sa fi sanatos,destept si norocos!

Am adus-o pe Alicia acasa si mi s-a parut schimbata ,mai matura,mai vorbareata,a invatat multe cuvinte si surpriza si-a dat drumul la mers.Asta doar in 2 zile.I-a prins bine sederea la bunici.
E tarziu acum ma duc la nani,azi am profitat si am dormit pana la 12 ,dupa care am facut curat peste tot.

Somn usor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
profit ca cezar se joaca cuminte la el in patuz si mai scriu si eu 3 randuri

La multi ani lui David !!! ieri nu am apucat , sa cresti mare frumos si sanatos

la noi va fi o zi superba asa ca papam si afara cu noi, cezar merge pe zi ce trece mai bine, in casa , afara se cam incurca in ghetutze, i le-as pune eu si in casa numai ca are o placere nebuna sa le roada...asa ca n-am facut nici o smekerie, si afara trebuie sa fiu f atenta cum il pun in carutz incepe operatiunea ros ghete...
prin casa merge peste tot e un scump, inca merge cu mainile in sus parca se preda si cu gura pana la ureki...
si noi incepem pregatirile pt motzul lui cezar , noi o sa avem 2 petreceri , una cu bunicii nasii..etc si alta numai cu copilasi pe 25, abia astept, cred ca o s afie un balamuc....

an-k a ajuns aseara in romania , pe la 12 noaptea, mi-a dat mesaj cxa au ajuns cu bine, a venit cu bia cu avionul , sotul urmand sa vina cu masina, azi ma vad cu ea in oras pe la ora 15, sper sa ajung sa o vad si pe bia , abia astept

ma scuzati ca nu am apucat sa citesc din urma decat asa din 14-n 15 ...nu am timp ...mi-a zis o pretena care are un bebe de 1,8 ani ca e greu asa pana pe la 1,6 ani , dupa vrasta asta se va potoli, sper, si se va juca frumos cu jucarelele lui, eu ma rog la Dumnezeu sa se intample asa ca am obosit sa alerg dupa el toata casa, bine ca nu avem vreo 20 de camere

poze prea noi nu am apucat sa pun, le am in calculator dar evident nu am timp sa le pun in album, sunt cateva de la 11 luni o s aincerc sa mai pun

am reusit sa vad si eu pozele cu frumoasa alexandra , care e o dulce cu rokita ei de printzesa si multa sanatate

l-am vazut si pe rares cu motzul lui , care nu mai are nevoie de laude , e frumos si gata

si ata restul n-am mai apucat dar pt poze imi fac eu timp, pt maya si livia , pt raducu, pt david, nu ratez nik

va pup si fug sa-i pregatesc papaica lui cezar si plecam la plimbare

apropo de papa azi avem asa:
- dimi si seara cate 250 ml laptic milumil 3
- la 9- fructe, mar , caisa biscuiti
la 12,30- suopica de pui
la 17- iaurt cu cereale

vreau sa va intreb de almete? oare e buna pt ei?

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

aaa am uitat...
pt fetele din bucuresti

unde ma sfatuiti sa merg sa fac comnda pt tortul lui cezar? as vrea ceva in forma de...ceva...andruzza stiu ca tu ai avut in forma de masinutza, unde l-ai facut? aveau si alte forme?

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput