Bebelusi de martie-aprilie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
gabrianah spune:
fetelor multumim mult de urari!
sintem mai bine azi, e si mai cald afara si putem iesi si la plimbare mai mult, mai ales ca nu mai are febra.azi am vrut sa mergem la teatru de papusi, ca venea la noi in sat, insa nati nu a vrut, se uita la niste desene cu tom si jerry primite de curind, mare bucurie la noi aicea:)
pisicuta, am vazut si pozele cu matei, e tare dulce! va tin pumnii sa vina laptele
Adseana ti-am trimis pm
ma duc sa mai fac string cite ceva prin casa, e o vraiste totala ! imi doresc sa nu sune nimeni la usa:))
gabriel doarme acum
ana
oanamaria_luiza spune:
Fetelor, eu sunt cam morcovita. Tocmai m-a sunat mamica lui Danutz (baietelul cu care Rares s-a jucat/pupat/rostogolit vineri seara) sa-mi spuna ca Danutz are rujeola. De vineri pana luni noaptea cand i-au aparut primele pete sunt 3 zile; asta inseamna ca Danutz era contagios cand s-a intalnit cu Rares. Ufff, sper sa nu faca nimic...
Danutz are vaccinul facut dar totusi a facut boala. Pe Rares trebuia sa-l vaccineze vineri (de ziua lui am fost la controlul de 1 an) dar am amanat cu 3 saptamani din cauza plamanilor care nu erau perfect curati.
Deja mi-am facut socoteala: de vineri pana vineri sunt 7 zile; plus inca 3 ca sa fie 10 cat e perioada de incubatie medie...duminica, luni trebuie sa fiu cu ochii pe el...mi-a pierit tot cheful de party...
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
caramella spune:
LA MULTI ANI!
MARTIJN
sa cresti mare,frumos ,cuminte ,destept si norocos!
Ieri nu am mai reusit sa intru,am fost la cumparaturi si am venit tarziu.Alicia a ramas cu soacra acasa.S-a invatat si cu ea si ii place.
Azi noapte la 2 ne-a facut shou,urla ca din gura de sarpe,nu a mai vrut sa doarma.A luat-o soacra la ea in camera si a dormit la ea in pat pana dimineata.Acum doarme ,a doua tura ,vad ca iar s-a intors la 2 ture de somn.
Maine ne apucam de copt la prajituri,eu cu socrela si sambata fac eu pasca.Fac sa manance si puiu tort de zahar ars cu frisca naturala si pasca care e cu branza dulce si smantana numai buna.
Am vizionat pozici cu copilasi frumosi.
DORA o printesa in rochita roz dulce dulce.
MATEI simpatic foc si pasionat de flori ca si Alicia mea.
CEZARICA mare si frumos.
DARIA o carliontata scumpa si harnicuta.
MAMACITA multumim pentru felicitari.In casa merge binisor ,inca e nesigura ,e comica vine cu manutele sus si gurita cascata direct la noi si ne imbratiseaza.Noi o laudam,aplaudam si ea e incantata.Sau vine cu jucarii in manute sa ni le dea.
ADSEANA sanatate Alexandrei,sa dea roade tratamentul homeopat.Noi sincer suntem multumiti de tratamentul homeopat impotriva lambliilor pe care il dam,mananca bine si a luat in greutate.Sper sa fie si in cazul vostru la fel.Calcarea am luat si noi un timp,este un calciu care se asimileaza foarte bine.
ANDIRA sa ai o fetita sanatoasa si sa fie bine!![]()
GABRIANAH multa sanatate lui Gabriel!
Carmen si Alicia
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
oanamaria_luiza spune:
cum chef de munca nu mai am, stau calare pe net...am dat un search despre rujeola sa stiu cat mai precis la ce sa ma astept.
Am vizionat si pozele motatei Alicia care invata sa faca lego de la tati
. Mai dar ce tort ochios ati avut
Caramella draga eu sunt in cautare de idei de rulade si am ochit-o si pe a ta (poza 096). Imi dai si mie reteta, te rog!!! Sper sa nu fim "dalmatieni" (vorba Roxanei) tocmai duminica cand planuim party.
Adseana, in Belgia homeopatia este aplicata de multe persoane. Eu personal ma gandesc sa merg cu Rares la un homeopat sa tratam problema somnului. Deocamdata il mai astept caci pana acum l-a tot chinuit tusea, varicela, dintii...toate motive care pot sa-i tulbure somnul.
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
ligia13 spune:
Uff, a inceput nebunia de Paste, si eu sunt in urma cu pregatirile, in oras si la magazine e prapad, nu's cum voi face fatza.
Cumparaturile pt ziua lu` Radu nu le-am facut , ma rog ma descurc eu!
Recompensa sper ca va veni cand in 27 plecam in concediu. Doamne ajuta sa fie totul ok.
Vaccinul trebuia sa-l facem exact pe 27, dar a zis doc ca putem sa-l amanam o luna! Voi ce ziceti? E grav daca amanam o luna vaccinul? Ce vaccin se face acum la 1 an? acelasi ca la 6 luni?
Azi am reusit sa-l impartasesc pe Radu!
Tot azi a reuzit sa cada la bunica, l-a tinut bunica, dar tot a cazut, a sters un pic gresia cu fruntea si si-a luat pielea de pe frunte un pic. OfOf. Socreala cica a plins de ciuda, mai ales ca a cazut cu ea de mana.
Lasa ca trece pana se insoara, ce sa mai fac?!![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
adseana spune:
Pisicuta, Oanamaria, Gabrianah, Caramella mersi!
Oanamaria offff...tzinem pumnii ca Rares sa nu faca nimic!
Gabrianah mersi mult de PM.Iti raspund si eu, un pic mai tarziu.Multa sanatate si voua!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
adseana spune:
Ligia pupam fruntea lui Raducu sa treaca buba repede-repede.
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
ligia13 spune:
mai incerc sa scriu un pic pana tati pregateste baitza
oanamaria_luiza, tinem pumnii sa scapati de rujeola, mai ales daca zici ca nici plamanii nu sunt 100% refacuti. OfOf, ce ghinion sa se joace cu un copil contagios!
pisicutza, vazut Matei dragalas. 
adseana, multa bafta cu homeopatia. Sa sti ca faptul ca Radu exista pe lume se datoreaza si homeopatiei. Unui doc de la Iasi ii datorez multe. Din pacate in Bv nu avem un homeopat bun!
cameron, bine ai mai revenit! Ne bucuram ca inca sunteti bine. Wow, tu inca mai alaptezi?
Eu am intarcat la 7,5 luni, ca alaptat si serviciu mergeau cam greu impreuna. Toata admiratia mea!
gegea, vazut dragalasha creatza. Are o fetisoara de o fetitza tare cuminte!
ionela, nu's de ce eu nu am reusit sa vad pozele. Mai incerc!
gabrianah , of of, iarasi otita?! Sanatate multa! Si lasa ca va merge in curand , nu te ingrijora!
adriana, am zis oare ca l-am admirat pe Cezar? ca nu mai retin!
. Oricum, daca am zis , repet, e un dragalas!
fug la baitza, ca baietii striga dupa mine!
Revin, sper!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
adrianafedorca spune:
salutare la toata lumea
multumimmmm la toata lumea toti copilasi nostri de martie -aprilie 2005 sunt frumosi , cei mai frumosi , le doresc la toti multa sanatate ,muuuultaaaaa
azi m-am vazut cu anca am fost prin mall pt ca afara e tare urat , vant, ploaie, frig...
am facut si cateva poze o sa incerc sa le pun acum intr-un album , sunt asa de obosita, ne-am plimbat am vorbit, copiii s-au distrat , dar la un moment dat s-au plictisit si au inceput sa tzipe...i-am potolit repede cu niste reviste ...o s avedeti in poze ce au putut sa faca la restaurant ...din 3 reviste![]()

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adseana spune:
Adrianam-am uitat acum la pozele pe care le-ai pus cu Bia si Cezar.Ce scumpi sunt ei asa impreuna!
Daca mai vorbesti cu Anca zilele acestea sa ii spui ca imi este dor de ea...nu ii am nr. de telefon, pentru ca imi apare "private" in telefon ,la apelul de ultima data
.Oricum le pupam cu drag, si pe voi, bineinteles!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)