Copilasi dragalasi nov-dec 04 (117)
Raspunsuri - Pagina 6
miria_cristina spune:
Asa m-am gandit si eu legat de olitza. Om vedea. Dupa cat de "curatica" se vrea a mea nu cred c-o sa am probleme s-o invat la momentul potrivit.
Azi a inceput sa manance nitzel. Adica, biscuiti, saratele si fructe, dar lapte nu vrea, doar ceai la greu. Dar nu mai zic nimic, doar sa fie ea bine!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
in primul rand sa va zic o veste buna...fulgu si davidutz au ajuns cu bine in rom
in al doilea rand am fost cu ruxi la control si cu toate ca se simte bine, mananca chiar bine(adica ia vreo 5 lingurite din fiecare fel de mancare ceea ce inainte nu se intampla decat cu urlaciune
), se joaca, rade, doarme bine...ce sa mai are "semnalmentele" unui copilash sanatos ea are in continuare otita si puroi pe amigdale
...concluzia...dupa cele 7 zile de augmentin o luam de la capat cu alt antibiotic
...d-ritza a zis ca se pare ca nu i-a facut nimik augmentinul decat ca a tinut boala pe loc(specific ca nu este aceeasi tipa la care am fost data trecuta fiindca atunci am fost la camera de garda fiind duminica)...asa ca...iar stam in casa
ma bucur totusi ca desi are otita nu o doare si nu plange...
hai ca m-am "laudat" destul...va pup
pe toate si pe copilashi
sa aveti o zi buna
monica
Corina75 spune:
Buna dragele mele,
N-am mai intrat de vreo saptamana, am avut multa multa treaba la servici!!!
Pupam mamicile, burticile si toti piticii!!! promitem sa ne punem la punct cu noutatile....
In alta ordine de idei, ma adresez mamicilor din Canada, cu o intrebare -rugaminte: am o verisoara plecata de multa vreme din tara, e in Toronto, are mari probleme: ea sta acasa cu baietelul de 1 an si 2 luni, si e nevoita sa isi caute servici ca sotul a avut un accident de munca si momentan e in recuperare, mama ei e in spital...si bani ioc...
. Daca auziti pe undeva ceva de munca....ne-ati ajuta mult....
.
Corina si
Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici noi - aprilie 2006 aici
eveline spune:
Cuscritza....pupam un papacios si anuntam ca Bia tot pe U se uita cel mai mult....o fi ceva si nu stim noi...poate-si dau si mesaje?![]()
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
Buna dimineata!
Cecilia,si Mariuca e tareee rasfatata!Nu numai ca plange cu lacrimi de crocodil,dar urla se tranteste pe jos cand nu o las sa faca ce vrea ea sau,mai nou,cand incerc sa o bag n casa..Cand o schimb de haine/pampers,la fel..Aseara ma lovea ci picioarele cand incercam sa-i pun pijamalele..si urla...Nu stiu ce sa-i fac,degeaba o ignor sau o cert..se pune pe suspine...
Eu mai nou cand incearca sa strice vreo jucarie,o iau si ii spun ca daca o mai strica,nu o mai dau...sa vedem daca tine..ca m-am saturat sa tot ii cumpar si sa le distruga in 1 ora!
Referitor la catarat pe masa,in WE am scapat-o din ochi 5 minute..s-a urcat pe masa din sufragerie d ela soacra-mea si am gasit-o......daca o vedeati
..desfacuse cutia cu crema care-i dau la fundulet,si era toata manjita de crema(e din aia cu zinc,abia se ia la spalat).Am ras..parca era la circ,avea si-n cap,pe haine,toata fata...
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
oany spune:
SALUTARI DE LA IASI...
NU AM MAI INTRAT DE MULTISOR DAR AZI NU M-AM PUTUT ABTINE SA NU SCRIU PENTRU CA E O ZI SPECIALA PENTRU O MAMICA SPECIALA.....
LA MULTI ANI AIME!!!!
SANATATE, FERICIRE MULTA SI O VIATA PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI... O ZI FRUMOASA...
PUPICI MULTI, MULTI SI DULCI!
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
andreap spune:
Si nu ziceti nimic??????
Aime,"la multi ani!"

,sa traiesti fericita alaturi de familia ta.Sa fii sanatoasa si bucuroasa toata viata!
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
danette spune:
Salutare!
Mai intai multa multa sanatate copilasilor bolnaviori!
tot citind am devenit si eu putzin stresata si mereu o verific pe Iris.
Ea inca nu a facut febra si nici bolnava nu a fost, dar de buna seama nu o sa scapam la infinit!
Mie tare groaza de enterocolite si toxiinfectii fiindca acum e foarte greu sa o pazesc, merge in tot felul de locuri, pune menutzele de orice si sunt convinsa ca degeaba o sterg eu mereu cu servetzele umede ca nu o sa rezolv mare lucru..
Saptamana asta o sa faca si vacc. antihep.A si antivaricela... sper sa treaca cu bine peste ele.
Otilia si Fulg bine a-ti ajuns acasa!!!
Otilia, eu am fost plecata week-end-ul asta (2 zile) de-acasa iar cand m-am intors m-a tratat precum Ana dupa cateva luni... adica mi-a intors spatele si si-a vazut de program cu ai mei..![]()
so...
Tare m-am mai suparat, mai ales ca eu mereu ma gandisem la ea si i-am cumparat o gramada de chestii (mie nimic)... si ea...![]()
ei dar are scuza ca e mica, are doar 1,4 ani!![]()
Ieri a facut prima criza cu tipete si lacrimi intr-un magazin, si m-am gandit la Arisa Ionelei
, am lasat-o acolo pe jos si evident ca la un moment dat s-a ridicat si a venit la mine... vroia numai pe scarile rulante si ma dispera deja!
Nu vrea sa mearga deloc de manutza, se smuceste si merge doar in directiile in care vrea ea!
Dar nu m-a gasit pe mine de fraiera! asta e clar.
Ieri mi-a scris cu pixul husa de la o canapea si am gasit-o incepand sa-i exprime talentele pe pereti... asa ca iar am avut o cearta pe cinste! ca rasplata mi-a mai spart si oliviera!
Faze de genul tranteste de-anaibii face si ea - de ex. da de pamant cu sticlele de apa minerala sau imprastie dinadins teancul de reviste din living, imi arunca toate pixurile si creioanele din suportul de pe birou..., si evident stie ca nu are voie, dar asa cum zice Andra, imi testeaza reactiile... sa vada pana unde poate sa merga si cand incepe cearta!
Sunt tare obosita si cu nervii in pioneze asa ca uneori simt ca nu mai am rabdare cu ea pur si simplu!
Dupa-amiaza a luat-o taica-sau la plimbare cu bicicleta asa ca am scapat cateva ore, dar tot nu m-am odihnit fiindca a trebuit sa aranjez prin casa si sa calc... simt ca vreau sa plec cateva zile si sa nu mai fac nimic!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
danette spune:
LA MULTI MULTI ANI, GHIOCEL de primavara!
iti doresc din tot sufletul sa ai parte de toate lucrurile bune din lume, sa te bucuri toata viatza de puiul tau drag, sa ai multa multa sanatate si toate dorintzele si astepatrile tale sa devina realitate!
Vroiam sa te felicit maine (11.04) (ca te gasisem eu pe listele de la "Prieteni din-totdeauna"
), dar uite ca Oany mi-a luat-o inainte ...
MULTZI PUPICI
!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre