Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by jadi

Nu imi aduce si mie nimeni telecomada ca e pe pervazul de la sufra si mi-e lene sa ma scol de pe canapea si uite asa fortat m-am uitat pe pro tv , la bloc!

Am uitat sa va zic ca ieri m-am uitat la din dragoste si a fost super bestial, jalnic pe de alta parte, una de se iubise cu Marian de la 14 ani si pe la 24 l-a parasit si i-a lasat si fetita, iar mircisor a gasit-o recasatorita si cu alta fetita, nevand nici un regret fata de primul si de fetita de 4 ani pe care o abandonase, ba mai mult declarand ca o batea. Stiti care e climaxul? Ca nu a venit in studio dar in schimb fostul a vorbit cu actualul, actualul si el parasit de respectiva si fugita cu un al treilea. Bineinteles ca si a 2 a fetita a ramas cu sotul al doilea. De ce mai fac frate unii copii daca tot nu vor sa ii creasca?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Grav, foarte grav! Dar mai ai un pic de rabdare si peste o luna ia-i premergator baiatului si lasa telecomanda pe o masutza mai jos. Atunci ai sa vezi ca viata cu altzi oki.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

6 ca a venit sotul, a platit intretinerea la fostul apartament ca eram restantieri din septembrie anul trecut, nu ca nu am avut bani dar aveam un administrator care nu avea program fix, trantea o hartie la avizier si zicea, maine cutare zi se incaseaza intretinerea. Ei nu stiu cum s-a facut ca exact in zilele alea nu aveam bani .

Deci am recuperat cele 4 mesaje zilnice? Ca m-as duce la culcare

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Jadi, recunosc cu mana pe inima ca n-am avut rabdare sa urmaresc intreaga intriga de la din dragoste asa cum ai povestit-o, drept pt care n-am vazut nici ca mesajul tau era la sfarsit cat se poate de serios.
Iarta-ma!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia azi m_am uitat in supermarche si au iaurt cu fructe si fara fucte pt pitici uite aici ,am luat si eu si cu fructe si fara ,spun ca nu are conservant,o sa vedem urmarile

Mimsi mersi
Sofiamersi ,este o dulce Nuka in prima poza ,de iti vine sa_i papi falcutele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Jadi, patutul Alexei nu stiu ce dimensiune are,si da mi-am dat seama de ceva timp ca-i ies dintii ca de vreo sapt. - doua este tare maraita, agitata, nimic nu-i mai convine,saliva ft. tare, si tot timpul era cu degetelele in gurita plus ca tot ce ii cadea im maini aveau directia :GURA, dar ma asteptam sa-i dea cei de jos , nu cei de sus, din greseala am dat azi cu degetul meu peste gingiuta ei de sus, si SURPRIZAAAAAA, se simtea coltisorul

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

sa nu uit pana nu e maine: La multi ani!!! Alberto Emiliano(Dana_lucia),Luca Andrei( Simo74),Matei_Calin (Margot),David(RoxyP),Robert(Dana Tomacu). Sa fiti sanatosi si fericiti si la punga impliniti!

Hai sa dam un pupic lui Luca Filozofu' ca e tare dulce si si-o cere.

BiuMil bine ai venit in gasca celor care au picat examenul. Lasa ca data viitoare il dovedim si le aratam noi bucurestenilor ce inseamna femeia la volan!

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Mimsi am premergator dar l-am exilat ca sa nu imi faca pofta si sa il folosesc ca asa ne-a recomandat pediatra. Dar nu m-am gandit ca ar fi bun la asa ceva .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Mesajele mele sunt pseudoserioase, Cristinco, asa ca nu are a face... doar cand plang sunt si eu serioasa in plus imi vine sa imi iau gatul, asa de serioasa sunt .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Gata gata , ma duc la culcare dar va schimb capitolul intai ca vin pasarile de noapte si or sa ma acuze ca am umplut capitolul!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irinadeci pina la urma ce erau bubite ce le avut Vladut ,ca si lui Antoine i-au iesit niste bubite si dr ne-a zis ca poate de la caldura ,transpiratie sau un virus si ca trec in citeva zile dar deja am facut saptamina si inca mai sint vizibile

poze

Mergi la inceput