Simptome de sarcina! - 13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

felicia, suceveanco, curaj! e o saptamana in care se intampla minuni! eu cred ca sunt sanse mari sa aveti cele mai frumoase sarbatori anul asta!!!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,va salut pe toate,si va doresc numai bine;simptomele mele sunt mai mut abesente luna aceasta,mai putin sanii car ma dor destul de tare iar sunt fff sensibili si grei

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23 spune:

Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Imi vine sa strig cat pot de tare.
Am facut un test barza si au aparut : 1 linie bine vizibila
1 linie slaba, dar e
Nu iai niciun fel de medicament si sunt abia in a 34 zi, (la un CM de 35 zile luna trecuta). Nici nu stiu dc sa ma bucur sau nu. De fapt ma bucur.
De durut nu prea ma dor, dar niste butoni de toata frumusetea. Am zis sa mai asteptam 4-5 zile sa mai facem inca o data testul.

O intrebare: Excluzand testul Barza cum pot afla cel mai sigur dc e BB sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

draga diana nu vreau sa te dezamagesc , dar am patit-o si eu cu barza si cateva zile am fost in al noualea cer, iar cand au venit rushii am zis ca innebunesc. Mai incearca si un alt test ,dar cea mai sigura este analiza la sange.

Oricum sa dea Dumnezeu sa fie bebe si sa fugi repede la si sa tragi piciorul sa ne iei dupa tine.
Pupici

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna Diana,
Sa dea Domnu sa fie bb! Clear Blue e un test bun dar la cat e de scump mai pui ceva in plus si faci analiza de sange.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23 spune:

Dar cum se numeste aceasta analiza, ca eu am sunat la un Laborator si au zis ca nu au analize de sange pt depistarea sarcinii?
Multumesc de incurajarii si sper sa traiti cu toate aceste momente sunt unice. VA pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

eu zic sa mai repeti odata peste 2 zile si daca iar apare, esti sigur. mai ales ca si simtome exista, la CM regulat, nu?
sa aduci vesti bune in continuare.
IULIA "se intimpla si chestii minunate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Testul de sange se numeste beta hcg si e cel mai sigur, depisteaza chiar si extrauterina.

In ceea ce priveste simptomele eu le am in fiecare luna inainte de CM , probabil ca autosugestia e de vina.

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

salutare,fetele!am intrat sa va salut si sa raportez:ziua 31,nici un simptom de cm.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetele va astept la mamici, iar intre timp sunt alaturi de voi cu tot sufletul!
carla20057+

Mergi la inceput