Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Inca unul:
bravo pentru Europa (din Colentina) Super preturi.
Azi, intr-una din ultimele zile libere acasa, am fost la Mini Prix Otopeni (aviz Norina). I-am luat iar fetii haine cu toate ca plecasem cu tinta: sa imi iau pantaloni pentru birou (care sa nu crape pe mine). Mi-am luat doo pereki, crapa ce crapa, dar sunt cu lycra si zic ca poate mai slabesc
Hainele ei sunt frumusele, dar nu f ieftine. niste raiati roz fara un nasture mi i-au dat la oferta ca erau cu defect- 9 lei. F frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Irina,

Noapte buna, fetelor!

Aaa, Nanadana, eu am facut dupa reteta lui Gabi: am fiert niste orez cu 50 gr carne de pasare(din care am pasat doar 30), asta cu carnea nu mi-a zis-o Gabi, cred ca mai ortodox e separat, o ceapa si un morcov. Am pus la blender, in afara de ceapa, l-am facut zemos. Eu am pus si un varf de sare.

Cge, baga si tu reteta ta de pilaf!

O vecina, mi-a spus sa pun si ardei gras, n-am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bine mai Kid, te duci la munca si eu tot nemutata in turda sunt
La Jadi as paria pe un 307

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, E bun cu ardei. Mie imi place! Nu cred ca are ce rau sa-i faca lui Dinu, am vazut ca fetele pun ardei in supa.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara! Am pus la mine in video sa vedeti cum face Petra 2-2 . Face mai "citetz", dar acum nu a avut rabdare sa faca pana la capat.
Sunt rapida ca de azi e monopol la calculator (si nu de mine instaurat )!!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxandra, io am tot plans dupa tine, ai vazut...acu' ce sa fac, tre sa merg la munca ca deh, famelie mare, renumeratie dupa buget.
Dar sambata ne vedem, daca te muti mai repede si nu pleaca copiii cu gasca la munte in weekend

Mergi la inceput

Acuma se uplodeaza filmuletul.
Pun si eu ardei. Iar patrunje frunze le mai pun in piureul de cartofi (ca au vitamina C muuuulta)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

Mergi la inceput

Codruta, dar si la pilaf pui patrunjel?

Mergi la inceput

Noapte buna!

Bine, bine...Godzila....lasa, lasa...

Mergi la inceput

Tonnia, eu pilaf nu-i dau. Dar dr. mi-a zis ca pot pune patrunjel si in legume si in piure. Deci nu cred ca ii poate face rau sau sa schimea gustul la pilaf.

&

Mergi la inceput