Bebelusi de martie-aprilie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Adriana am vazut pozele cu Cezar inca de cand le-ai pus, dar am uitat sa iti spun.Ai un fecior frumoooooooos, maaaaaareeeee, si scump!Sa-ti traiasca!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

UN PASTE FERICIT TUTUROR!
Sa incercati sa va bucurati cat puteti de aceasta sfanta sarbatoare, alaturi de familiile voastre.

Va pupam pe toti! NU LASATI GRIJILE REFERITOARE LA CURATENIE SI MANCARE SA VA STRICE BUCURIA SARBATORII!

Cu drag, si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

gabrianah multa,multa sanatate lui Gabriel. Sa treaca repede si fara dureri prea mari otita!
andira eu sunt un caz nu tocmai incantata de cezariana. M-am ridicat din pat la 1/2 zi dupa operatie,ajutata bineinteles. Am simtit,vorba Adrianei,ca trebe sa-mi recuperez matele de pe jos. Foamea m-a treminat si pe mine in spital,mai ales ca nu am mancat cu 24 ore inainte de intreventie. M-am recuperat destul de greu. Si acum operatia mea e vinetie si mare(cam12-15 cm). Cu toate astea...a fost alegerea mea(bb avea dubla circulara si mi-a mai fost si frica de nastere) ,iar rezultatul merita orice! Va pupam,stai numai linistita,odihneste-te si o sa fie bine. Cu,sau fara ceariana...important e ca Andreea sa vina pe lume sanatoasa!!
zuzualbinuta draga , stai putin de te hodine,macar pana apare Missy. Ca apoi nu vei mai avea vreme. Tine-o la caldurica,ca va avea tot timpul inainte,dupa nastere,sa exploreze lumea

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gegea, frumoasa fetitza ai!! La bunatatile de acolo eu nu ma uit ca salivez degeaba

ionela, super petrecerea, printesa o frumusica!

pisicuta, l-am admirat pe flacaul tau cel frumos la iarba verde. Deja stie sa culeaga floricele?! Foarte bine, la cate fetitza frumoase avem aici, va fi mare concurenta

daria, thx

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gabrianah,multa sanatate lui Gabriel!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Buna fetelor,
sunt in pauza de masa...am tras repede un ochi peste ce ati mai scris.

Rares va multumeste frumos pentru felicitarile si urarile voastre.[flo]

Noi vom sarbatori duminica cu invitati si tort. De ziua lui, vineri, ne-a vizitat prietenul lui, Danutz (un baietel mai mare cu 1.5 luni)...si s-au jucat nevoie mare.

Adseana, vroiam sa te felicit pentru decizia de a renunta la perfuzii si analiza respectiva. Si nu in ultimul rand pentru curajul de a merge la un homeopat. Eu chiar sunt curioasa, ce va dat, cum a decurs consultatia? M-am uitat si la pozele Alexandrei, arata superb. Este un copil fericit. Desigur, problema ei e complexa, tu stii cel mai bine prin cate treceti. M-am tot intrebat ce-as face in locul tau...cred ca i-as mai da Alexandrei o sansa sa se recupereze singura. Si cred ca as trage linie si m-as increde si in instictul de mama.

Gegea , eu ti-am mai spus ca venim in petit la voi. Ei bine, nu pot decat sa repet, eu m-am indragostit de bosumflica, sper ca si lui fi-miu sa-i placa tot atat de mult buclele Dariei.

Pisicuta ati primit rezultatele analizelorlui Matei? tare bucuros mai e el in iarba...

Gabrianah sanatate multa lui Gabriel!
Carmenduta sanatate multa lui Rares!

De mult tare vroiam sa-i spun Ceniei ca l-am admirat pe David fugind dupa porumbei in Piata Unirii.

Zuzu, Andira, pupam burticutele; aveti grija de voi si de comori.

Timpul asta bata-l vina nu ma lasa deloc, trebuie sa fug la treaba...sper sa mai revin

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Gegea, mi-am amintit, tare incantata am fost de aperitivile din prima poza: rulada si chestia de carne. Da-mi si mie retetele, te rog.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Mi-am luat o pauza de inseninare! Sa vad ce mai faceti, ce mai fac puiutii..cum au mai crescut si ce nazdravanii mai fac!
catalin a invatat sa se dea jos din pat singut.. fuge toata ziua.. darama tot, se ascunde in sifonier..face numai nebunii. Aseara la 10 seara eram in parc!!
As vrea sa il trec pe lapte Brenac (acum ii dau Junior de la nestle).. nu stiu daca il va tolera.
Cateodata.. i se inroseste pleoapa si se umfla putin,.dar pana a zoua zi ii trece. Dupa cateva zile revine (s-a intamplat pe parcursul ultimei luni). Nu stiu de la ce ar putea fi..
Voi ati intarcat bebicii?? Al meu e ditamai galiganul..face un an si 2 luni,..cred ca are peste 14 kg.. si tot nu il pot dezvata. Suge..mai mult de joaca..ca lapte nu prea cred ca mai e cine stie ce... Sper sa gasesc o cale..sa il fac sa renunte!
Va spun La multi ani pentru cei ce isi vor sarbatorii zilele de nastere sau adaugarea inca unei lunisoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oanamaria mersi!Curaj zici?Disperare as zice eu mai degraba...dupa ce am vazut-o cum s-a chinuit cu cele 5 perfuzii pe care le-a primit, cum tremura si plangea deja in fata oricarei persoane straine, fie ca era sua nu in celebrul "halat alb",cum se agata in gatul meu cand trebuia sa o consulte sau sa ii faca ceva analize, am zis:gata!nu imi mai chinui copilul!Si uite asa ne-am dus la homeopt.Dr. respectiv este fiul unei foste colege de serviciu de-a mamei, deci ai mei il stiu de ceva vreme.Cum a decurs consultatia?Alexandra a dormit..dr. ne-a pus o serie de intrebari despre problemele ei, s-a uitat peste rezultatele analizelor, apoi ne-a intrebat despre ea, comportamentul ei, obiceiuri, pozitia in somn...si chestii din astea.Ne-a prescris apoi Calcarea Carbonica,pe care trebuie sa o luam 5 zile, apoi facem o mica pauza, pentru ca saptamana viitoare mergem la vaccinul de 1 an.Dupa 1 mai, continuam cu Thuja, Psorinum, Medorrhinum...sa nu ma intrebi ce sunt, pentru ca nu stiu...sper doar sa avem ceva rezultate.Dr. mi-a zis ca acest tip de tratament dureaza mai mult (in timp), dar ca el imi garanteaza rezultate bune...vom vedea
si distractie placuta duminica!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Muitumim de aprecieri fetelor!
trebuie sa recunosc ca floricelele le culege pt el ca sa le poata linge si manaca in voie,daca mami si tati i-ar da voie!.ca el oricum e cam nemancat.a mancat acum 3h peste 250g pilaf cu piept de pui si o banana si acum cand m-a vazut ca ii pregatesc cerealele a tipa non stop,nici macar nu a astepta sa se raceasca....e disperat cu mancarea de cand ne-am intors de la spital,macar daca s-ar ingrasa saracutul.
nu am fost chiar la gradina zoologica,ci la una mai mica amenajata pe langa noi si ii plac tare mult animalele.ne si gandisem sa ii cumparam un iepuras sau un catelus,dar dupa ce am vazut cum a "brutalizat" un biet iepuras ne-am razgandit..
s-ar putea sa obtinem azi laptele,a plecat tati dupa el direct la importator,ca farmacia aia nu ni l-a adus nici azi,zici ca il aduc din congo.numai ca tati al nostru e mai aerian si a gresit autobuzul si nu stim daca ajunge in timp util,dar ii tinem pumnii ca maine plecam din bucuresti pentru cateva zile si avem nevoie de el neaparat.
Daria am sa iti trimit pe mail oferta pe care o am eu!da a incaput tare usor in geanta,la cat e de slabut..bine ca si geanta e tare mare
Gegea as vrea si eu cartea de bucate cu 300 pag.multumesc! selfguide1@yahoo.com
oana am primit intr-adevar rezultatul mult astepatei anaize si nu ne-a bucurat deloc...
adseana sanatate Alexandrei,sper sa fie bun tratamentul homeopat.
pupici la toti copii!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput