Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza gajicutze ...
Ete ca m-am trezit odata cu mami meu ...
Si mami... stai tu linistita ca ai cu ce sa ma ajuti...
Brilianto... gata vacantza, azi treci aici la treaba sa le cotonogesti pe fetele astea... tu nu vezi ce puturoase sunt
Rallu... bafta multa azi... si te asteptam cu vesti
Asa si acum un anunt:
CINE VREA SA FACA CURAT IN LOCUL MEUUUUUU???????

Dau un santal

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Vai ce naspa e afara

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! Inutil sa va spun ca ieri am spalat geamurile!Acum, se clatesc!
Trendule, curatenie la tine nu vin sa fac, pt ca nu mai prididesc cu a mea! Dar, pt varietate, putem schimba locatiile: vii tu la mine si merg eu la tine!!
Brilianto, sa-ti vaz stralucirea!!! Iar pantofii, mie imi plac!
Rallu, succes cu hartogaraia si cu operatia!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Neata fetelor! Inutil sa va spun ca ieri am spalat geamurile!Acum, se clatesc!
Trendule, curatenie la tine nu vin sa fac, pt ca nu mai prididesc cu a mea! Dar, pt varietate, putem schimba locatiile: vii tu la mine si merg eu la tine!!
Brilianto, sa-ti vaz stralucirea!!! Iar pantofii, mie imi plac!
Rallu, succes cu hartogaraia si cu operatia!

Diverse pentru nunta

Daca stai la bloc... vin ... si te las pe tine cu casoaia mea
Eu am lasat pt azi geamurile

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata la gagici! ce vreme naspaaaaa!
sunteti toate niste harnicute, nene!
KRELIA, mie personel imi plac pantofii!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

am pus si eu poze cu tiara, gablonturile si manusile la pozici in "chestii"! eh, ce ziceti? merge?

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Daca stai la bloc... vin ... si te las pe tine cu casoaia mea
Eu am lasat pt azi geamurile

Stau la bloc, asa ca ramai tu cu casoaia! Cat despre geamuri, am de sa-mi ajunga cat pentru o vilisoara! In fiecare camera sunt cate trei rame a cate 3 geamuri(inalte si late rau) deci facand un simplu calcul matematic, am de spalat in fiecare camera cate 6 geamuri fata-verso!!!Si am 4 camere!!! In mom in care, evident dupa nunta, mi-oi pune termopane o sa consider c-am atins absolutul in materie de spalat geamuri!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

[quote]Originally posted by emilyjeuly

am pus si eu poze cu tiara, gablonturile si manusile la pozici in "chestii"! eh, ce ziceti? merge?

Emily

Vleau si eu manusi din alea, vleau si eu! Eram hotarata sa nu-mi pun, ca eu nici iarna nu servesc, dar m-a trecut un gand nastrusnic: daca nu port iarna, macar vara ca sa se uite iubi de trei ori , cu atentie, sa fie sigur ca nu a gresit mireasa!
poti sa-mi spui si mie de unde le-ai luat si cu cat? multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza scumpelor!
speshal for Rallu - nu m-am reprofilat, iti dai seama ..ca nu mi-a trecut "pasarik" cu satin-ul...da'...ce, strica inca o pereche in dulap?

in rest...gata "vacanta", iar la munca..., maine, poimaimaine...si dupa paste...(cred) ... vacanta 5 zile...si de la 1 mai...iar munca munca...

pup la fete, Cumi, pliciu, cupilu', vecinica, sormea, cumatra ardeleanca, blonda, cuscrelu', vecina...si toate toate toate!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neataaaaaaaaaaaa

am ajuns si eu intarziat la birou, dar deh, a trebuit sa culeg sefi de pe la aeropoarte (sper sa n-aveti drum prin oras cu masina, pt ca iar au innebunit toti)

Sunule, sper sa ajung si eu cu ea la tuns sapt viitoare, opt ca e mini oaie latratoare, da si mie poze cu alexu tunsu....hihiiihh
plibat sigur dupa paste pt ca e inca in garaj cu nr de tzoll pe ea.

tredule nu mai plange ca intri si tu la program, nu te-am uitat. ti-ai luat lautari ai? turai atunci. bravos!!!!!

zdruli, pantofii....sunt draguti, si mie imi plac, dar nu pt nunta (PAREREA MEA) si nu cred ca o sa-i porti nici la cununie, dar mai vedem :)

aaaa....mai vroiam sa zic ceva....ah, rallu, tin si eu pumnii (am citit la Sun in mesaj)

pupici la toate fetele

Mergi la inceput