Mamici casnice (31)
Raspunsuri - Pagina 14
zina23 spune:
Corina....asteptam vesti!!!! Hai CORINA!!!
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
Georgy & Roberto-Akira
mihaela amalia spune:
Zina noi suntem alaturi una de alta si la bine si la rau ...moamaaaa cum suna parca am fi insurate una cu alta
Fla daca ai acoperire (si cred ca este la Lacul Rosu , apropo vii fff aproape de mine ), da-mi un nr de tel si eventual iti trimit un mesaj ceva...Distractie placuta!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
alexa si mami spune:
adriana, te pup.ne bucuram ca andreiutu e bine. multa sanatate si de acum inainte!
CORINA
bey sunt frinta. mi-a adormit alexa in brate cind urcam pe scari acasa si nu are decit 14kg. m-a rupt. si mai am si muuuulte vase de spalat, si mi-a o leneeee de ma doare, vb flaviei.
alexa
ange spune:
Corina,nastere usoara!
La noi e liber pana marti.Deci nu o sa am program de trezit dimin.,de dus copii la scoala si la gradi,de facut pachetele
Zilele astea nu voi face nimic.De sapt. viitoare intru in program cu mancare,cumparaturi,curatenie de Paste.
De Florii nu fac nimic.Nu chef,nu prieteni.Nu sunt obisnuita.In Ro. ne adunam si o puneam de un gratar dar aici sunt putini prietenii care-si aduc aminte ca sunt "floare".E altfel.Si Pastele e altfel! Nu se simte atmosfera aia super placuta de la noi.
Duminica are Maia repetitia finala inaintea spectacol. de patinaj.Spectacolul va fi in ziua de Paste
alexa si mami,trimit pe mess.situl de unde am luat reteta.
Fl.,drum bun si distractie la max.!
Tinutzo,bun venit acasa si baga si la noi 2 randuri ca dam in fierbere aici
Sa aveti week. placut.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
ati vazut foto cu bebele Tinei?
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/detail?.dir=c69b&.dnm=7431.jpg&.src=ph
aia imbracat in tricoul ala "sooo cute" e bestiala.Chiar ca e "cute"
ange spune:
TINUTZO treci pe la noi si lasa-ne 2 randuri.
Te-am suparat cu ceva?
Nu am facut galerie suficienta?
mihaela amalia spune:
M-a pus sa imi bag ochii si la pozele cu burtici, si mi s-a facut asa un doooooorrr de ....
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
M-a pus sa imi bag ochii si la pozele cu burtici, si mi s-a facut asa un doooooorrr de ....www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
mihaela, stai sa treaca postul, si apuca-te de treaba.
alexa
mihaela amalia spune:
Eeee Alina, cam pe la anu' pe vremea asta vom presta...vreau sa mai creasca un pic Amalia...Da' pana atunci vom face pregatiri intense