Bebelusi de martie - aprilie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 2
gegea spune:
Mai fetelor, da' numai vitza de campion avem in clubul nostru...
Bravo, Mihai! Foarte frumoase si pozele, au surprins fiecare etapa a concursului, iar campionul e o dulceata de baiat.
si la cat mai multe medalii si de-acum incolo!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
mamacita spune:
Da,gegea,si eu am remarcat ca bebelusii din clubul nostru au"suflat'toate premiile de la Babyexpo
si ma mandresc cu ei
Felicitari,danuta si Mihai!![]()
![]()
Am vazut si pozele aliciei,care intr-adevar s-a schimbat mult,se vede ca s-a marit,are trasaturi de fetita,nu de bebelus
si se vede ca a mai luat in greutate.Mi-a placut si mie mult pelerina de ploaie,nici n-am mai vazut la copii asa mici,iar ei se pare ca ii place sa pozeze![]()
In alta ordine de idei[sau aceeasi?
],eu sunt epuizata fizic dupa numai doua ore la plimbare si inca vreo x in casa.Vrea sus,vrea jos in secunda urmatoare,apoi iar sus,culegem scoici,fugim la malul apei sa le arunce mama in mare,vrem sa vedem pescarusii dar numai cocotati pe cate un bolovan,hai sa bagam si mana in apa[bineinteles,mami sa aiba grija sa nu ne udam in rest],fugim incolo si incoace ca disperatii,iar cand oboseste sau daca nu ma execut prompt la dorintele lui,se arunca realmente cu funduletul pe pamant,scoici sau ce avem sub picioare,da din picioare,plange,scartaie,urla...Trebuie atunci sa-l iau ca pe sacul de cartofi la spinare
,ca nu mai tine nici cu distrasul atentiei,si este asa greuuu[tot 12 kg,ca n-a mai crescut de vreo 3 luni,dar tind sa cred ca a atins un plafon deocamdata;cel putin analizele n-au relevat nimic si nici nu-i mai fac o vreme]...Nu stiu cum sa fac mai bine sa nu-i limitez activitatile fizice,de joaca si explorare,dar sa nici nu lesin pe langa el[eu,SEDENTARA de ani de zile,pe care a caracterizat-o intotdeauna sportul mintii,nu al trupului
]si nici sa-l obisnuiesc exact cum nu sufar:razgaiatul care se tranteste la pamant de cate ori nu-i convine ceva.Voi va confruntati cu aceasta situatie si cum procedati?Mie acum chiar imi vine sa vomit de oboseala,desi sunt fericita ca e sanatos si activ,curios si inteligent,dar chiar nu as vrea sa dezvolte obiceiuri vicioase...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
ligia13 spune:
Buna seara dragele mele.
Am revenit si eu, dupa 3 zile de gradinitza.Dupa cum va spuneam, am avut musafiri. Au venit americanii vineri seara si au plecat azi dimineatza.
D-ra lor, o fetitza cu piper la fundulet (adica nu statea o clipa) si galagioasa , cu niste inalte cum nu am mai auzit.
Cavalerul meu, ardelean mai mototol, de, ca parintii!
Rezultatul:
ea vreia doar jucariile pe care le avea raduc in mana, i le lua cu un "tupeu" teribil, iar mototolul lu mami, plingea rugator spre mami. ![]()
de cate ori tipa printesa (si nu era rar) , Radu credea ca-l cearta pe el, si iarasi urla. De data asta cu lacrimi.
Asha ca : v
ineri i-am tinut in camere separate
, simbata juma de zi au fost prieteni, apoi s-au batut
, si a trebuit sa plecam la plimbare, dar fiecare in locuri diferite
, duminica a fost ok, nu mai plingea Raducu, DAR se multumea sa o admire cum nu sta locului o clipa, nu se juca cu ea.
Cam asta a fost experientza noastra!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
mamacita spune:
ligia,

Las',ca e mai bine asa mototol cum zici,decat cu piper la fundulet,sa omoare parintii si anexele...vezi mesajul meu de mai sus.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
ligia13 spune:
Acum Raducu si-a recapatat teritoriul si a revenit la normal. Merge din ce in ce mai bine, in continuare se tine de o ureche cand merge.
Vreau sa urez la multi ani sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i felicit zilele astea.
Thomas Daniel ,Thea Ioana,David ,Daniel , sa cresteti mari si frumosi, parintii vostri sa fie mandri de voi!
mamacita, te inteleg cu oboseala. Eu in weekend sunt realmente epuizata cateodata, iar in timpul saptamanii la serviciu mi se pare "parfum". Saraca socrela, care are si ea o varsta nu se plange, dar mai imi spune socru cateodata, ca seara tremura de oboseala. Chioar mi-e mila de ea si nu stiu cum sa o ajut. As lua o femeie 4 ore, dar socra mea e f dificila, nu se intelege cu oricine.
Noroc ca Raduc , din descrierile tale pare un pic mai cuminte, adica mai lent , ca crize de pesonalitate cu trintitul cu fundul de pamant face si el.
Azi, are 2 cucuie in cap, buza muscata (de el, de la dinti cred, s-a muscat noaptea, dimineatza ziceai ca e vampir
)si e zgariat pe la mana, cica de la boschetii din parc.
Asta ca tot vorbeai cu elinia de semnele de buna purtare.
gegea, of, si diaree ati facut? Acum sunteti bine? Ce mai face creatza?
cenia, wow prin ce ati trecut bietii de voi!
danuta, felicitari campionului. Am vazut poze! Super!
Vorbeati la un mom dat despre:
SAREA in bucate
. Eu nu intentionez sa-i dau curand lu radu sare, avand in vedere ca si noi consumam f putina.
ZAHAR: Momentan nu e obisnuit cu prea dulce. Zahar nu folosesc in nimic. I-am cumparat musli de la Milupa si i-a refuzat categoric. Am gustat si mi s-au parut muult prea dulci!
Ficat si Pateu de ficat! Prietena mea asta din america spune ca acolo ficatul este totatl indicat pana pe la 1an si jumatate , ca cica : contine vit A si asta nu e buna! Voi stiti ceva despre asta?
Taiatul unghiilor. La asta suntem de dat exemplu. Il iau in brate la mine si numaram fiecare degetel, facem click si gata.
Mancare neblenduita si finger food. Radu de vreo 2 saptamani primeste o parte din mancare neblenduita. Adica , o parte din legume ci canitza blenduite si o parte bucatele. S-a obisnuit deja. La fel spanacul doar tocat, urzicile la fel. Din babana musca singur si maninca, dar o tin eu in mana.
Biscutii si alte astea nu i-am dat, dar, ieri a vazut-o pe musafira mancand biscuiti si a luat si el unul. Eu nu eram de fatza, numa ta-su dar cica s-a asezat in fundulet si l-a mancat tot ca un soricel.Asha ca o sa-mi inving "timiditatea" si sa-i mai dau!
Maninca in schimb singur bucatele mici de paine pe care i le pun pe masa. De fapt jumate le da pe jos si jumate in gura!
Cam asta despre noi, fug in pat pana nu cad de pe scaun! Zilele astea am dormit cam pe fuga asha![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
gegea spune:
Ligia, tare haios ai povestit 

"o fetitza cu piper in fundulet"
auzi la ea...
Eu tind sa cred ca majoritatea copiilor (vis-a-vis de ce zicea mamacita) nu stau locului prea mult, exploreaza si ii roade curiozitatea. Nici a mea, chiar daca e fetitza si se presupune ca ele sunt mai domoale si mai cumintele, nu e tare linistita decat in timpul pe care si-l petrece dormind (desi, daca ma gandesc bine, nici atunci, ca de multe ori o gasesc bajbaind prin pat
) si jucandu-se in patut.
Mai ales de cand merge, si-a format un obicei tare ciudat. Cum ajunge intr-o zona unde sunt haine/orice alte lucruri, nu sta mult pe ganduri si le tranteste jos (si asta fara delicatete) de parca isi croieste drum si de parca ar incurca-o cu ceva prezenta lor. Si jucariile, dupa ce le suceste pe toate partile si le studiaza, aceeasi soarta o au. De multe ori, ma impiedic cand trec prin zona patutului, face un adevarat morman de jucarii in jurul lui.
Azi, eram la plimbare si cum o luam in brate, cum dadea semne ca vrea pe jos, cum o dadeam pe jos, cum imi arata ca vrea plimbata pe tricicleta; pe tricleta nu treceau 10 secunde si se dadea singura jos, cu o figura de ziceai ca am pus-o pe spini...
Nu face zilnic asta, dar azi m-a innebunit.
In schimb, a papat la toate mesele aproape tot ce am pregatit si asta chiar mi-a fost motiv de mare bucurie.
Ligia multumim de intrebare. Da, am trecut si prin diaree (a fost si aici o greseala a medicului care nu ne-a prescris nimic care sa ajute la refacerea florei, pe timpul administarii antibioticului). Dar, cu putin regim si nitica informatie, am scos-o la capat. Adevarul este ca m-a luat total pe nepregatite episodul prin care am trecut, a fost primul si speram ca nu se va repeta degraba.
pentru copilasi, mamici si burtici!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
caramella spune:
LA MULTI ANI! THEA IOANA,DAVID si DANIEL

Sa cresteti mari ,frumosi,destepti si norocosi!Scuze pentru intarziere.
Multumim ANDRRUZZA,GEGEA,NINO,ELLINIA,DANUTA,MAMACITA.
DANUTA felicitari campionului!
Bravo,mi-au placut pozele super,noi ramaneam fara poze daca nu facea nasa cateva la competitie ,caci dupa am facut noi multe.
Stau chiar in zona cu parcul si venim aproape zilnic in parc.Poate ne-am intersectat de multe ori cine stie.Noi iesim pe la 4 sau pe la 12-1.Alicia mai doarme o singura tura dar nu are o ora fixa de culcare.
Mi-ar placea sa ne cunoastem.Voi pe la cat iesiti?
Cred ca ma apuc de facut mancare noaptea dupa ce se culca puiu',sa am timp liber ziua.Ca nu mai razbesc,cand e treaza nu pot sa fac nimic,e o dezordine generala in toata casa.Cat doarme o ora -doua nu stiu ce sa fac mai intai.
MAMACITA
samuraiului activ!Da intradevar s-a ingrasat Alicia avea acum 2 saptamani 10 kg .Si noi avem probleme cu istericalele,mai rar adevarat la noi se manifesta cu tipete.Nici noi nu stim cum sa reactionam.
ELLINIA noi inca nu avem probleme cu vanatai,pietre mai culege si ea,se la sa in fund si aduna .Deocamdata merge doar de o manuta sau cu hamul.Deci sa ma astept.![]()
Noapte Buna!
Carmen si Alicia![]()

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
corrinutza spune:
Dragele mele,
Intr-adevar nu am mai intrat de mult pe forum..nu ptr ca nu as fi vrut ci pentru ca nu am putut. Stiu ca ma iertati..sunteti la fel de ocupate ca si mine!
La Multi Ani pentru maine ptr Emilia Alexandra! Sa fie cuminte si sanatoasa si sa aduca numai bucurii tuturor!
Felicitari lui Mihai si mai ales parintilor!Cred ca afost super la Baby expo! Cu siguranta o sa tineti minte toata viata. Bravo!
Vladutz e un baiat pe cinste!
Raducu! sa nu te dai batut si sa ii invingi pe americani!
Nu am apucat sa vad mai multe poze! O sa incerc. Promit!
Am pus si noi poze cu petrecerea de la 1 an a lui Daniel: http://community.webshots.com/user/corrinutza
Despre noi va spun pe scurt:
azi..la 1 an si o zi a inceput sa mearga singur..chiar sa alerge dupa mingii si alti copii
-imita animalele (calul, puiul, pisica, catelul, vaca)
- face ca morisca..si e un tzumpic
- il imita pe Tarzan..:)
- se joaca in nisip si in pamant si e un fericit cand il las
imi cere utza utza..in leagan afara
- cea mai mare realizare: se duce si isi ia olitza si o pune in mijlocul camerei..sa il pun pe ea ca face caca...si in felul asta scutesc vreo 2 pampersi pe zi..
ne imita cand stranutam si tusim...
si nu mai imi aduc altceva aminte acum...
Promit sa revin. Spuneti-mi despre voi cum va mai descurcati cu toate treburile...
De sapt viitoare incerc sa ma mai duc si eu un pic la gimnastica..sa mai schimb rutina..sper sa reusesc.
Ah..si l-am intarcat la 11 luni...acum a uitat de tzati si sunt mai linistita putin!
Va pupam mult. Mii de multumiri ca nu ne-ati uitat!
Cu drag, si Daniel
rp spune:
Buna seara, dragele mele.
Nu am mai reusit sa intru, am fost tare ocupata, dar m-am mobilizat in seara asta.
Cristi a fost in delegatie la Milano, asa ca am fost singura cu terorista mica, se apropie termenul de depunere a bilantului, TVA-ul, bla, bla si in plus nu mai pot deschide laptopul in prezenta Marei ca se isterizeaza instantaneu, vrea ea sa scrie, sa se joace cu mouse-ul, iar de dormit nu mai doarme ziua decit vreo 1/2 de ora, asa ca nici atunci nu pot.
Ligia, m-a amuzat grozav descrierea weekend-ului. Cred ca ti-ai facut o idee despre cum e Mara mea. Face numai ce vrea ea si tipa de am senzatia a o sa-mi cada varul de pe pereti.De altfel, ea a avut o voce puternica inca de la nastere.![]()
A inceput sa mearga singurica, dar e destul de prudenta, nu avem julituri si vinatai la activ, s-a lovit doar de citeva ori desi stau numai la fundul ei, a fost vorba de o fractiune de secunda in care n-am reusit sa reactionez. I-a mai iesit un dintisor si cred ca mai urmeaza vreo 2 pentru ca doarme tot prost noptile, cu treziri foarte dese.
Gegea, asa face si Mara, isi arunca toate jucariile din tarc si "face curat" pe unde umbla, de trebuie sa prind din zbor tot felul de chestii. Parerea mea e ca sint sanse ca fetitele sa fie mai cuminti cind vor fi mari, deocamdata nu prea. ![]()
Daria, am citit ca veti fi invitati la Teo.
Daca poti sa ne spui ora, sa fiu pe faza, pentru ca noi o sa fim la mama, ii luam motul Marei, dar vreau tare mult sa va vad.
Am mai citit cu tristete ca au fost bebelusi bolnaviori printre noi, va pup si va doresc toata sanatatea din lume.
Cu scuze pentru intirziere, urez si eu LA MULTI ANI! puilor care au implinit un anisor de cind nu am mai scris.
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)
ninocikap spune:

La multi ani!!!! pentru Emilia Alexandra - Geta Sava. Sanatate si viata frumoasa. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze