stie cineva reteta: gris + mere rase la cuptor?

stie cineva reteta: gris + mere rase la cuptor? | Autor: kiss

Link direct la acest mesaj

am vazut intr-o zi, asta toamna, ultima jumatate dintr-o reteta prezentata pe postul "Acasa"...se punea intr-o forma gen chec, dar de yena, gris, apoi mere rase, si se turna deasupra(cred!) lapte amestecat cu miere...ce-am scris eu e doar aproximativ, si din amintire, pt ca de fapt n-o stiu exact...dac-o stie cineva, va rog scrieti-mi-o si mie, pt ca mi se pare potrivita pt copii...pupici

mami de pui (23 sept 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Faceam si noi cand eram la facultate prajitura asta cu mere, dar nu-mi mai aduc aminte cantitatile. Am sa imi intreb prietenele, poate ele mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Kiss, reteta pe care o cauti seamana cu cea postata de Andreea Georgiana in acest subiect, sper ca e ceea ce cauti. Apropo, am facut aceasta prajitura, este delicioasa.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Balbina sa stii ca si eu exact la aceeasi reteta m-am gandit.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

of, din pacate nu e asta, dar oricum mersi mult de tot...o sa incerc eventual sa improvizez, sa vad ce iese, dar stiti cum e cind nu prea ai timp liber...ma gindeam sa merg la fix...si chestia e ca tot citind unde m-ati trimis, am si ...pupici, si inca o data mersi!

mami de pui (23 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Aceasta era si cea pe care o mai faceam eu. Trebuie sa o incerci kiss pentru ca e super!!! Daca vrei poti sa adaugi deasupra lapte cu miere, sa aiba si un topping.
Pofta buna, ca ma duc sa o fac si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Am facut si eu ieri prajitura recomandata de Natalia si vreau sa spun ca este delicioasa.
Cred ca eu nu am folosit mere prea zemoase si partea de jos a prajiturii mai avea ceva "prafuri", dar in rest a iesit delicioasa si cu o structura buna.

Notez faptul ca sunt inebunita dupa prajitura/placinta cu mere, dar nu-mi iese nicioadata buna (aluatul). Ei bine, asta e reteta care mi-a iesit cel mai bine din toate zecile incercate.

Merita incercata. :)

_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam si pe ei

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Lucia sotia lui Csaba

Mergi la inceput