Cum va luptati cu singuratatea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Draga Tzuni ce pot sa-ti spun eu? Ca ma simt atit de singura si asta cu toate ca am acasa un sot care ma iubeste.
Am momente cind as vrea sa plec undeva.... departe, caci chiar daca as fi la fel de singura macar nu as mai avea si grijile casniciei.

Incearca sa-ti umplii singuratea cu lucrurile care-ti plac, cu oameni de calitate, cu mici bucurii si maruntisuri care sa-ti ofere satisfactii.

Multa sanatate si putere.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by nematics

stai pe DC!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

O, doamne, pai daca sta numa pe DC se timpeshte, naibii, aa, pardon, se deshteapta, c-o s-o ajute afluentza mare din ultimu timp de tantici intelijiente shi atotshtiutoare
Tzuni, incearca sa ieshi mai des la tot felu de kestii, teatru, film, du-te in cluburi, la petreceri, in fine, nu rata nici o ocazie de-a fi cu oameni, shi dupa un timp o sa-tzi treaca shi-o sa iubeshti singuratatea
Sper sa-tzi revii

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Madame....mereu ai cate o vorba de duh...Hai ca mi-ai placut si sa sti ca de-oi ramane singura...am sa uzez de sfatul tau....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tzuni,
io`s singura cu Giulia, te asteptam cu drag si daca vii mergem in Felix

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Initial creeata de Tzuni

Sunt printre noi oameni singuri? Cum reusiti sa va luptati cu singuratatea, cu linistea casei, cu lipsa cuiva caruia sa-i adresati o vorba?

...de ce intreb? Sunt in situatia asta de multa vreme. O buna bucata de timp am facut fata cu brio situatiei, acum insa, singuratatea ma copleseste si ma trezesc adesea vorbind singura in casa sau plangand. Ma paste depresia sau sunt deja in ea?

Ajutati-ma!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Ca plingi nu e prea bine daca nu se intimpla des caci daca se intimpla des ar trebui sa schimbi ceva urgent. Dar ca vorbesti singura, draga mea, e ok!! sa vezi ce te apuca risul.Si ce ajuta!

Depinde ce fire ai. Esti sociabila? Vorbeste tot timpul cu toti pe care-i prinzi la telefon sau afara la piata sau la lucru.
Agata-te de cine poti si cei care se "scutura " de tine, ii pui pe lista neagra:).Mai incearca sa obosesti fizic!
Si mai am eu niste tratamente ciudate dar nu-mi vine sa le recomand, te face lumea iresponsabila:)( muta-te, schimba-ti munca,ridica-ti cumva adrenalina, ia-o de la capat cu ceva, nu conteaza ce).Asta prinde de MINUNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

eeei, omu' e fiinta sociala, asa ca cel mai bine e sa alungi singuratatea, nu sa-i faci fata; deci incearca sa-ti gasesti un partener, eu zic ca-i cel mai important lucrul asta; p-orma o sa vezi la un moment dat cum e singuratatea in 2.
noi ne-am luat pisica* :); da nu ne prea placea, asa ca l-am facut pe luca :))
*nu vreau sa sune sadic, dar a avut bunul simt sa se lanseze de pe balcon** cand am ramas eu insarcinata*** ...
**stam la etajul 9 ...
***si-am jelit-o vreo 2 saptamani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Tzuni,

Mie mi se pare ca singuratatea are avantajele ei - printre altele, ai mai mult timp pentru tine, poti sa iti faci exact programul pe care il vrei, nu deranjeaza pe nimeni, poti sa iti creezi acasa mediul care iti place adaptat 100% gusturilor tale... samd.

Eu am locuit 3 ani relativ singura si a fost o perioada de care imi amintesc cu placere. Veneam cind vroiam, plecam cind vroiam, aveam toata linistea din lume, nu ma chestiona nimeni de ce n-am mincat, de ce n-am dormit, de ce ma imbrac asa si nu altfel.... n-aveam surprize neplacute gen "a disparut forfecutza" sau "cine a stricat mashina de spalat"

Incearca sa vezi o clipa lucrurile prin prisma unei mici farime de egoism.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va multumesc mult tuturor.
Ar fi ideal sa existe un echilibru intre momentele de singuratate si cele in compania cuiva. De regula, ma simt bine eu cu mine insami: citesc, ma uit la Tv, scriu, muncesc etc. Dar sunt momente cand constientizez ca fac asta fara sa schimb ore in sir o vorba cu cineva, fara sa pot bucura, certa, enerva, multumi pe cineva.
Nu e singuratatea data de lipsa unui partener, ci singuratatea omului care intre patru pereti nu are pe nimeni. Draga mea Pisica, uneori sunt convinsa ca ma crede nebuna: ii cant, dansez in fata ei, ii spun poezii, vorbesc cu ea...

Am prietene dragi care sunt langa mine, dar n-as vrea nici o clipa sa simt sau sa simta ca ma folosesc de ele pt a iesi din starea mea.

She, sa stii ca deja am demarat un tratament ciudat: fac demersurile sa-mi vand casa si sa-mi cumpar alta noua, mai mare, mai frumoasa. Un nou inceput!

Iren, esti o scumpa. Multumesc ca mi-ai raspuns. Apropo, ti-ai gasit sa muncesti ceea ce vrei?

Roxana

mamagiuliei, ar fi atre frumos sa fim la Felix! Si la 1 Mai!

ina78, april, gabibarta,yank, nematics, mate, va multumesc si voua!

bruxinha, stai linistita, pisicii mele ii plac blondele!

Va multumesc inca o data tuturor.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Tzuni, nu mi-am gasit, da nu ma mai stresez, ca nu voi putea lucra oricum multzi ani d-aci incolo, au ajtia un sistem de gradi/shcoala, de-mi vine sa-i mitraliez

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Am prietene dragi care sunt langa mine, dar n-as vrea nici o clipa sa simt sau sa simta ca ma folosesc de ele pt a iesi din starea mea.

Prietenia se consolideaza din momente de genul asta,cind ceri ajutorul.Faptul ca ai putea vreodata simtii ca te folosesti de ele pt ca le ceri mina intr-un impas, as spune ca nu le simti aproape.Poate daca o vei face, vei ramine placut surprinsa de sentimentul caldurii unui prieten.De multe ori e nevoie numai de momentul acesta si iti revi.Intentia.

Mergi la inceput