Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by dyadya

quote:
Originally posted by andreea_trend

Daca stai la bloc... vin ... si te las pe tine cu casoaia mea
Eu am lasat pt azi geamurile

Stau la bloc, asa ca ramai tu cu casoaia! Cat despre geamuri, am de sa-mi ajunga cat pentru o vilisoara! In fiecare camera sunt cate trei rame a cate 3 geamuri(inalte si late rau) deci facand un simplu calcul matematic, am de spalat in fiecare camera cate 6 geamuri fata-verso!!!Si am 4 camere!!! In mom in care, evident dupa nunta, mi-oi pune termopane o sa consider c-am atins absolutul in materie de spalat geamuri!!!

Diverse pentru nunta

Ai si tu la geamuri... sa te saturi...
Am terminat si eu doar geamurile din veranda, ufff.... si mai am si de la sufragerie... bucatarie... sa nu mai zic de dormitor
Deja am obosit!!!!!

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

[quote
Vleau si eu manusi din alea, vleau si eu! Eram hotarata sa nu-mi pun, ca eu nici iarna nu servesc, dar m-a trecut un gand nastrusnic: daca nu port iarna, macar vara ca sa se uite iubi de trei ori , cu atentie, sa fie sigur ca nu a gresit mireasa!
poti sa-mi spui si mie de unde le-ai luat si cu cat? multumesc!
[/quote]
le-am luat de la picasso de pe pache! dar am inteles ca se gasesc mai la toate magazinele cu accesorii si rochii de mireasa!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]Neatza scumpelor!
speshal for Rallu - nu m-am reprofilat, iti dai seama ..ca nu mi-a trecut "pasarik" cu satin-ul...da'...ce, strica inca o pereche in dulap?

Neatzaaa!!! Ia sa va vad azi puturoaselor
Kreliutz, nu strica mama! Eu am 3!!! . A propos: cine vrea pantofi de mereasa poa sa vina la fata la taraba ca am 2 perechi in plus
Si ... mare veste mareeeee: mi-am gasit zdranganele!!!!! Am fugit ieri de la serv pana la Tria Alfa si le-am gasit ... Sigur ca nu sunt asa cum visam ... normal , dar macar astea sunt dom'le! Numai ca nu le-am luat deocamdata pt ca am lasat comanda sa-mi faca alt colier putzin mai largutz ca ala de l-am probat imi venea prea in gat si ma sufoca, iar cerceii erau cu tortitze si am vrut cu shurub ca toartele alea stateau cracite dupa ureche si nu-mi placea cum imi statea. Si am si bratzara, ete ashe!
PS: ieri am dat invitatziile la toti colegii si au fost foarte incantati de ele ca sunt frumushele ... sunt asa de mandra de ele ...

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend
Asa si acum un anunt:
CINE VREA SA FACA CURAT IN LOCUL MEUUUUUU???????

Dau un santal

Sincera sa fiu eu nu m-as baga ca ieri desi eram super obosita de la servici ca am avut o gramada de lucru, m-am apucat de treaba acasa ca oricum nu mai aveam cand sa fac pt ca plec de vineri la ai mei sa facem pastele impreuna. Si cand in sfarsit am terminat cu toate eram franta ma duc ca ma uit si eu la tv si in nici 2 min. dormeam bustean

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Baiii, ce-i linistea asta pe aici?! hai ca eu cu trendu inteleg, suntem consemnate la shmotru, dar voi ce scuza aveti?! v-a gasit munca la servici acu' in prag de sarbatori?!Or trageti tare poate pica o prima cu un iepuras in bot?
Ca n-apucai sa spun, emilyjeuly, imi plac toate chestiile pe care le-am vazut la tine-n poze!Sa le porti fericita!Si, Divine, ma bucur ca in sfarsit ti-ai gasit ce voiai, asteptam si poze!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Deeeeeeeciiiiii...ma doare maseaua in continuare!! Bine ca am amanta care ma iubeste. ..am luat niste ospamox la 12 ore, asta mi-a dat la farmacie. Oricum la doftor tot tre sa merg ca nu se mai poate trebuie sa imi fac un implant si sa termin cu povestea asta. La cabinetul tau ai idee cat este un implant sun frumos?
Trendul bine ca nu esti suparata pe mine, ca eu am fost cam morocanoasa cand ai venit din cauza de trezit cu noaptea in cap, durere de cap si de masea
Pepe cum spuneam, cautam pe doua fronturi pana gasim the best
Cuscrel ...trenuu pe unde umbla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Io-s capiata fratilor....au sarit toti pe mine...ca vorba aia..lipsi doo zile...da'..le-o fac si eu, nah ..la 3 am zis pa si ma duc sa ma fac frumoasa ...aahh..aprdon, sa retusez oboaseala de peste zi!
Hai, v-am pupi pa..ne auzim mai incolo..sau...tumorou

cuscrel, trenu' e ok...tre sa ma vaz cu ea zlele astea sa-mi dea un shampu'..da....parca vaz ca mi-l da pi dupi Paste

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ete si eu...repede intre 2 trenuri :)))))

Am terminat la cabinet, ma acreditai si mare fericire, mare.

Acu ma grabesc ca urmeaza partea a doua si am facut repede un dus dar n-am apucat sa ma si epilez un picut.
Aaaa...si m-au chemat iar la ordine de la Casa de Asigurari de sanatate...MAINE...
Sa ma vezi cand oi aparea bandajata si schiopatand de zor :))), de abia astept sa le vad figura.
V-am pupat ca ma asteapta nenea doctorul.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Rallu, felicitari pentru acreditare si suuces cu nenea doctorul:))

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Buna fetelor !
Imi poate spune cineva unde gasesc rochii de la Demetrios?
Adrese,numar de telefon?

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput