Bebelusi de martie - aprilie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Erata:
La ficat am vrut sa spun
"total neindicat pana la 1 an".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani! Emilia Alexandra - Geta Sava.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

La multi ani Thomas Daniel,Thea Ioana,David ,Daniel
Emilia Alexandra

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

multumim pentru urari, la fel tuturor copiilor care au implinit un an , sa dea D-zeu sa fie sanatosi, ca restul le facem noi.Am fost foarte ocupati ca am rupt si noi turta theei si eu una nu am timp nici sa mor, cred ca adaca as avea 35 de ore pe zi si tot nu mi-ar ajunge.Imi pare rau ca unii copii au fost bolnaviori,ca asta e cel mai nasol, le doresc multa sanatate la toti.A venit caldurica, pe cand o intalnire intr-un parc pe undeva?
Va pup pe toate si toti bb-ei,felicitari campionilor si mergaretilor,iar cei cu bazdaci ca alexutu sa fie mami sanatoasa si cu putere de alergat si sa ia haine mai mici ca o sa slabeasca.Mai aveti nevoie de aerobic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ligia, intradevar ficatul contine o cantitate foarte mare de vit.A, motiv pentru care este contraindicat si gravidelor. Este si la parintii intreaba parintii raspund un subiect recent despre ficat. Din ce am mai citit eu, se pare ca are si un continut ridicat de toxine, undeva scria ca este chiar mai nociv decat carnea de porc. Eu i-am dat ficat dupa 10 luni. Si nu-i dau decat de 2 ori pe luna.

ellinia, ai dreptate, de acum au si ei nevoi de cate ceva dulce. Eu spuneam ca poti evita zaharul din mancare, gen orze cu lapte, gris, fructe, etc. Pana acum nu i-am dat nimic dulce. Nici nu ma pricep sa fac, singura prajitura pe care am facut-o in viata mea a fost crema de zahar ars. Dar acum o sa ma straduiesc sa ii fac si lui din cand in cand cate ceva dulce in weekend. Am citit in cartea sotilor Capraru o reteta de lapte de pasare, cu ou, zahar si lapte si mi se pare ok. Chiar ma gandesc sa incerc peste 2-3 saptamani. Dar oricum, intentionez sa-i dau dulce destul de rar si cate putin. Am un nepot, are 10 ani acum, care de mic a fost invatat sa manance dulce, tot timpul a fost gras, iar acum ar manca dulce si in somn. LA 10 ani are 60 kg. Cel putin pana la 2 ani cat stau acasa cu el o sa "tin cu dintii" de alimentatia lui.

Danuta, felicitari campionului! Am vazut pozicile, frumos foc campionul tau. MAi fetelor, daca se mai organizeaza ceva concursuri, mai lasati si alti copilashi sa castige, vad ca la baby expo au luat specialii toate premiile.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

zuzu, voi ce faceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Emilia!

Fetelor, vreau de mai mult timp sa va zic ca Daria are jumatate din unghiutele de la picioruse galbene si nu-mi explic de ce. Am fost socata cand am vazut prima data. Stiti voi vreo explicatie? are vreo carenta sau ce poate fi?

rp, imi inchipuiam eu ca nu e Daria singura care face boacane din astea. Sotul meu ma intreaba zilnic "oare toti copiii fac asa?". Marei!

pentru toata lumea!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

mamacita, trebuie sa te obisnuiesti cu efortul asta, sperand ca in 2-3 luni sa fie mai bineRAres ar manca toate chistoacele de tigari din parc, e mai rau decat daca as face abdomene sa ma ridic, sa ma aplec. Uneori imi vine sa merg in genunchi dupa el, cand ajung acasa dupa atatea ore de gimnastica in parc, asa m-as tranti pe canapea sa stau 2-3 ore, dar n-am cum, intram in casa si tre' sa pregatesc papica,pape, apoi incepe alergatul prin camera, noroc ca in casa nu tre' sa mai stau dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mamaaaaaaaaaa! HABAR N-AM CUM AM FACUT DE-A APARUT MESAJUL ANTERIOR IN ACEST HAL!

Fetelor dragelor,am avut niste zile pline de tot. In weekend am fost si noi la baby expo. Nu am participat la concursul mersului de-a buslilea pt ca Brien a sarit aceasta etapa. Cateva poze dragute sunt
aici

Brien a facut furori. Nu exagerez deloc cand spun asta,sper sa ma credeti. Reprezentantii de la happy - scutece pt bb ne-au rugat sa-l lasam catva timp la standul lor ca sa vanda iar brien sa primeasca baxuri de scutece. Nu am acceptat,pt ca scopul nostru nu a fost reclama ,ci distrarea copilului.
L-au acostat niste producatori din bucuresti si ne-au dat adrese rugandu-ne insistent sa le trimitem regulat poze. A primit cadou(desi se dadeau doar daca cumparai produse) o sumedenie de papitoi si tot felul de obiecte. Si extrem de multe manifestari de admiratie. Noi eram uluiti. Ne spune toata lumea ca are un sharm aparte....dar....chiar asa?

Am vazut poze cu o fetita mare si frumoasa tare de tot ! Caramella sa va bucurati din plin de ea,e superba. M-am tot uitat kla expozitie, doar-doar v-oi vedea.Bravo si pentru castigarea locului pe podiumul Nestle!
danuta mihai e fr frumos. Bravo voua pentru premiu!!!
Aveti de ce sa fiti mandri cu asa un copil!!!
ligia faina treaba cu americanii. Povestesti extrem de fluent si placut...parca as fi fost acolo. M-am ditrat la culme.
cenia e crunt prin ce ati putut trece. Imi pare tare rau,dar ma bucur ca David este bine. va imbratisam cu drag.
mamacita te inteleg perfect. Asa face si Brien si ,dupa cate povestesc fetele, e ceva tipic pentru varsta asta.... Si...am inteles ca o vor mai tine in acest ritm mult si bine...
coco mamaaa! ce mare s-a facut Vladut! E un frumos ,e fascinant si pare tare activ! Bravo voinicului care urca 4 etaje!!!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Bravo, Brien! Si pozicile sunt minunate... Asa e, Daria, si eu am zis-o de multe ori, e un baiat frumos, e deosebit. si la cat mai multe inimi castigate (nu zic frante...)!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput