Bebelusi de iulie-august 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Valy, al meu azi s-a innecat crancen cu salata. Am crezut ca se va asfixia. Si era o frunzulitza mica, dar i s-a oprit in gat. I-am bagat degetul in gura si l-am facut sa verse. M-am speriat. Si tu esti o mamica divortata? Daca da imi pare rau...imi pare rau ca nu ai nimerit un om de treaba.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Svety- nu sunt divortata pt ca nu ne-am cununat asa ca nu a mai tb sa trec printr-un proces de divort . Nu m-am grabit cu cununia pt ca am ramas repede gravida , nu ne cunosteam decit de 2 luni atunci deci nu suficient de bine si am ales sa vad intai ce om am linga mine . Am rams singura dupa mai multe magarii facute de respectivul cind David avea 2 luni. Nu vreau sa mai comentez acum ce si cum a facut dar sper ca lui David sa ii fie bine chiar daca are un singur parinte linga el. Am vorbit si cu preotul despre chestia asta si m-a sfatuit ca mai tirziu, cind voi fi in stare, sa gasesc un tatic bun pt David caci e baietel si va avea nevoie de sfaturile unui barbat . N-am cautat si nici nu caut insa poate ma lovesc intimplator de un barbat pe strada si el imi va fi sortitul mai stii !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Multumesc Diana, Valy, Simona

LA MULTI ANI PUIULUI MU DRAG SI SCUMP!

urez si eu Iuliei Anastasia si lui Andrei - Mario !!!La multi ani fericiti cu sanatate si tuturor celor nascuti in 15!

sunt franta... poate ma intalnesc mai tarziu cu Simona... desi tare nu ne nimerim!

Sarbatori fericite tuturor ce maine au Sfintele sarbatori de Paste!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Multumesc de urari, Ella!

Ai recuperat-o pe Iulia? Pupici fetelor!

Din pacate, eu nu mai pot sta la schimbul 3 (apropo, Irda, pe unde umbli ?), si eu sunt franta...maine am musafiri, desi nu avem sarbatoriti.

Noapte buna !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

"LA MULTI ANI!" tuturor florilor si bobocilor de flori.

"UN PASTE FERICIT!" tuturor celor care astazi sarbatoresc invierea Domnului. Fie ca aceasta sarbatoare sa va gaseasca sanatosi. Intreaga pace voua!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Diana, nu am recuperat-... inca! in prima seara a plans si ea si eu... si zicea mami ca-i spunea seara' nu stiu buni unde mi-a fost capul sa plec de acasa si sa o las pe Paula si pe mami!" cred ca pana joi va sta! ii e bine doarme mult si mananca bine! Paula o mangaie pe monitor!!!

Pupici si noapte buna sa te odihnesti caci maine vei avea o zi grea!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

La multi ani!!!tuturor ce au nume de flori !!!
in asteptarea Simonei...

Ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Andre_ea-

quote:
Simona, e posibil sa vomite de la antibiotic. Si Tudor mai varsa cate putin cat i-am dat antibiotic. Eu credeam ca il indop prea mult, dar dr. a zis ca e antibioticul ca e acid.
Eu abia la 38.0 imi fac griji. Cand are 37.9 nu ma sperii. Poate sa fi fost copilul mai agitat inainte sa-i iei temp. si de aceea sa fie mai mare. De ce nu-i faci niste analize, sa vezi daca indr-adevar e infectie?
Sanatate multa!

Pai problema este ca vomita dinainte! Si initial dr a zis ca e de la rosu in gat si sa ia antibiotic. Apoi nu a trecut febra si fundul e tot mai urat (nu e mai rosu dar bubele alea sunt din ce in ce mai urate si nu par sa se vindece!) Mi-a schimbat antibioticul. Azi deja m-am panicat rau uitandu-ma la fundulet si mi-a sch iar subs cu care ii dau si mi-a zis ca daca nici pana maine nu trece febra schimb iar antib si trecem la ciprofloxacin (deja tare.....) Sper sa fie bine! Vad ca zi nu a mai vomitat si desi nu a mancat f bine (130ml lapte+200g fructe+120g de supa+150 orez cu fructe+280lapte) abia seara am vazut sa manance mai bine, este tot in urma mult fata de ce papa el (300g la o masa!!!! Iar febra, azi dim avea 37.7 in cond in care el dim avea 36.4, apoi 38.1 dupa 3 ore de la calpol si dupa alte 2 ore de la nurofen avea 38.4. Acum seara avea 37.9 si abia acum dupa agitatie! Sper din suflet sa fi inceput sa-si faca efectul antibioticul sch ieri, sa nu ajungem la ciprofloxacin si sa fie si baiatul meu iar sanatos ca asta imi mai lipsea acum!!!!!Ca ma intrebai daca nu e agitat cand ii iau temp (sau ma rog, dupa ce s-a jucat mai mult) precizez ca i-am luat si noaptea in somn, dim cum se trezeste si in general dupa somn ca stiu ca e mai scazuta si degeaba!!!! Doamne ajuta!!!!!!!! Cu patul....nu pot decat sa sper ca nu va cadea! Il voi urmari si daca vad ca are sanse sa cada de-acum numai in trac va sta cand e treaz si nu sunt lg el!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Kasi - cred ca vine ca taziu raspunsul meu, sper ca nu ati mai avut probleme. Insa in problema cu crampele, la noi f repede avea efect debridat-ul, 2,5ml de 3 ori pe zi. Sau sa o pui intinsa pe spate si sa ii indoi piciorusele apasat pe burtica, si nu stiu daca te incumeti la asa ceva, dar cand Mario facea kk numai cu termometrul, doar daca il bagam putin incepea sa traga multe parturi mari si se calma imediat! Sper totusi sa va fi trecut! Pupici!

Corina- ma bucur ca Aris e mai bine, sper sa scapati repede si de mucisori!!!! La noi funduletul osu nu are cum sa fie de la antibiotic, ci mai degraba invers! Am inceput sa-i dau antibiotic dupa ce s-a facut rosu si am mers la dr care pe lg rosu in gat pe care-l are asuspectat si o infectie stomacala, confirmata acum si de punctisoare negre ca zatul de cafea in kk si vomitat si fund rau in cont! Sper sa scapam si noi si sa fim mai optimisti! Pupici multi! De tusit Mario nu prea tuseste ca sa zic ca de la aia e, nici macar cand vomita! La el e clar ca e de la stomac, ca imi vomita si dupa ce a term de papat! Si fara efort sau ceva, asa deodata!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Anda- imi pare rau ca aveti probl cu papatul, sper sa incepeti sa papti bine (de la peritol e psosibil si probabil) si sa va acomodat si cu programul care inteleg ca ar fi mult mai lejer si pt tine! Pupici, sanatate si pofta mare!!!!!

Monai- pupam mamica sa treaca supararea boroboatei si pupam si fetita agitata!!!! Si pt ca nuam retinut dar deduc ca voi serbatoriti Pastele azi, va urez Un Paste fericit, plin de sanatate si impliniri!!!! Si la fel si celorlalte mamici care sarbatoresc sapt aceasta!!!!!!

Oana- multumim mult pt urari! Sper Eva sa fie mult mai bine. Eu nu inteleg bine, tu cand spui roseola te referi la rujeola? Nu stiu cum ziceti voi acolo.... Oricum, sper sa nu fie ceva grav, mai bine rubeola ca de aiai scapati repede si fara tratament!!!!! Iar cu meniul Evei m-ai dat gata! Felicitrai! Si zici ca bea numai 650-700ml de formula pe zi???? Pai Mario si cand papa extraordinar de bine nu depasea 500ml pe zi (ma refer de cand am trecut la 3 mese solide si 2 lapte) Pupici multi si voua!!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput