am vazut intr-o zi, asta toamna, ultima jumatate dintr-o reteta prezentata pe postul "Acasa"...se punea intr-o forma gen chec, dar de yena, gris, apoi mere rase, si se turna deasupra(cred!) lapte amestecat cu miere...ce-am scris eu e doar aproximativ, si din amintire, pt ca de fapt n-o stiu exact...dac-o stie cineva, va rog scrieti-mi-o si mie, pt ca mi se pare potrivita pt copii...pupici
mami de pui (23 sept 2004)
Faceam si noi cand eram la facultate prajitura asta cu mere, dar nu-mi mai aduc aminte cantitatile. Am sa imi intreb prietenele, poate ele mai stiu.
Kiss, reteta pe care o cauti seamana cu cea postata de Andreea Georgiana in acest subiect, sper ca e ceea ce cauti. Apropo, am facut aceasta prajitura, este delicioasa.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Balbina sa stii ca si eu exact la aceeasi reteta m-am gandit.
Pupici.
Nana Motoc
Fotografii cu noi
of, din pacate nu e asta, dar oricum mersi mult de tot...o sa incerc eventual sa improvizez, sa vad ce iese, dar stiti cum e cind nu prea ai timp liber...ma gindeam sa merg la fix...si chestia e ca tot citind unde m-ati trimis, am si ...pupici, si inca o data mersi!
mami de pui (23 sept 2004)
Aceasta era si cea pe care o mai faceam eu. Trebuie sa o incerci kiss pentru ca e super!!! Daca vrei poti sa adaugi deasupra lapte cu miere, sa aiba si un topping.
Pofta buna, ca ma duc sa o fac si eu.
Am facut si eu ieri prajitura recomandata de Natalia si vreau sa spun ca este delicioasa.
Cred ca eu nu am folosit mere prea zemoase si partea de jos a prajiturii mai avea ceva "prafuri", dar in rest a iesit delicioasa si cu o structura buna.
Notez faptul ca sunt inebunita dupa prajitura/placinta cu mere, dar nu-mi iese nicioadata buna (aluatul). Ei bine, asta e reteta care mi-a iesit cel mai bine din toate zecile incercate.
Merita incercata. :)
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam si pe ei
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Lucia sotia lui Csaba