Aspirante optimiste - 196

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

hahahaha fetelor, hai sa va spun faza de faza!!!

am fost azi la dr. sa vad ce mai e cu faimosele chistulete si ce credeti ca ma pune sa fac dupa ecografie??? un test de urina, acolo la cabinet, ca cica se vede ceva, o mica pata neagra si e posibil sa fie sarcina va dati seama ca era sa lesin, aproape am cazut din picioare pt ca ma imbracam atunci cand mi-a spus, mai ales ca luna asta eu nu am prea multe sperante fiindca nu ne-am omorat cu
desigur ca testul pe care mi l-a facut (cica e fff sensibil) a iesit negativ

iar ref la microchisturi a zis sa-mi scot prostiile din cap (exact asa s-a exprimat) - a zis ca asa sunt facute ovarele mele (si la inca o multime de fete) si nu sunt deloc grave si nici nu-mi vor pune piedici la facut mici bubulei

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubuleana mai nu am ametit cind am citit ce-ai scris - mama si ce-i cu ,,patuta cea neagra,, - ca eu nu prea am inteles, da un test de singe ai facut - sau e deja sigur ca ,, negativul ,, e mai negativ ca niciodata

Adica eu vin de la ,, simptome..,, si ce gasesc aicinoutati

Iaca ce am inteles eu bine e cu ovarele - felicitari, da cit stres ai mincat tu cu lingura cea mare dupa diagnoza cu microchisturile

Iepumic imi pare bine ca totul a trecut cu bine, de altceva nici nu era vorba nu-i asa? Acum te simti bine - asta-i important da Doamne Doamne vin si eu cu astfel de rezultate, da asta voi vedea luna viitoare, sunt cam iresponsabila da am hotarit ca luna asta imi fac de cap, da cealalta merg la nenea doctor. Am inteles ca tare i-am ,,placut,, , da inca nu i-am pus eu diagnoza definitiva - mai merg putin la el - ca nu mai dau eu chiar asa multe intrebari pur si simplu stiu putin putin mai mult decit ar vrea el.

Auziti fetelor cica doctorilor nu le plac urmatoarele categorii de paciente:

1. cu studii superioare
2. cu doua studii superioare
3 studii medicale - asta-i cel mai strasnic

Da nu stie nea doctor ca nu-i vorba de studii aici, da forumul asta al nostru face cit septe studii medicale ,, cica de unde stiu eu de colposcop, ca el abia a fost adus si nici o pacienta nu cere aceasta procedura,, Hm nu stie el saracu ca pina a da de voi fetelor eu tot nu stiam cu ce se maninca colposcopul.

Iaca am si o ocazie frumoasa sa va multumesc ca sunteti, ca imi dati o mina de ajutor de cite or vin cu o intrebare, da de sustinere morala nici nu mai vorbesc - optimism cu caldarea, da si cite o
bataie buna cind trebuie - va multumesc

P.S. fetelor la mine o ,,fatat,, un ou - am un fel de sopirle decorative, si Fanta / un din trei fete/ a depus 12 oua, cite 2 oua la doua saptamini - si ura!!!!!! o iesit o sopirlita micuta micuta de 2 cm. Fratele meu asa si ma zadara - Fanta o reusit in trei luni sa depuna atitea oua da tu tot de atunci nica si nica, las ca-i arat eu lui

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Of fetelor da am scris asa de mult, scuze ca m-am insirat

Aliona

Mergi la inceput

Aliona: sa-ti traiasca soparlitele!!! si-ti doresc sa se ia si la tine, sa depui un ousor saptamanile viitoare hai ca primavara ies puishorii

la mine a inceput o scurgere usoara maronie... asta chiar e ciudat ca eu nu am niciodata scurgeri maronii inainte de CM ci dupa!!! Aliona si io ma gandesc intruna la punctuleteul pe care l-a vazut dr la ecograf, dar nu indraznesc sa-mi fac sperante, pt catestele de urina ies negative , dar daca maine nu vin rushii cei rosii si periculosi ma voi duce cu siguranta sa-mi fac testul de sange.. promit la fata!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetelor, cand se actualizeaza listuta aspirantelor va rog sa ma treceti si pe mine...poate poarta noroc...
Multumesc
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubule tocmai am citit pe nerasuflate despre
"punctuletul negru" de la ecograf.
Doamne cat de frumos ar fi sa fie !!!
iti tin pumnii si orice ar fii noi suntem aici sa te sutinem
iepumic ma bucur ca a trecut cu bine cauterizarea.
refacere rapida!
ti-am spus eu ca nici nu o sa stii ce s-a intamplat cand vei iesi pe usa cabinetului?
aliona o fii un semn cu soparlitele astea?sa-ti traiasca si sper ca facutul de puiuti sa fie contagios

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,uitati ce frumos a scris Tudo(http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73503):

"...Cele patru lumanari ardeau incetisor...
Ambianta era atat de placuta, incat le puteai auzi
vorbind.Prima a spus : ”Eu sunt pacea !
Oricum, nimeni nu ma mai poate pastra aprinsa .Cred ca
ma voi stinge."
Flacara s-a micsorat cu rapiditate si s-a stins in
intregime.A doua a spus :”Eu sunt credinta !
Dincolo de toate, eu nu mai sunt indispensabila , asa
ca nu mai are nici un sens sa mai stau aprinsa." Cand
a terminat de vorbit, o adiere blanda a stins-o.Cu
tristete cea de-a treia lumanare a spus la randul sau
:”Eu sunt iubirea ! Nu am forta sa mai stau aprinsa.
Oamenii ma dau de o parte si nu-mi inteleg importanta.
Ei uita chiar sa-i iubeasca pe cei care le sunt
aproape."Si fara sa mai astepte, s-a stins.
Deodata...Un copil intra in incapere si vazu trei
lumanari stinse.
”De ce nu ardeti ? Voi ar trebui sa fiti aprinse mereu
!" Spunand asta, copilul incepu sa planga.
Atunci, cea de-a patra lumanare a spus :”Nu va fie
frica, cata vreme eu inca mai ard, le putem reaprinde
pe celelalte...Eu sunt speranta !"
Cu ochi stralucitori, copilul lua lumanarea sperantei
si le aprinse pe celelalte.
FLACARA SPERANTEI SA ARDA MEREU IN VIATA TA!
…SI ASTFEL, FIECARE DINTRE NOI POATE MENTINE SPERANTA,
CREDINTA, PACEA SI IUBIREA!!!!"

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

mcrissa: mersi din suflet! maine voi afla "deznodamantul punctuletului" pt ca daca nu vin uratzii voi face testul de sange

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

zozela, foarte frumos citatul, multumim!

scumpele, va doresc si eu un pasti in care iepurasul sa isi plece urechile alea lungi mai bine la dorintele noastre si pana la anu' sa isi faca treaba asa cum se cuvine!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput