Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Nicoleta e o frumusica Bia. Ce bine ca merge pe la tara, aer curat, flori, si invata multe lucruri. Noi ne ducem la ferme de animale ca sa vada Danut gainile si alte animale domestice, e ciudat da asa e...
Eu o sa stau acasa 1 an cu bebe, in USA au alte legi, e tare rau, au vreo 6 saptamani concediu de maternitate din pacate. De fapt eu o sa am un an minus ce stau acum pana se naste bebe, ca de-aia trag nadejde sa se hotarasca sa vina ca as vrea sa stau cu el mai mult, nu acum cand e in burtica, da nu e dupa mine...

Bertha, inca nu m-am invrednicit cu pozele, scuze. Nu mi-a fost prea bine, azi noapte am crezut ca nasc, am avut contractii da dupa cateva ore au trecut, insa mi se umfla rau picioarele de cateva zile si mi-e greu si sa merg si sa stau pe scaun. CE dragalas si smecherut e Darius :-))

Cris bine ati revenit si sa va fie de bine vacanta. Sa inteleg ca o sa o dai pe Amalia la gradi, sau cum veti face sa o aveti cu voi?

Cius ce face tunsuliciul? Hai ca tu esti mai vioaie de obicei :-)) Pupici. Si stai prin zona ca de cand am auzit ce repede ai dat jos 8 kg, abia astept sa imi spui meniul cand oi putea sa tin dieta, ca zau o sa am nevoie...

Laureta, chiar asa, se pare ca iti intri in mana la serviciu ca apari mai rar decat ne obisnuisei. Pupici dulci.

Fetelor Danut a tusit sec cateva zile, da cam rau, chiar s-a trezit din somn de cateva ori, iar azi a vomitat si a facut si putina febra. Si ce mi-e necaz e ca siropul de tuse care de obicei face minuni, nu pare sa aiba efect.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

vin sa-i urez lui sebi LA MULTI ANI pentru ziua lui din 14!!!!! n-am uitat, i-am tot spus si liutzei, azi (vineri, saptamina trecuta) e ziua lu' sebi, fratele tau de breasla! si lia-mi zicea smechereste 'sebi - haha - where IS he? (cu accent pe 'is', foarte ingrijorata:))

va pup pe toate, sper ca sinteti bine. si puii la fel:)
cu drag..................................

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, am pus cateva pozici noi, unele sunt facute cu telefonul si nu sunt f clare. Va invit sa le vedeti aici

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta Am vazut frumusetea si imi place cum ii sta cu bazmaluta.

Mnet Bine ai mai trecut pe aici. Cum te mai simti? Ce mai fac fetele?

Irinelu hai ca vine bb probabil a inceput sa coboare si de aia te dor picioarele si se umfla. Asa am pati eu la Bia inainte sa apara.

Bia ieri nu a dormit la pranz asa ca aseara la ora 21 dormea si am trezit-o eu la 10 azi dim si ar mai fi dormit.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua Mamicilor,

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Va urez la toata lumea sarbatori fericite si muuuulte pupicuri pe obrajorii prichindeilor vostri!!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Eu voi incepe noul serviciu de saptamana viitoare; am avut doua saptamani de pauza in care m-am simtit super:desi sunt intr-o faza de tranzitie, a fost ca o usurare. Nici in cele 7 luni in care am stat acasa cu Sebi nu m-am simtit asa detasata de serviciu!
Am inregistrat cum a "interpretat" Sebatian poezia cu iepurasul; daca vreti sa vedeti, gasiti filmuletul de pe 18 aprilie de la adresa
In seara aceasta nu am mai fost la plimbare, am avut ceva treaba si apoi mi-a fost cam lene (mama rea ce sunt...)

Bertha, ti-am vazut pozele; simpatic foc Darius-nu mai zic de efectul pe care il are fiind blond cu ochi caprui
Irinel, multa sanatate lui Danut!

Revin mai tarziu, a inceput sa devasteze casa

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Mamicute dragi si copilasi dragalasi va pup pe toate si pe toti.

In primul rand vreau sa va multumim muuuuult de tot pt ca ati fost alaturi de noi 7 luni de zile si ca ati avut o vorba buna sau un gand bun pt noi. Imi crestea inima de bucurie si mandrie cand vedeam cate un mesaj de la mamicutele copilasilor de mai-iunie

Sunt cam in urma cu ce se intampla. Sper ca sunteti cu totii bine. Am sa incerc sa ma mai pun la punct cu noutatile--asta in masura in care imi permite timpul.

Sa va spun asa in mare despre noi. Adica despre Stefan. Este bine. Multumesc lui Dumnezeu.A inceput sa manance, dar are cateva mancaruri preferate pe care le tot rotim. Asa ca aici vine si intrebarea mea: ce mai mananca puiutii vostri? Accepta mai multe feluri de mancare sau au preferintele lor---la noi cam 7-8 la numar?
Deci sa revin. Acum s-a mai inzdravenit si prin urmare se mai bate cu frate-sau. Joi mai avem un consult. Ne tin sub observatie pt o lunga perioada de timp.Tot joi avem un test pt auz, pt ca auzul poate sa fie afectat de medicamentele luate.Speram sa fie in regula.

As mai avea o intrebare: cat dorm copiii vostri in total intr-o zi. Stefa doarme cam 11 ore--eu zic ca e putin.

Am mai vorbit cu unele fete pe e-mailuri in toata aceasta perioada, dar eu sunt mai inceata cu scrisul. Va rog sa nu va suparati pe mine.

Irinel, cum te mai simti? Se pare ca bebelinei ii place la mamicuta in burtica.

Laureta, sa stii ca m-am gandit la tine pe 23 martie, dar nu am apucat sa-ti scriu si atunci am intrat pe forum si am inteles ca a iesit in regula testul.

Bertha, ce mai face frumusetea rara?

Va pupam pe toate si pe toti

Mergi la inceput

Bine ai revenit Danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Doamne ajuta, ma bucur mult ca Stefa e bine, sanatos. Sa stii ca si Danut are cateva mancaruri preferate si daca ceva nu vrea, nu vrea si n-ai ce ii face. Si mi-e ciuda ca nu ii plac fructele si legumele, da sper sa se mai schimbe. CU fructele ti-am zis cum il pacalesc, cu milk-shake. De dormit, acum 2-3 luni Danut dormea mai mult, acum si eu sunt tare nemultumita ca doarme cam 9-10 ore pe noapte plus 1 ora la gradi, mult prea putin. In weekend doarme mai mult la pranz, sa cat poate recupera in 2 zile?... Pupici dulci.

Anacami bafta multa la noul job, prinde bine o vacanta din cand in cand, ma bucur ca te-ai putut realaxa cu adevarat.

Bertha am vazut pozele cu Darius, chiar e frumos foc, pe langa ca e desteptut. Da eu stau si ma minunez ca tu iti faci probleme de greutate, pai tu esti slaaaaaaabaaaaaaaaaaa. Arati super, pe cuvant nu e compliment, e adevarat.

Anacami, maine ascult si eu "Iepurasul" acum abia stau pe scaun sa va scriu, ma doare al naibii soldul asta, poate totusi dau maine o fuga la doctor, sa vad daca poate merge sotul cu mine, ca eu singura n-am curaj sa conduc cu durerile astea.

Eu de maine intru in saptamana 40 de sarcina; n-as fi crezut ca o sa ajung asa departe...

Pupici dulci la toate si la puii vostri dragi

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani

Mergi la inceput

A, am uitat sa va spun ca Danut tot nu e bine, face febra mare si tuseste si ce ma ingrijoreaza mai ales e faptul ca nu prea cedeaza febra nici dupa ce ia medicamentul. De obicei dupa Advil cateva ore e ok, da acum vad ca nu cedeaza complet si creste din nou zdravan. I-am pus si supozitor cu paracetamol si nici ala nu prea are efect, desi inainte, il tinea bine peste noapte. Si la gradi sunt copiii toti bolnavi. A si vomitat... Asa ca daca o tine tot asa, maine cred ca ne infiintam tot familionul la doctor.

Pupici

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Hai ca revin. Tocmai mi-am culcat copilasii. Asa sunt de draguti ca dorm imbratisati si se cauta unul pe altul prin pat.

Irinel, ai incercat sa-i dai Tylenol lui Danut? Noi cand am iesit din spital mi s-a spus foarte clar sa nu-i dau lui Stefa Advil daca face febra. Nu stiu motivul, dar era foarte hotarat medicul cand mi-a spus asta si era specificat si in carticica care mi-au dat-o cu toate instructiunle de rigoare. Ceaiul de ceapa cu miere calmeaza tusea. Eu i-am dat lui Andrei o groaza de ceai de asta cand era mic si tusea. Nici nu stiu ce idei sa-ti mai dau. AA da, este la farmacie ceva wax vaporizator cu care il dai pe piept ca sa-i calmeze tusea cand doarme. L-am incercat si pe ala cu Andrei. Si cred ca nu ar strica sa-i dai niste vitamine. Ii mai ajuta organismul un pic. Poate tu faci toate astea deja, dar zic si eu.Multa sanatate va doresc si sa ne dai vesti bune maine de la medic.Am inteles ca te doare soldul.Oare de ce? Sper sa treaca.

Anacami, acum vad ca ti-ai schimbat locul de munca. Felicitari! Speram sa fie un loc de munca bun si sa ne spui cum te-ai acomodat.

Va pup

Mergi la inceput