Neata!
Fetelor, nu este bb, rezultatul la beta hcg=ZERO.Am fost dezamagita si trista, dar la mine este abia prima luna de incercari si nu are rost sa-mi fac probleme. Sunt fete care incearca de ani si tot nu si-au pierdut speranta, nu ar fi ok din partea mea sa dramatizez.
la toate fetele
Salutare fetelor, la noi inca nici un semn de la urati. daca nu si nu ma duc la Romar pt analiza. Ruxmax merci pt info.
si Alexia Ioana (24 mai 2005)
Flori 76, cum e cu CM -ul tau?
Ai ceva vesti? sau nu ai facut inca testul? Te astept "dincolo" si pe tine si pe toate fetele.
SUCCES!!!
Ruxmax
Ruxmax.N-a venit CM,dar nici test nu am facut.Intre timp au aparut si durerile sani si s-au si intarit.Is in ziua 38,dar cum eu am ciclu neregulat....Tare mi-as dori sa vin si eu la mamici,dar mi-e si frica sa sper prea mult...
Sarcina usoara in continuare si pupic pe burtik
Flori
Noi
am sunat la Romar si m-au dezamagit profund. au zis ca rezultatul mi-l dau peste o saptamana!!! asa ca ma duc maine de dim la medsana si am rezultatul maine seara.
si Alexia Ioana (24 mai 2005)
Nu inteleg de ce te-au aminat atit cei de la Romar, eu am facut la ei testul si in aceeasi zi am avut rezultatul...
ruxmax
Teodora, eu zic ca esti! Faci un test?
Monu, Flori76, tin pumnii!
Carmencyta, si eu sunt cam in aceeasi situatie: nici un semn, sanii au fost umflati si durerosi, dar nu mai sunt.... doar temp imi mai da ceva sperante, ca e constanta, 37,3.... Mie ar trebui sa-mi vina CM maine sau poimaine! Iti tin si tie pumnii!
Poze1Poze2
FELICIA:ne luam de manuta,da?
nu am curaj sa fac un test,asa ca mai astept.
bafta multa!sa fie bebe.