Mamici casnice (31)
Raspunsuri - Pagina 13
Porumbel30 spune:
Buna dimineata tuturor !
Mami2mami , multumesc pt. retete, o sa incerc si eu cozonacul dar zi-mi si mie ce inseamna la voi "pachet mare " de drojdie ? Cate grame/kg are ? Eu o sa fac doar jumatate din cantitati, sa vedem ce-mi iese cu faina de aici ....Si vreau sa coc intr-un mod mai ....special, daca-mi iese, va zic !
Distractie placuta fetelor plimbarete, , spor la treaba harnicutelor , dar lasati-o mai moale cu ca exista riscul de ... Hai ca am pus azi atatea emoticoane cat n-am pus pana acum in toate postarile mele !
Bebe doarme asa ca profit de liniste si ma duc sa-mi continui treaba pana nu ...
Va pup pe toate si sa auzim de bine...
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
zina23 spune:
Buna
Multam de ceai o sa-i pun lamaie de la apa plata
Ma-ti omorat cu retetele...iar checul arata super... bine ca nu-s ca sigur se intampla ceva...naspa
Corina nastere usoare...vine fata... ai grija si asteptam vesti.
Fetele care plecati in week-end distractie placuta.
Fetele care sarbatoresc Pastele....Paste Fericit!!!
Florilor .... LA MULTI ANI!!
Am vazut poze cu David...Sa-ti traiasca Tina, sa fiti fericiti, satatosi si iubiti...E adorabil...
Noi avem nouatati ne-a dat un dinte de jos, e asa mic
In curand cred ca renunt la alaptat...ce zice-ti?
Gata ca iar va plictisesc....sunt pe aici.. va urmaresc.
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
Georgy & Roberto-Akira
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by symaco
,va salut scurt...
cred ca in curand plec spre spital..nu am contractii,nu dureri,ma simt foarte bine dar acum cateva ore mi-au curs putzin sange.
am zis ca mai stau putzin,sa nu fie vre-o alarma falsa...contractile nu vin,apa e la locul ei.mai stau putzin....si ma duc!
nu faceti inca galerie..ca poate e la fel de incapatanata ca david si nu vrea!ii dau sms la Tina si ea o sa va tina la curent°!
"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"
Sym eu cred ca micuta Anastasia vrea sa vina, asa a fost "inceputul" la a mea. Nu dureri, nu contractii, doar putin sange ...dupa care la careva aore au inceput si celelalte...
HAI SYM
HAI ANASTASIA
HAI SYM
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by zina23
Ma-ti omorat cu retetele...iar checul arata super... bine ca nu-s ca sigur se intampla ceva...naspa
Georgy & Roberto-Akira
Zina sa inteleg ca ai facut testul si a iesit negativ???????
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
symaco spune:
quote:
Originally posted by mihaela amaliaquote:
Originally posted by symaco
,va salut scurt...
cred ca in curand plec spre spital..nu am contractii,nu dureri,ma simt foarte bine dar acum cateva ore mi-au curs putzin sange.
am zis ca mai stau putzin,sa nu fie vre-o alarma falsa...contractile nu vin,apa e la locul ei.mai stau putzin....si ma duc!
nu faceti inca galerie..ca poate e la fel de incapatanata ca david si nu vrea!ii dau sms la Tina si ea o sa va tina la curent°!
Sym eu cred ca micuta Anastasia vrea sa vina, asa a fost "inceputul" la a mea. Nu dureri, nu contractii, doar putin sange ...dupa care la careva aore au inceput si celelalte...
HAI SYM
HAI ANASTASIA
HAI SYMwww.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
mihaela,...eu tot ziceam ca e alarma falsa ca ma asteptam ca si la prima:contractii,apa,contractii,dilatare,copil iesit....basta!
da acu daca imi zici ca la tine a fost asa...
mihaela amalia spune:
Da Sym, dupa cate mai tin eu minte, cam de pe la ora 3-4 ziua a inceput sa curga ceva roziu --> dupa acre s-a facut din ce in ce mai rosu, iar pe la 9-10 seara au inceput incetul cu incetul sa imi apara si contractiile.....
malla spune:
Eu acuma am iesit cu Andrei din spital, suntem acasa...Andrei doarme si eu stau si scriu si plang... sunt fericita ca am copilul fericit , si ca am un sot minunat... ii scriam acum cateva minute la Flavia pe mess ca mi-e teama sa ma bucur ... mi-e teama ca poate iar se intampla ceva cu Andrei... parca ma bucur cu strangere de inima...
Fetelor, va pup si de acuma nu o sa mai lipsesc ca... m-am intors printre voi... cat mi-ati lipsit!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by adinell
Eu acuma am iesit cu Andrei din spital, suntem acasa...Andrei doarme si eu stau si scriu si plang... sunt fericita ca am copilul fericit , si ca am un sot minunat... ii scriam acum cateva minute la Flavia pe mess ca mi-e teama sa ma bucur ... mi-e teama ca poate iar se intampla ceva cu Andrei... parca ma bucur cu strangere de inima...
Fetelor, va pup si de acuma nu o sa mai lipsesc ca... m-am intors printre voi... cat mi-ati lipsit!!!
Adinella
Andrei si Adriana
Ia si te bucura Adriana si nu mai plange, ca doar de aia ai un copil si un sot minunat (cum spui tu)..Hai ca deja m-ai facut si pe mine sa ...
impreuna spune:
Adriana bucura-te si ne bucuram si noi impreuna cu tine.
Hai Corina
Fetitele de obicei vin mai repede, ele sunt mai hotarate:) Asa ca tot ce-i posibil sa o cunoastem cat de curand pe Anastasia
Da eu cum aflu? Ca plec si pana luni cand ma intorc nu am net, si vreau si eu sa ma bucur cu voi! :((
Flavia (sotie si mamica fericita)
zina23 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amaliaquote:
Originally posted by adinell
Adinella
Andrei si Adriana
Ia si te bucura Adriana si nu mai plange, ca doar de aia ai un copil si un sot minunat (cum spui tu)..Hai ca deja m-ai facut si pe mine sa ...www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
Subscriu...
Da....nu era cazu sa fac atata zarva...a iesit negativ
Multumesc ca-ti fost alaturi de mine.
Georgy & Roberto-Akira