Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)
Raspunsuri - Pagina 7
danette spune:
Offf Doamne, ce ametzita sunt
... dar azi e 11 aprilie...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
roserb spune:
LA MULTI ANI, AIME! Sa fii intotdeauna fericita si sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau drag!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
Va multumesc mult ptr urari
, nu ma asteptam, fetelor, ca nu aveati cum sa mai tineti minte de anul trecut ...
Oany
mult de tot si multumesc
.... fiind si singura nici nu simteam ca e ziua mea...
Va pup pe toate
andreea, roxana, danette, eveline
dragele mele si va invit la o felie virtuala de tort si
.
eu si puiul meu
FELIS spune:
AIME... sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!...
Ti-am urat si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73312" target="_blank">aici, ca am gasit subiect...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
carmen spune:

La Multi Ani! Aime. Sa fii sanatoasa, sa fii iubita, sa te bucur de Vlad si o zi minuntata astazi.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
dama spune:
LA MULTI ANI! Aime.
Sa fii mereu iubita si fericita alaturi de baietii tai dragi si nu in ultimul rand sa fii sanatoasa si frumoasa ca pana acum.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
florypop spune:
La Multi ani Aime!!
.
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Flory
29+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,Aime!!!
Sa fii sanatoasa si viata sa-ti fie plina de bucurii.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dutzi spune:
La multi ani, Aime, sa fii sanatoasa, fericita, multi, multi ani de-aici inainte, sa-ti fie sufletul plin de bucurie, alaturi de familia ta draga...ca maine, Vladut va fi invatat deja cantecelul, care-ti va face ziua asta si mai frumoasa:
"E ziua ta , mamico,
in dar ti-am adus inima"...
Pupici si
, de la noi.
Corina75 spune:

AIME
Sa ai parte de tot ce e frumos si bun in viata.....te
berbecutza noastra!!
Pupam si Cuscritza si Iubita, ieri U n-a avut sonor...taaaaare suparat a fost Andrei....mai, al meu butoneaza telefonul, sa ma uit daca nu scrie mesaje .....![]()
Altfel, azi l-am dus la doctorita pediatra, control de rutina ca nu l-a mai vazut de cand avea 1 an....si ce credeti? doar cand a vazut stetoscopul!!!
a inceput sa urle ca din gura de sarpe....nu l-am mai putut tine 3 femei sa i se uite in gurita, urechiusi, etc....parca ziceai ca-l taie, asa urla...
ca deh...astea sunt urmarile operatiei de la 10 luni, cica sunt mici si uita...aiurea!!!!! Si cand ma gandesc ca la anul tre sa merg cu el la operatie....moor....
Corina si
Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici noi - aprilie 2006 aici