Cum va luptati cu singuratatea?

Cum va luptati cu singuratatea? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Sunt printre noi oameni singuri? Cum reusiti sa va luptati cu singuratatea, cu linistea casei, cu lipsa cuiva caruia sa-i adresati o vorba?

...de ce intreb? Sunt in situatia asta de multa vreme. O buna bucata de timp am facut fata cu brio situatiei, acum insa, singuratatea ma copleseste si ma trezesc adesea vorbind singura in casa sau plangand. Ma paste depresia sau sunt deja in ea?

Ajutati-ma!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Am eu solutia!!!!

Iti muti sandalele la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...ma iei cu tot cu pisica? ...suntem la pachet!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

stai pe DC!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by nematics

stai pe DC!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

O, doamne, pai daca sta numa pe DC se timpeshte, naibii, aa, pardon, se deshteapta, c-o s-o ajute afluentza mare din ultimu timp de tantici intelijiente shi atotshtiutoare
Tzuni, incearca sa ieshi mai des la tot felu de kestii, teatru, film, du-te in cluburi, la petreceri, in fine, nu rata nici o ocazie de-a fi cu oameni, shi dupa un timp o sa-tzi treaca shi-o sa iubeshti singuratatea
Sper sa-tzi revii

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Te iau cu pisica,cu catel,cu purcel,cu tot ce vrei,nu conteaza!!!.crezi ca ma mai impiedic de detaliiCind sa vin sa te iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Tzuni,pai nu esti singura,esti cu pisicaSa stii ca-i mare lucru si este dovedit ca pisicile te ajuta sa-ti treca depresia.Iren are dreptate,iesi din casa,nu-ti vine nimeni sa-ti bata la usa ,deci iesi cat de mult poti,nu sta intre patru pereti,nu rata nici o ocazie sa cunosti oameni noi,nu se stie de unde sare iepurele...Offf,ce mi-as dori eu o clipa de singuratate...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ooooof, ce dragutzi sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Tzuni, crede-ma, de multe ori m-am simtit si eu singura, cu copii cu tot. Si atunci incep sa-mi sun 1-2 prietene, sa-mi fac program, sau daca ploua, etc, fac ceva prin casa sa fiu mai libera a doua zi sa-mi pot face program. Si uit ca din aceste programe ad-hoc ies cele mai frumoase amintiri:) Ideea e sa nu stai in casa, sa nu te uiti la tlefon sa astepti sa sune. Eventual inscrie-te pe cateva site-uri de matrimoniale, nu neaparat pt. casatorie sau sex, ci doar pt prietenie, eventual intalniri. Varianta asta e un pic riscanta, trebuie sa ai mare grija cu cine iesi, dar merita o incercare. (macar virtual)

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by yank

quote:
Originally posted by Tzuni

Te iau cu pisica,cu catel,cu purcel,cu tot ce vrei,nu conteaza!!!.crezi ca ma mai impiedic de detaliiCind sa vin sa te iau?

Life`s a bitch and then you die

yankie, la blonda d'acasa i-ai cerut voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

vezi, nimeni nu e multumit.

Eu, uneori as da orice sa fiu SINGURA, sa plece barbatu', fata, papagalu' si sa fiu doar EU cu MINE. Se mai intampla, rar, cate o delegatie, o vacanta, si crede-ma savurez fiecare moment. Nici televizor nu vreau, doar o carte buna si sa pot citi in liniste fara: "mami, unde-i aia, nevasta n-ai vazut ailalta", mancare, curatenie, cumparaturi, offfffff

Tzuni, bucura-te de timpul asta, va veni o zi cand vei zambi cand iti vei aminti si vei dori clipele astea.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput