Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
godzila spune:
Jadi bafta la RMN-ul mamei2.
Ma duc si eu la culcarica. Noapte buna! Somn usor, vise placute/ Fara mici treziri si multe (vers dedicat tuturor mamicilor cu bbi treziciosi- in special Tonniei).
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
mimsi spune:
Buna, zanelor! In seara asta sunt mai desteapta ca in cea de ieri (vorba vine), asa ca scriu in timp ce citesc.
Nanadana multumim de urarea cu sporul
Sa stii ca de aseara l-am admirat pe Antoine - poza de la 6 luni si pe cele cu baticutz
cge - naspa cu cearta cu bona si cu Victoras, nici eu nu sunt foarte departe de momentul "bona" si deja ma trec fiori
Uau, Anya, deja ne complexezi cu meniul![]()
Aha, m-am prins de ce scrie mifloricik
cu atatea emoticoane, ca scrie asa cum scriu eu acum
Si ca tot am zis de tine mi-am adus aminte ca din citelile de aseara ziceai de belerina de bloaie pt carucior. Caruciorul nostru a avut din start, eram f incantata la ideea ca voi plimba bebela prin ploaie, fara sa ma gandesc ca eu n-am belerina si nici 3 maini ca sa pot cu 2 sa-mping caruciorul iar cu a treia sa-mi tzin umbrela. ![]()
Ioana, cum a ramas cu jucaria aia tricicleta de la Tomy? Ca eu n-am mai apucat sa citesc la ce te-ai hotarat si intre timp se vrea cupila sa mearga si nu stiu spre ce ajutor sa ma'ndrept.
locca, eu i-am dat iaurt cu 2,8 si 3,2% grasime. Din ce-am citit bebeilor nu li se dau produse light pt ca grasimea dezvolta neuronu' (bine, nu se pune pb sa-i dam jumari ca sa-i facem desteptzi)
Tonnia, eu n-am scos semintele de dovlecei, ci doar pe cele de rosii.
Mai dragelor care dati iaurtul la blender! Cum naiba faceti? Ca la mine fu un fiasco total, s-a facut ca un lapte asa ca l-am pus in biberon, copila s-a bucurat cand a vazut biberonul dar s-a uripilat cand a simtit gustul, asa ca dupa aia i l-am dat ca atare din borcan cu lingurita si i-a placut tare. I-am dat si banana pasata (ca de fapt asta era ideea cu iaurtul in blender) si a iesit mult mai bine cu furculita decat cu blenderul.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Mirela_B spune:
Multumesc mult Jadi. Ma bucur ca exista o alternativa la antibiotice ca sunt tare pacatoase. Cu fetita cea mare am avut mult de tras din cauza antibioticelor si inca mai avem.
Mirela
jadi spune:
Nu imi aduce si mie nimeni telecomada ca e pe pervazul de la sufra si mi-e lene sa ma scol de pe canapea si uite asa fortat m-am uitat pe pro tv , la bloc!
Am uitat sa va zic ca ieri m-am uitat la din dragoste si a fost super bestial, jalnic pe de alta parte, una de se iubise cu Marian de la 14 ani si pe la 24 l-a parasit si i-a lasat si fetita, iar mircisor a gasit-o recasatorita si cu alta fetita, nevand nici un regret fata de primul si de fetita de 4 ani pe care o abandonase, ba mai mult declarand ca o batea. Stiti care e climaxul? Ca nu a venit in studio dar in schimb fostul a vorbit cu actualul, actualul si el parasit de respectiva si fugita cu un al treilea. Bineinteles ca si a 2 a fetita a ramas cu sotul al doilea. De ce mai fac frate unii copii daca tot nu vor sa ii creasca?
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Dory232002 spune:
Jadi, si Alexa mea a inceput sa fie rasucitoare,numai ca ea are 62. de cm, dar oricum nu incape de-a latul patutului
Kid, si la noi functioneaza chestia cu intunericul in camera, dar de cand isi fac aparitia dintisorii, ne tot trezim noapte.
Astasi ia-m simtit un coltisor din primul nostru dintisor
, care este sus, nu jos asa cum auzisem ca ar fi trebuit sa fie
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
sofia_misicu spune:
Bonsoir! Intru si eu ca facui o pauza ca am avut deadline (groaznica treaba munca asta) si nu am intrat nici sa vad la fata forumul. Acum recuperez.
Deci, sa inteleg ca in topul iaurturilor stau covalact, napolact si zuzu? Si mie doctorita mi-a zis de covalact. Ma documentez ca tre si noi sa incepem.
Raportez ca Nuka sta in fund. Pe tare sta vreun minut singura si la mine in brate mai mult. Azi am muncit cu ea in brate pana mi-a blocat calculatorul ca tare ii mai place tastatura. Puteti vedea
aici. Dupa, ne-am relaxat si am ascutata niste muzica
Dupa aia a chirait pana n-a mai avut voce si seara am fost la cumparaturi ca nu mai aveam in casa nici praf pe mobila.
Ina, te asteptam intre 2 si 5. Ai de ales intre Herastrau la ora de trafic intens, Cismigiu suprapopulat, insa eu as alege sa mergem la o terasa si sa bem, cu tot cu copii.SA vedem ce fata fac chelnarii.
Anya, m-am uitat si eu la pozele voastre si ma dau in vant dupa astea doua: unu, doi. Zici ca acum vin de la carciuma cantand:"de la beat carciuma viu...."
Vera (godzila), vad ca esti tare sportiva. Bravo! Mai vii la intalnirea de duminica? VEnim si noi cu rolele. Se crucea lumea vara trecuta cum ma dadeam cu rolele cu vurta la gura. M-am lasat de sportul asta cand am vazut ca era complet descentrat centrul de greutate. In rest, de trei ani zile mergeam zilnic cu sotu pe role.
Nanadana am admirat babuta. E o babuta de cinci stele 
Legat de sterilizat eu stiu ca nu are nimic de-a face cu faptul ca copilul linge pe jos. E vorba de bacteriile din lapte. Alea sunt periculoase, asa cum zicea si Alina. Eu o sa sterilizez pana la 1 an ca nu am incredere in felul in care spal eu biberoanele.
Norina, sper ca Teo nu mai e mucoasa. SAnatate si pupici.
Legat de vamesii bulgari eu zic sa nu va faceti nici o grija cel putin in drumul spre Balcik. AM trecut prin vama ca prin branza iar in drumul spre Balcik am vazut cred o masina si nu bag mana in foc ca nu era fantoma. Politie canci. Eu prefer Balcikul pentru ca e mai pasnic, mai ieftin si e castelul ala superb care a fost candva al nostru
. ALbena e un fel de Mamaia, mult mai frumoasa si mai curata si ordonata insa si foarte scumpa. Nu sunt decat hoteluri si costa. Dai un ban dar stai in fata!
SI eu ma mandresc cu un posterior impresionant. Problema e ca eu ma cred tot la 55 de kilograme poate si din cauza ca nu am oglinde in casa si ma ambitionez sa imi pun hainele vechi. Cand dau fata in fata cu o oglinda am cateva minute de soc dupa care uit si o iau de la capat. Burta e cam greu de "uitat" ca e, cum zic americanii in my face.
Sofia si Nuka (02.11.2005)
jadi spune:
Dory eu am pat de 100/70 si daca nu era asa de lung poate incapea si pe de-a latul. E bine ca ti-ai dat seama ca ii ies dintisorii, eu am vazut asta numai dupa ce ii iesise binisor. In plus in saptamana urmatoare a iesit si al doilea. Ii asteptam cu interes pe cei de sus
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Seara buna,
Ma bag la dansuri si eu in seara asta
. Sotul a plecat la Cluj si speram sa vina cu masina sambata, asa ca eu am reusit sa culc
la 10.40 si sa pun de ceva mancare ca am frigi sexy rau
.
Si eu sunt cum zice Sofia... defazata...
Incerc sa raspund din urma...
Ruxandra bubitele lui Vladut sunt mai bine, multumesc de intrebare
. Am luat pana la urma Stelatopia de la Mustela. Acum mai sunt vizibile doar cele de sub ceafa (care cred ca trec mai greu si din cauza ca transpira cand e agitat).
Mai citesc si revin.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
jadi spune:
Eu am citit cand eram mica o carte care mi-a placut la nebunie, sper sa nu ma fac de ras daca nu este asta de care imi amintesc si anume, panza de paianjan de cella serghi si acolo asa frumos descria vara la balcic incat am ramas tot timpul cu o imagine in cap fara sa stiu cum arata de fapt... acum ma gandesc ca poate imi stric imaginea daca vad realitatea.
Deni &
Vlad 28 sept 2005