Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia mersi pt reteta
Tonnia hai ca iti urez eu noapte buna
Codruta este scumpica foc cum merge

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marinela ia ma bag si eu in seama cu calendarul ortodox. In al meu scrie asa la 29.08 "Taierea Capului Sf. Prooroc Ioan Botezatorul; Cuv. Teodora", deci ambele ati avut dreptate . Din calendarul meu rezulta ca sunteti ambele ortodoxe.

Tonnia si eu pun ardei in supa, ba chiar il dezpielitez si il bag la blender. Mie imi place asa ca tre sa-i placa si lui ca doar tot eu voi gati . Si frunze de patrunjel pun (cand am proaspat , ca de obicei se vestejeste in frigi ca eu nu ma dau in vant dupa el).

Moamaaa fratele meu ce listoaie au fetele de la iulie august . No comment!

Eu la Jadi pariez un 307, varianta berlina (care mi se pare de altfel dementiala).

Ioana daca ti-ai convins sotul sa mergeti la Europa, mergeti linistiti (ca stiu eu ce greu merge convinsul asta). Dupa Pasti se vor linisti apele si pe la mine (sper) si mai vb noi.

Codruta e mortala Petra cum face ea 2-2 .

Si am mai vrut sa "spun" ceva dar nu mai stiu ce ... asa ca va urez noapte linistita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carmen - poti pune marar/patrunjel in mancare.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mi-am amintit. Am uitat sa-mi laud plodul . Azi i-am luat pampersi din gama let's go . Toate bune si frumoase pana a trebuit sa-i dau jos unul cu kk . Dar acum sa-l laud putin. ia utati ce baiat harnic are mama . V-am zis eu ca se ridica in picioare apucandu-se de orice ii iese in cale...

Acum chiar ma duc la dodo, vb nanadanei.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Irina, mortal Vladutzul!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai fetelor de citit va citesc da de scris nu prea am chef zilele astea ... ma simt cam rau, toata saptamana mi-a fost nasol si in plus bb face kk des si molcut, nu mananca asa ca am o stare....

Norina la dr aia care mi-ai zis mie ai mers? sa imi mai dai odata adresa ca trebuie sa fak si eu un drum, pt mine si pt bb.

Codruta mai da Petra e "avansata" , Vladut in afara de faptul ca se intoarce si vrea sa se ridice in 4 labe, de fapt in picioare si nas altceva pauza, iar de vorbit suntem la faza de eiiiiiii ga si cam atat, ptiu ce copil puturos am.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana, Irina - v-am admirat puiutii. Si Miruna si Vladut sunt frumosi, destepti si "devreme acasa" , manca-i-ar mama de bebelusi.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, si noi folosim chilotei, am luat si let's go de la pampers si de la Libero. Aia de la libero au desene mai frumoase, plus o banda adeziva sa lipesti pampersul plin, sa nu "curga". E f usor sa dai jos chiloteii, pur si simplu ii rupi pe ambele laterale (au asa o chestie iesita in afara, te prinzi tu). Nu trebuie sa-i dai jos tot cum i-ai pus. Ah, si sotul meu a vrut sa vada cit de harnic e vladut; si a zis ca sa se ia de mina cu miruna si sa mearga prin casa ca betivii. Asa ca va asteptam la noi sa ridem impreuna de copiii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Codruta, in sfarsit m-am lamurit si eu ce-i cu 2-2-ul ala. Dragalasa foc viitoarea skioare!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

5 minute sa schimb capitolul!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput