Aspirante optimiste - 196

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Iepumic - succes si sa nu-ti faci probleme eu am facut o cauterizare pe col in 2002 nu dureaza mult si nu e f. dureroasa - niste dureri ca la menstruatie Iar de 3 ani incoace toti ginecologii ce m-au vazut mi-au admirat colul si flora ce curatenie e acolo.

Asa incat stai linistita ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Fetelor, ce cautati pe pagina 3? Nu mai e chiar nici o aspiranta optimista la acest capitol?
Eu am intrat sa va urez tuturor PASTE FERICIT alaturi de cei dragi iar iepurasul sa aduca tuturor cele mai frumoase cadouri!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna ziua, sunt si eu o aspiranta la , va citesc demult dar inca nu am avut curajul sa va scriu.In martie 2005, am fost operata de sarcina extrauterina, iar din luna februarie a acestui an am inceput investigatiile: am facut tyoate analizele de sange, inclusiv alea pt toxoplasma, chalmydia, listeria etc, iar luni am facut HSG, si doctorita a spus ca sunt sanse. Acum cate numa DD stie...Oricum noi prestam ca sa avem un.Am zis sa incerc si cu tratamentul naturist, dar cred ca din luna iunie, noi o sa facem nunta si deja eu ma simt foarte slabita..Oricum tuturor aspirantelor le doresc cat mai curand un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Hmmmmmmmm!Am venit la cafea asa cum am promis aseara si... ce vad? cam slaba miscare fetelor!Oricum eu va urez de pe acum un PASTE FERICIT, cu multa sanatate si realizari ()!Nu stiu cand am sa mai pot intra sa va citesc pt. ca deja mi sau anuntat nise musafiri pt. paste din seara asta. Asa ca multi la fiecare si tot ce va doriti sa se realizeze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,sunt si eu o aspiranta optimista va rog daca puteti sa ma treceti pe listuta. sunt cam suparata cu vremea asta ma indeamna doar sa stau in casa si sa dorm...offf
mergeti undeva de Pasti? noi ne ducem la nasii nostrii dragi. stiti vreun test de ovulatie care se gaseste in farmacii dar mai bun?

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Paste fericit tuturor!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare. Tocmai m-am intors de la spital. Am facut cauterizarea, cu anestezie generala. A fost bine totul, anestezia a fost chiar placuta, m-am trezit ca dupa o betie si ma simt foarte bine, un pic ametita doar.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Vreau si eu pe listutaaaaaaaaaa..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

iepumic:ma bucur ca esti bine.vezi ca nu a fost chiar asa rau?acum trebuie sa-ti revii repejor sa fii apta ptfacut bebic,nu-i asa?
te pupic dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

voicu_bebi: vezi testele de ovulatie Dr. Sigur care se gasesc in farmacii 3 teste intr-o cutie

iepumic: bravooo! sa-ti fie de bine!

bubuleana

Mergi la inceput